Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kocham się z żoną już 2 lata czy to już czas na zdradę ?

Polecane posty

Gość gość
seks jes b. ważny w małżeństwie? bzdura!!!

Gość gość
No coz moja koleżankę zostawił facet bo miała problemy i nie uprawiają z nim seksu , później miał już nowa i jego zostawiła jak miał raka, nawet mi go nie szkoda skoro seks był ważniejszy niż dobry charakter kobiety

Gość gość
Ogarnijcie Wy się... co to znaczy bez seksu w małżeństwie??? Porażka jakaś... a zdradziłabym po konkretnych rozmowach...

Gość gość
ciebie ktoś będzie zdradzał, wyrachowana!

Gość gość
Jako facet po przejściu powiem ci nie zdradzaj ale najpierw trzeba ostrzec że ty potrzebujesz seksu bo to normalne i będziesz szukać takiej kobiety która ci to da ale nie zdradzaj bo to ty polegniesz

Gość gość
Tak! We wszystkich normalnych małżeństwach taka bliskość jest ważna i potrzebna.

Gość gość
"Zdradzilabym po konkretnych rozmowach " czytasz ogóle co piszesz ?? Czy masz jakieś problemy , jak mu żona nie odpowiada to się pakuje manaty i rozwodzi a nie zdradza , ludzie na tym forum są jacyś uposledzeni

Gość gość
Nie przejmuj się. Na tym forum jest dużo pokręconych bab, które będą ci wmawiać winę. Seks jest podstawą małżeństwa, a jego brak stanowi podstawę nie tylko do rozwodu, ale nawet do kościelnego unieważnienia małżeństwa.

Gość gość
No to jak Wy nie potrzebujecie seksu to ja współczuję... masakra...

Gość gość
20:24 masz rację

Gość gość
Nie każdy ma takie samo libido , ale żeby to zrozumieć trzeba mieć minimum inteligencji ----- postawa małżeństwa jest miłość a nie seks , jesteście zwierzętami czy ludźmi ?

Gość gość
G****o z tego będzie pakuj chłopie się

Gość gość
20:26 a jedno nie łączy się z drugim?

Gość gość
To od niej odejdź , ty sobie znajdź tanią latawice a ona impotenta i każdy będzie szczęśliwy

Gość gość
Też myślę, że już pozamiatane. Kiedyś na tym forum smęciła jakaś baba koło 60-tki która nie spała z mężem 10 lat, a jak go potem przyłapała z kochanką to włosy sobie wyrywała nie mogąc zrozumieć dlaczego on ją zdradził:-)

Gość gość
Tak nie każdy ma takie libido tu zgoda tylko dlaczego przed ślubem nikt o tym nie informuje np.ja nie lubię seksu bądźmy białym małżeństwem i wtedy reklamacji się nie uwzględnia

Gość gość
A dlaczego tanią latawicę? Poprostu normalną kobietę.

Gość gość
Rwala sobie włosy jak mogła żyć tyle lat ze smieciem bez morali, normalny facet a nie szuja po prostu mówi " już nie mogę odchodzę nie dam rady "

Gość gość
Bo oziębłe babsztyle wszystkie normalne (czytaj: lubiące seks) kobiety określają mianem latawic, bądź dzifek. Po prostu wiedzą, że same są wybrakowane i tamtym normalnym zazdroszczą.

Gość gość
20:30 taką co lubi bardzo seks może też bardzo lubiec obdarzac swoją szpara takze kolegów ;) znam z życia ;) nie ma róży bez kolców a każdy kij ma dwa końce

Gość gość
Chyba tak :-)

Gość gość
To jest ciekawe właśnie dlaczego takie kobiety nie szukają impotentów sam znam takich co jeczą że znowu go żona będzie napastować jeden kolega nawet udaje kłopoty z sercem i ma zaświadczenie lekarskie

Gość gość
20:32 szkoda że do temperamentu w łóżku nie dostałaś w komplecie kultury osobistej , no ale dla faceta który uwielbia seks twój paskudny charakter nie będzie przeszkodą , w końcu chodzi tylko o jedno nie prawdaz? ;)

Gość gość
O czym wy tu w ogóle gadacie. Jeśli żona nie chce uprawiać seksu z mężem, bądź odwrotnie to jest to podstawa do rozwodu. Jeśli baba nie lubi seksu, to nie powinna wychodzić za mąż.

Gość gość
A ja jestem facetem i nie lubię seksu , wolę miłość oddanie wspólne pasje , kocham też dzieciaki , jak chcesz autorze daj namiary na żonę , ty się od niej uwolniss a ja zyskam

Gość gość
Człowieku bierz nogi za pas. Ja miałem taką żonę przez 15 lat. Ciągle chora, zmęczona, itp. Teraz, po rozwodzie wiem że żyję

Gość gość
Była taka faktycznie chyba madzia55

Gość gość
Też myślę że nie powinna wychodzic za mąż...

Gość gość
Facet z 20:27 jest chętny , oddaj mu ja po prostu

Gość gość
A co zaciagnala cię do tego ślubu ?? Ż pistoletem przy głowie kazała sie oświadczyć ?? Ja raczej jej współczuję takiego męża jak ty , daj namiar na nią do tego impotenta z 20:37 może wtedy ci ulzy jak ona odejdzie a ty sobie znajdziesz pustaka do pukania