Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mialyscie objawy ciąży przed terminem okresu.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dziewczyny mialyscie objawy ciąży przed terminem okresu.

Gość gość
Sa TYSIACE TAKICH TEMATOW!!!!!!!!!! Poszukac nie potrafi a za robienie dzieci chce sie brac. Idiotka.

Gość gość
Tydzień przed miesiączką miałam przez jeden dzień biegunkę i dreszcze stan podgorączkowy tylko jeden dzień,żadnych innych objawów ,potem pojawił się biały bardzo gęsty śluz i już wiedziałam,że okresu nie dostanę ,córka ma 4 lata.

Gość gość
20:04 a ile się starałas jeśli mogę zapytać? Ja mam co cykl taki biały śluz a jestem praktycznie bezpłodna.

Gość gość
A jak to jest, moze ktoś odpisze.. Bie pamiętam jak to bylo przed 1 ciąża. Ale ostatnie cykle tuz przed okresem byłam "sucha" już. Teraz mam do okresu 3 dni i nadal czuję się "mokro". Nie mam infekcji tylko jakby śluz mi nie zmniejszył się tak bardzo jak zawsze. Nie zabezpieczamy się, ot bedzie drugie dziecię to będzie, ale przyznam ze nie licze dni plodnych bo podchodzimy "na luzie" do tematu :-P trwa to juz od jesieni i myślę czy może tym razem iść po test ciążowy.. ;-P

Gość gość
20:07 to moje trzecie dziecko i tak jak poprzednie za pierwszym razem się udało

Gość gość
W 1 ciąży nie. W 2 tydzień przed @ ból piersi, zgaga, odbijanie, częste siku, bóle jajnika.

Gość gość
20:49 - czy ktos pamięta jak to z tym sluzem przed okresem w "ciazowym" cyklu było?

Gość gość
Ja mialam wodniste uplawy i bardzo duzo. Poza tym zmeczenie, bol piersi. Czym blizej terminu miesiaczki tym bardziej wiedzialam zeMarta jej nie dostane. 3 dni po terminie zrobilam test - zeby nie szalec za predko no i 2 kreski.

Gość gość
Nie kurfa , nie mialysmy ! Kolejna debilka starajaca sie :( taaaaa juz w momencie jak mnie maz piertolil to mialam objawy hahahahahaha