Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

400 ojro za 2 tygodnie pracy na magazynie w DE to dużo?

Polecane posty

Gość gość
@ 12:17 Ale przy taśmie w fabryce, też musisz swoje wystać... Jak myślicie, skąd w Wielkiej Brytanii jest tyle pracy dla Polaków ? Bo biorą to, czego Brytyjczycy brać nie chcą. Magazyny, taśmy w fabrykach, budowy i rozbiórki budynków, wywózka i segregacja śmieci, kanały ściekowe...

Gość Ramonez89
Wyrób sobie dodatkowe prawka z dokumencik.com.pl to wiecej dostaniesz. Moj znajomy tak zrobił.

Gość prawi 121
ja mogę robić za 4 tys euro

Gość gość
Masz się przepychać żeby dostać pracę? Tuż to jakiś system z przed 1000 lat rodem z Bangladeszu. No ale jak to polacy będą się osmieszać przed Szwabem.

To jest normalna stawka. Tata jeździ też raz w miesiącu i zgarnia te 400-450 euro na czysto (po odliczeniu wszystkich kosztów) i bardzo sobie chwali taką pracę.Ma taki układ z szefem że robi w zasadzie na pół etatu u niego,bo tylko 2 tygodnie.I ma tu 1600 - 1800 zł + jeszcze w PL zarobi g*******e 850 na rękę.I ma przynajmniej ze 2,5 tysiąca na dwa tygodnie,bo w DE nic sobie nie kupuje,bo wszystko ma zapewnione..A jakby je*ał cały miesiąc u szefa w Polsce,to by dostał,co łatwo wyliczyć 1700 na rękę... Nie słuchaj Januszy j******h,co tu się wypowiadają,bo 99% z nich zapiernicza za 2 euro na godzinę w POlsce,i nie ma żadnego wykształcenia ani perspektyw w życiu żeby wyjechać.Dlatego chcą i ciebie od tego odwieść. Jedź,pewnie,że jedź. I zadaj sobie jedno podstawowe pytanie - gdzie w PL za 2 tygodnie pracy dostaniesz ponad 1600 zł? I to jeszcze po odliczeniu kosztów życia przez te 2 tygodnie? Masz fajną alternatywę ;) Jedź i się nie zastanawiaj.

Też byłem jako magazynier,no ale nie tak :D Ja mam uprawnienia UDT na wózek widłowy,ważne dożywotnio (za niedługo,jeśli nie już,będą ważne 5 lat dla tych co będą wyrabiać).Pojechałem na 2 miechy,zarobiłem 1900 euro (bo trochę mi poszło na d**erele w miesiącu :D nie jestem taki oszczędny,jak tata) + za darmo zakwaterowanie + darmowe śniadanie lub obiad w pracy (praca 2--zmianowa to była).Dali mi większą stawkę właśnie dzięki tym uprawnieniom na wózek.I gdzie,w tej g*******ej polszy bym dostał 8 tysi za 2 miesiące....

Gość gość
W naszej firmie była opcja wyjazdu do Niemiec dla osób bez doświadczenia i znajomości języka. Praca przy sprzątaniu po budowie. Dojazd i zakwaterowanie opłacała firma. Zarobki 1700 euro mc.

Gość gość
gość dziś to znaczy gdzie 2,5 tyś zł w Polsce na produkcji dają? rozumiem że netto... gość dziś "naszej", czyli jakiej?? proszę pisać konkretne nazwy z podaniem siedziby, itp. bo tak pisać może każdy o firmie krzak i nic z tego nie wynika, jak coś co nie istnieje

Gość gość
A tak bluzgacie na Ukraińców że nam zabierają prace... A tymczasem polskie robactwo zabiera prace Niemcom, bo który Niemiec by robił za 800 euro???!

Gość gość
no wlasnie, tylko ze ja w Polsce jakos nie moge znalezc pracy na miejscu wiec musze wyjezdzac....robic u niemca za 400€