Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 170 cm wzrostu i tylko 92 cm w pupie...czuje sie z tym malo kobieco..

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra ma w pupie 100 cm na ten sam wzrost i wygląda obłęd nie Szczupla i pupa podniesiona do gory ale nie za duza

Gość gość
no i?

Gość gość
No i zastanawia się czy którąś z was ma taki problem ze zbyt mała pupa

Gość gość
To jest twoim zdaniem problem??? Oj ludzi by chcieli mieć takie problemy

Gość gość
No to zrób coś z tym. Nie wiem czego w sumie oczekujesz? Chcesz większy tyłek to sobie go powiększ -ćwiczeniami albo zrób operację. Mnie tam nie przeszkadza to.

Gość gość
Eeeee to malo?

Gość gość
Mam 173 i jak kiedyś się roztyłam, to właśnie zaczęłam odbijać do 100 w biodrach. Mnie się to nie podobało, czułam się fatalnie z takim przaśbym żaden, facetom się nie podobało, nie mogłam założyć jeansów. Na szczęście schudłam I nigdy więcej. Czarnym znajomym się podobało.

Gość gość
Na ten wzrost tak mały tyłek? To jednak problem Ania rubik ma duzo wiecej w tylku

Gość gość
nie każdy człowiek jest ideałem i każdy ma jakiś według niego defekt. Każdy jest inny i to jest fajne. Głupie media promują wszystko co "piękne" a potem zwyczajny człowiek ma niepotrzebne kompleksy. Miej dystans do siebie. Jeśli Ty będziesz siebie akceptować to inni też będą. Nie przejmuj się czymś na co nie masz wpływu. Każdy coś ma.

Gość gość
Anka Rubik ma dokładnie 90 cm w biodrach. Przy czym ma talię. Autorka ma pewnie talię 70+ albo i 80, to się jej wydaje, że tyłek ma za mały.. Typowe.

Gość gość
Wiem co czujesz ja mam podobnie mam 172cm i w biodrach jedynie 94cm. Wstrętne plaskod***e.

Gość gość
Płaskie tyłki mają akurat zazwyczaj grube kobiety

Gość gość
11:51 teoria z du.py

Gość gość
tak z d**y to nie-jeśli ktoś jest gruby to najczęściej jednak z winy własnej-siedzący tryb życia plus nadmierne jedzenie. A pupa sie płaszczy jak służy TYLKO do siedzenia. Więc tak, grube osoby, ktore sa grube przez taki a nie inny tryb zycia (najczęściej takowy maja) beda miec płaskie posladki.

Gość gość
Płaskie posladki beda miec osoby , ktore maja figure chłopczycy, czyli klocek ciosany na równo, bez tali i bioder. Gruba baba gdy ma figure klepsydry , bedzie miec gruby i odstajacy tylek, chocby na nim caly dzien siedziala :P

Gość gość
ja mam 174 i 96 w pupe i wydaje mi się że to dużo, może dlatego że mam w talii 67

Gość gość
gość wczoraj Płaskie tyłki mają akurat zazwyczaj grube kobiety gość wczoraj 11:51 teoria z du.py x Nie 11:51, ona ma poniekąd rację. Osobiście jak tyję, to tyję na plecach i brzuchu, a doopa się długo opiera. I wtedy tłuszcz na plecach przykrywa mi całe wcięcie na odcinku krzyżowym i doopa wydaje się płaska.