Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Dlatego ona powinna jak najszybciej zrobić badania i iść do sądu ,ale co to zmieni jak oni zrobią kolejne to potem sąd może zmniejszyc jej alimenty bo weźmie pod uwagę dobro tamtych dzieci z małżeństwa.

Gość gość
Myślę ,że żonie bardziej zależy na nim ,a on chce to dziecko by tamtą g****o dostała na tamto dziecko. On za grosz nie ma honoru ,wie że bajerowal tamta,kłamał i jeszcze chce skrzywdzić jej dziecko.

Gość gość
O kiełbasa widzę, że znów dorwałaś się do tematu. :D

Gość gość
Oj ja bym go urządziła i jako żona i jako kochanka.

Gość gość
Jeśli to prawda by tamtą nie dostała alimentów to są to okropnie ludzie .

Gość gość
A co to wogole ma być ,że gość się zabawił ,spieprzyl kobiecie życie i nie chce płacić ? Wymigiwac się? Zachował się jak ostatni cham i jeszcze dziecko chce skrzywdzić .

Gość gość
Witam serdecznie.Wiem,że niektórzy z was źle o mnie mówią,że martwię się tylko o pieniadze. A powiedzcie mi co mam zrobić. Czuję się pokrzywdzona przez tamta kobietę ,mąż nazwał ją swoim błędem,żałuję . Boję się o swoje dzieci ,też dostaną mniej kasy bo tamto dziecko może im to zabrać tzn tamta kobieta. Mam prawo bać się o mój majątek ,xe obcy bachor może mieć prawa. W imię czego . Czuję wscieklosc do tej kobiety i muszę jej dogryzc by dała sobie spokój np gfyby on chciał widzieć dziecko.

Gość gość
on może dziecka nie widywać,udawac przed tobą ze nic się nie stało przecież,ale alimenty gdy ona zrobi dna będzie musial placic do końca nauki (nawet do 26 r.życia) i dziedziczyć kiedyś tez będzie ,choćby zachowek. To o co ty się tak boisz? Poza tym bardzo slabo piszesz wiec daje,ze w twoim przypadku to 2/10 dla prowo.

Gość gość
ty czujesz wscieklosc do tamtej kobiety,ale jak? ona sama zaciążyła czy twój mąż bzykał,bzykal,zdradzał az ja zaplodnil i będzie mieć następnego dzieciaczka.

Gość gość
Niczego się nie boję . Mąż odemnie nie odejdzie. Boje się,że ucierpią moje dzieci przez jego alimenty na tamto,że zabraknie dla nas jeśli jej będzie musiał płacić. Mam nadzieję że ona się opamieta i odwali się i nie będzie chciała ani dna,ani kasy ani nic.

Gość gość
Jesteś żałosna autorko :-(

Gość gość
Owszem ,na męża też nakrzyczalam ale on też sam potwierdził ,że był uwodzony . Ze próbował to zakończyć ale ona ciągle go kusiła dalej. Więc powinna być rozsadniejsza niż facet bo facet jak to facet ... O widzeniu dziecka to mowy nie ma ,że sam pojedzie. Mąż dobrze to wymyślił, trzecie dziecko załatwi sprawę i ona się odczepi jak się dowie i nie da sprawy do sądu.

gość dziś To Twoje pobożne życzenie. A prawda jest zimna.Będzie chciała alimenty, a nawet, kto wie może zawalczy o ojca dziecka.

Gość gość
Najpodlejszy jest jednak niewierny facet ,który nawciskal jednej kitów i co. Teraz nazywa kogoś błędem ? Obciachem ?

Gość gość
No dokładnie,facet liczy na to ,że ona uniesie się honorem i nie pójdzie do sądu po jalomuzne,skoro on ma już 3 dzieci. Sąd dużo jej nie przyzna.

Gość gość
Skoncz już to prowo !!!!!!!!!!

Gość gość
A co to za kara dla niego jakieś tam alimenty ,jak mu żonka tak łatwo wybacza i jeszcze zgadza się z nim na trzecie dziecko ? Serio?

Gość gość
to prowo nie może istnieć taka debilka ci tylko na kochance się skupia :D to trzeba miść zerowy iloraz inteligencji żeby takimi kategoriami myśleć tylko mająteki na złość kochance tak jakby sama się zapłodniła

Gość gość
był uwodzony :D on tez ma IQ zerowe i jest bezwolny ze go baba uwiodła i zmusiła żeby jej wkładał?

Gość gość
tak facet to facet, jak zwierzę ze nie był świadomy z kim seks uprawia jak będziesz tak go tłumaczyć to jeszcze ze dwójkę innej ztobi

Gość gość
Owszem są. Maz autorki wyraźnie powiedział żonie że żałuje ,że to była zabawa,że ona nic nie znaczy a kocha tylko żonę i jest z nią szczesliwy. I jeszcze mu na niej zależy i chce z nią mieć dziecko. No cwany ,wie jak udobr****** żonę i przy okazji pozbyć się jak psa tamtej drugiej kobiety. Ohyda .

Gość gość
kochanka to jedna sprawa ale dziecku alimenty od ojca się należą i odwiedziny teżi autorka ma g****o do gadania, niech sobie rozporządza swoimi dziećmi

Gość gość
mam nadzieje ze tą wredna babę kupnie ten mąż w końcu w d**e

Gość gość
Kogo, żonę? A co żona wredna ? Jak jemu to na rękę,że żona pogoni kochankę?

Gość gość
Moim zdaniem czwarte dziecko to tylko na złość tamtej. Ale czy tamtej opłaca się iść do sądu ? Sąd jej więcej jak 200 zł na konto nie da

Gość gość
Oni obydwoje gotowi zniszczyć kochankę byleby zapadła się pod ziemię . Dziwię się żonie ,ona chyba boi się być sama ,bo kto ją z dwójką dzieci weźmie na wsi,bo inaczej wybaczenia takiej zdrady i bronienia męża nie zrozumiem.

Gość gość
No

Gość gość
Ciężki temat :P

Gość gość
Facet dąży do trzeciego dziecka nienadaremno. I tak będzie zdradzal i olewal żonę za jakiś czas ,jak można mówić z jest się szczęśliwym.

Gość gość
To jest chore zaburzone małżeństwo ,tak samo żona jak i mąż.