Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie dla swoich Facetów?

Polecane posty

Gość gość

Co robicie dla Faceta w wolnej chwili? Jak podtrzyujęcie dreszczyk emocjii.. seks, czy co innego?

Gość gość
uciekamy od nich i zniechecamy do siebie by w koncu dali nam spokój abysmy mogły sie cieszyc tylko własnym towarzystwem i miały święty spokój i swoją przestrzeń psychofizyczną

Gość gość
Az mnie skreca jak takie tematy czytam. Moj kochany maz od 4lat zrobil ze mnie sexualną niewolnice doslownie. Lodzik obowiazkowo przed pracą zaeaz jak sie obudzi,gdy wroci z pracy to samo,a i w nocy nie raz mnie budzi i kaze mi schodzic na dol.... wiec co ja moglabym sama od siebie dac skoro on bierze wszystko na co ma ochote.

Gość gość
Raz na jakiś czas jestem inicjatorka kina, restauracji, ciekawego spaceru lub gry. A co do sexu, to chyba normalne, ze się staram sprawić mu przyjemność. Natomiast nie poświęcam się dla faceta.

Gość gość
19:33 brawo !

Gość gość
19:36,mam nadzieje ze i facet sie dla ciebie nie poświęca bo znaczylo by to ze jest totalnym idiotą,bo jak narazie to wychodzi na to ze ty jestes w obecnej chwili wyrachowaną scierką

Gość gość
Od nikogo nie wymagam, by się dla mnie poświęcał, robił coś wbrew sobie. Wiec nie, nie poświęca się. Jestem wyrachowana? Dlaczegoż?

Gość gość
Aż mnie podnosi na wymioty po jego wymyślaniach ze musze połykać. Moze bylo by to mniej ochydne gdybym nie byla pod presją i przymusem,a tak mam świadomość że po prostu MUSZĘ to mu robić i choć nie jest złym facetem bo dba o mnie i stara sie o rodzine to jednak w łóżku jest totalnym władcą i panem. Ech moze trochę przesadzam i dramatyzuje,chyba nie ma z drugiej strony zeczy ktorej i on dla mnie by nie zrobil oczywiscie poza sexem bo to jest jego oczko w glowie

Gość gość
Loda

Gość gość
kręcę mu powroz bo on lubi kręcić ale nie ma czasu gdyż jest zajęty tzn nosi go raz w górę raz nad jeziora taki jest transwestyta tzn chyba glob trotter czy trotuar znaczy biega na mokro po asfalcie bo ma miekkie podeszwy na wewnetrznej stopie życiowej taki kapryśny z usposobienia lubi podróże w głąb ziemi i zjezdza na szechtar donieck nie lubi konflikuf i sie nie kupluje z płecią przeciwną gdyż zazwyczaj ma inne spojrzenia i nosi w nocy okulary i w dzien zazwyczaj również poniewaz lubi

Gość gość
20:17 a dlatego ze fo wlasnie faceci poświęcają sie nam kobietą tak samo jak i oni nam tak i my im,i to jest normalne. Dla dzieci sie tez poswiecamy,poswiecamy sie dla pracy,i wielu wielu czynnikow,jak można nie poświęcić się dla osoby ktorą sie kocha????? Coś nie ten teges..

Gość gość
20:20 mozesz raz jeszcze ale po Polsku prosze?

Gość gość
Rozumiem, ze Ty się poświęcasz. O.k. Wobec tego opisz, jak się poświęcasz dla swojego faceta, a ja Ci odpowiem, czemu się nie poświęcam..