Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem chyba ze stulejka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 16 lat i najprawdopodobnie mam stulejke. Probowalem ja raz sciagnac ale gdy ja sciaglem ledwo co zoladz byl bardzo duzy a penis mi w ogole nie stawal wtedy. Wiec za pare dni nasunolem skorke znowu i znowu mam stulejke. Przez to penis mi chyba tez nie chce rosnac. Nie chce operacji. Bede wdzieczny jesli ktos mi pomoze

Gość gość
Nie ma na to innej rady jak mały zabieg, nie czekaj i udaj się do lekarza. Nie ma się czego bać. Powodzenia

Gość gość
spoko ..... jak już schodzi to jest dobrze ćwicz to ściąganie a z każdym dniem będzie coraz lepiej po prostu otwór rozciągnie ci się i skórka po pewnym czasie będzie schodzić lekko koniecznie pamiętaj o higienie zarówno rąk jak i pena !!! :classic_cool: 🖐️

Gość Ekatina
Ludziom się często wydaje, że problem ze stulejką dotyczy tylko małych chłopców. Otóż nie, mój facet miał z tym problem grubo po dwudziestym roku życia. Szukaliśmy dobrego urologa i trafiliśmy do dr Kępy w Multiclinic z Łodzi https://multiclinic.pl - samym zabiegiem nie trzeba się stresować, jest bezbolesny :)

Gość gość
Też miałem stuleje. Naplet w ogóle mi nie chciał zejść, chyba że w spoczynku i na siłę. W każdym razie, podczas wzwodu nie było szans na to, że jest do ściągnięcia... Musiałem mieć zabieg obrzezania. Jak pójdziesz przed 18 rokiem życia, to masz za free na NFZ. Potem jest płatny...

Gość gość
chrzest scyzorykiem w synagodze jest zawsze za free