Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO SĄDZICIE O FACECIE LUBIĄCYM POEZJĘ?

Polecane posty

Gość gość

pewnei chodzący pantofel i miękka fryta co baby ?

Gość gość
Masz ograniczone myślenie.

Gość gość
Waleczność, męstwo, odwaga nie kolidują z wrażliwością a wręcz razem czynią mężczyznę prawdziwie męskim, gorzej jak brak cech męskich a chce uchodzić za męskiego mężczyznę.

Gość gość
Nie, dla mnie ok. Sama nie przepadam za poezją, ale nie mam nic przeciwko tym którzy ją lubią.

Gość gość
Gdyby kobiety lecialy by na mezczyzn interesujacych sie poezja to taki Mickiewicz nie mialby czasy na prace bo ciagleby jakas kobiete obracal

Gość gość
Facet poeta to mój ideał. Szkoda, że tak rzadko można takowych spotkać :(

Gość gość
ttaaa :D facet poeta mój ideał a potem hajta sie z jakimś mechanikiem co to jepie skarbówe na jakichś używanaych autach z niemców :D

Gość gość
Kiedyś też pisałam wiersze, ponoć niezłe, jestem wrażliwa i delikatna, bardzo kobieca jak mowia niektórzy, ale potrafię być męska i waleczna, cenię sobie jedno i drugie, najważniejsze by nie zatracic siebie w tym wszystkim, wzruszać się wierszem, krajobrazem, muzyka czy tańcem ale i wziąć miecz do ręki kiedy trzeba i walczyć. Może dlatago lubię mężczyzn takich jak ja, tylko o odwróconych proporcjach, walecznych, odważnych ale i wrażliwych kiedy trzeba..

Gość gość
Ze lubi poezje. Co sadzicie o debilach zakladajacych w kolke durne tematy?

Gość gość
i nawet taka peesda po studiach nie wie dlaczego przy obliczaniu średniej pensji odrzuca sie skrjne wartosci. mysli ze to po to żeby było sprawiedliwie. nie wie co to oznacza tak naprawdę to se tempa strzało obliczśrednią z 10 pensji po 10 zł a potem se policz średnią z jednej pensji 2 zł 10 pensji 10 zł i jednej pensji 100 zł. a za tydzień jak to policzysz wpadnij powiedziec która średnia pensja jest wyższa

Gość gość
to wyżej to próbka poezji...sorki:D

Gość gość
Że prawdopodobnie jest wykształcony.

Gość gość
tak czy inacej jeżeli ktos postanwoi wykorzystać taki wynik do obliczeń to mamy ciekawą sytuacje. można sobie np wziąc taka "średnią" pomnożyć przez ilośc pracowników i spekulowac na temat róznych wskaźników gospodarczych.

Gość gość
"gość dziś ttaaa smiech.gif facet poeta mój ideał a potem hajta sie z jakimś mechanikiem co to jepie skarbówe na jakichś używanaych autach z niemców smiech.gif " x myślisz, że każda kobieta jest jak twoje sąsiadki, amebo?

Gość gość
poezja mój drogi bracie to skręt kiszek z głodu przy herbacie a gdy mróz dooope ci ściska to są liryczne igrzyska

Gość gość
gdy kołkiem dostaniesz w załuku i zęby zbierasz w ciemności to są mój drogi bracie przejawy wielkiej miłości

Gość gość
po prostu znam baby , dla nich najważneiszja jest kasa, nie wązne że chłop złodziej , pijak , prostak , damski bokser jeśli ma kasę ma babe

Gość WrozbelIa
t

Gość gość
i gdy juz noobla odbierzesz obwąchasz kwiatów połacie zatęsknisz za ta poezja.mój ty liryczny bracie

Gość gość
gość dziś Piękne :)

Gość gość
usmechnal bym sse ale sama rosumies

Gość gość
nie wiem czy bedziesz miała skaner do takiego kodu kreskowego:)

Po poezje kazdy może sięgnac kiedy tylko zechce, ja lubię poezję Jasnorzewskiej , niektórzy poeci , tez sa ciekawi .Tylko sięga się po nią raz na jakiś czas .Zycie tylko poezja , pisanie wierszy powoduje , ze czlowiek robi się słaby i marzycielski ,a zycie nie pozwala na taki luksus." Kiedy kogos kochasz jesteś jak stworzyciel świata" itd .Znacie to ?

Gość gość
nie. ale słyszałem o stworzycielach zycia na diunie

Gość gość
pablo55 dziś Piękny wiersz

Gość gość
Czuły romantyk pewnie.

Gość gość
wy chyba nie wiecie nic o życiorysach poetów. to najmniej klasyfikowalna grupa społeczna w historii. mało tam natomiast gogusiowatych kolesi w sweterkach. nawet jak który był pedałem to przerastał wolą zycia każdego z was. mówie o tych którzy stworzyli cos co chce sie czytac ewentualnie o tych którzy pisali do szuflady bo takie przypadki też bywały. mamy tam spory odsetek alkoholików zboczeńców narkomanów ale to nie dlatego ze tak roba poeci. po prostu wiekszość nie przystawała do społeczeństw w których żyła. ewentualnie nie chciała przystawać

Gość gość
tak brzmi oficjalna wersja. zesztą to też zalezy od epoki.

Gość gość
osobiscie nie zaliczam do grona poetów mickiewicza słowackiego Goethego i innych których wyplułły tajne stowarzyszenia w stylu masonów. czyli w zasadzie część młodopolskiej odpada. tak samo jak twórcy pozytywistyczni. z prostego powodu że pisali na zamówienie. nie trawie takich ludzi