Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zapłaciłem prostytutce z Roksy

Polecane posty

Gość gość

Umówiłem się u niej w mieszkaniu, wszedłem i niemal w drzwiach uderzyłem ją z całej siły w twarz, potem kilka razy kopnąłem ją w głowę jak już leżała i jakby nigdy nic sobie poszedłem. No i co wy na to?

Gość gość
Fantazja taka ?

Gość gość
A my na to g****o. Każdy zawód ma swoje ryzyko.

Gość gość
Fantazja, była od kilku lat i w końcu została spełniona:P Raz się żyje, dlaczego miałbym sobie odmówić takiej przyjemności...

Gość gość
Spoko, ale niedługo alfons cię znajdzie i będziesz podziwiał świat z okien szpitala

Gość gość
Za fantazje sie płaci ...nawet jesli twoja była taka zeby jej zwyczajnie przywalić trzeba było zostawić pieniądze ... Rzadko która wykonuje taki zawód z miłości - spełnia wasze marzenia za pieniądze - moze chce - moze nie ma wyjścia - ale tylko gowno robi co chce i nie płaci a ucieka ....

Gość gość
Nie znajdzie. Logowałem się z hotspota w hotelu w innym mieście, dzwoniłem ze starego telefonu wyciągniętego z pudła z elektrośmieciami (mam takie w miejscu pracy) a zresztą takie prywaciary nie mają najczęściej alfonsów. A satysfakcja zrobienia czegoś pożytecznego - bezcenna:)

Gość gość
Żebyś się nie zdziwił

Gość gość
One mają zazwyczaj ochronę

Gość gość
Ale ty chyba medal chcesz od innych ? Niewydarzone gowno ktore musi sie zaspokoić u prostytutki ? Ale idzie i ja bije - weź ty moze pomysl czym sie chwalisz ...

Gość gość
Biedna pani :(

Gość gość
Kartę też masz niezarejestrowaną? Użyłeś jej tylko raz, czy włożyłeś kiedyś do swojego telefonu? Tylko tam dzwoniłeś czy jeszcze gdzieś? Stary nigdy nie używany przez ciebie telefon + nowa niezarejestrowana karta kupiona na targu a nie przez net i jesteś bezpieczny. W innym przypadku znajdą cię. Nawet prywatne divy mają ochronę, znajdzie się ktoś kto zechce zarobić - bo już masz z 20 tys długu za leczenie i straty moralne, odsetki rosną...

Gość gość
Oczywiście, że się chwalę. Co więcej - spodobało mi się to. Zastanawiam się by częściej nie robić takich akcji. Następnym razem może będę to nagrywał... nie wiem, mam mnóstwo pomysłów.

Gość gość
przecież mogłeś ją zabić, albo z czasem będą konsekwencje, to było złe i głupie, pobij silniejszego, albo od którego zależysz

Gość gość
gość 2:05-----> pracuję w branży telkom i wiem co robić by nie "wtopić". Ale dzięki za troskę, a sugestie masz trafne ale to nie wszystko, bo są jeszcze monitoringi i wiele innych pułapek. Ale ja jestem sprytniejszy:P

Gość gość
to będzie zasłóżony wp*****l od alfów, jak w "kojocie" dla autora

Gość gość
Masz problem i tyle -nie kobiety cie pociągają ale bicie ! Jeszcze sie tym głupi palant chwali no nic tylko pogratulować .a iloraz inteligencji to jaki 80 ?

Gość gość
I tak go znajdą to kwestia czasu

Gość gość
To chyba logiczne, że jak się kopie w głowę z całej siły to trzeba się liczyć z możliwością zabicia kogoś. W przypadku takiej osoby jak prostytutka, biorę to na własne sumienie.

Gość gość
Ci co rozkręcają ero biznes napewno są sprytniejsi od ciebie, a ty właśnie wyłączyłeś z obiegu ogniwo przynoszące dochody, masz przëjebåne

Gość gość
Oby ktoś ciebie kopnął w pusty łeb. Tego ci życzę.

Gość gość
Zobaczymy. Zrobię tak jeszcze i to nie raz, tylko za każdym razem w innym mieście. Poświęcę czas i pieniądze. Kręci mnie myśl trwałego okaleczenia takiej "damy", np. wybicie oka. To by było coś.

Gość gość
brawo ziomek, te kur/wy trzeba karcić, trzeba ją było kwasem oblać to musiała by faktycznie pracować zamiast dawać szpary za kase, k******o trzeba potępiać w tym kraju

Gość gość
jak bym był prezydentem to bym te kur'wiszony stawiał pod mur i kula w łeb, albo palił żywcem, patologia nie jest potrzebna do niczego

Gość gość
Przynajmniej ktoś rozumie o co chodzi...

Gość gość
Gdyby nie było klientów nie było by prostytutek. Sklepy nieodwiedzane szybko plajtują. Prostytucja była jest i będzie. Jedyne co potrzebne to jej legalizacja i opodatkowanie.

Gość gość
no hej, tu autor:( macie rację, biedna ta dziewczyna, ta Pani.... znaleźli mnie, ale obyło się bez mordobicia:( tylko faktycznie musiałem zrobić gałę oblechowi, który mnie znalazł a ona stała za mną z bandażem na głowie i biła mnie pejczem po tyłku:O no a potem mały anal:O ale w sumie trochę mi się spodobało:( powiedzieli, że kolejnym razem nie będą tacy wyrozumiali teraz papa, muszę sobie zaaplikować czopka przeciwbólowego, to trochę potrwa