Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogorkowaaaa

Ona 14 lat on 25...

Polecane posty

Gość ogorkowaaaa

Witam, u moich sasiadow jest dosyc specyficzna sytuacja i zastanawiam sie czy interweniowac czy odpuscic... Dziewczyna lat 14 spotykala sie z chlopakiem ktory mial 25 lat i normalnie z nim wspolzyla. Matka z konkubentem o wszystkim wiedzieli ... W wieku 16 lat zaszla z nim w ciaze. Jednak chlopak nie uczestniczy w wychowaniu dziecka. Bardzo szybko znalazla nowego "przyjaciela" i tak oto w wieku 19 lat urodzila drugie dziecko. Mam pytanie czy tego pierwszego nie powinno sie oskrzyc o molestowanie? Co z jej matka, ktora o wszystkim wiedzila? Czy sprawa przedawnila sie? Czy osoba postronna moze to gdzies zglosic? Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odp.

Gość gość
molestowanie hahaha sranie przeczytaj debilko co napisalas

Gość gość
Pedofila się nie przedawnienia, i na chama mogła by go wsadzić. Tylko przepis przepisem a trzeba odróżnić to jak ktoś sypią dziecko od bzykania małoletnich dzifek wyglądających na 20 lat.

Gość gość
Dziecko urodziła mając 16 czyli do ciąży mogło dojść jak miała 15. Przestępstwem jest współżycie z osobą poniżej piętnastu. To trzeba by było udowodnić i byłby problem jakby nie chciała współpracować. Wsadziła by chłopaka, matkę i jej konkubenta.

Gość gość
Sam mając 19 lat byłem "pedofilem", poznałem na wakacjach laseczkę na oko w moim wieku, szpileczki mini, wielki cyc i miło spędzaliśmy czas( dziewicą nie była), dopiero po 20 latach z jej profilu na FB dowiedziałem się że jest 6 lat młodsza.

Gość ogorkowaaa
hmm faktycznie nie molestowanie tylko pedofilia. Moj blad. Ale zeby od debilek? No coz jestesmy przedstawicielami naszych rodzicow, kulture z domu sie wynosi. Wracajac do tematu. Wydaje mi sie, ze oni z tym nic nie zrobia. Wiadomo matka, konkubent maja to gdzies. Panna znalazla nowego faceta wyprowadzila sie z domu i maja spokoj. Fakt jest taki, ze na 30m2 zameldowane jest 6 osob i ta dziewczyna z dwojka dzieci (w tym jedno bez podawania w dokumentach tatusia) staraja sie o mieszkanie z urzedu miasta. Musialby ktos to zglosic nikt z nich sie tym nie interesowal i nie interesuje

Gość gość
Gdyby twoja 13-14 letniacórkę zgwałcił pedofil napewno byś doprowadziła do tego by gość siedział, ale gdyby twoja córka (szczególnie jak jest rozwinięta na swój wiek) sama dymała się najpierw z równolatkami, potem z dwa trzy lata starszymi a w końcu z dorosłymi poszła byś na policję? Wiedząc że w wieku 14 lat ma 10 partnerów na koncie i dalej lata jak kotka w marcu.

Gość gość
Widzisz tylko mały wycinek i chcesz zgłaszać. A co jeśli pijany 25 latek dołączył się na imprezie do sexu grupowego gdzie był 7 w kolejce do wypinajacej tyłek małolaty, potem nie widział w niej dzifki tylko miłą zagubiona dziewczynę i chciał ją wyciągnąć z tego towarzystwa, zamieszkał z nią wszak 11 lat różnicy w przyszłości jest do zaakceptowania. Niestety małolata nawet w ciąży piła i się puszczała, więc odszedł.

Gość gość
To nic złego . Ważne ,że ... lubią się rżnąć