Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach tylko kobiety, ktore aktywnie podrywaja facetow...

Polecane posty

Gość gość
Tempa to ty nie dotrzymasz prawdziwej kobiecie, bezjajeczny analfabeto :D beka w chuj.

Gość gość
Kur/wa, skretyniały zje/bie, powtarzam ostatni raz - zasady doboru płciowego są JEDNE i dla każdego gatunku zwierzęcego takie same(człowiek to też zwierzę) - to samiec się stara, a samica wybiera, więc goń się z tym dawkinsem, bo goowno on ma do tematu.

Gość gość
21:15 beka w chuj to z ciebie stara panno! Nawet faceta na randke zaprosic nie potrafi, albo milosci wyznac! :D wez kup kota stara kociaro! :P

Gość gość
Komu? Takiemu idiocie? Haha. Większego p****a kafe nie zna.

Gość gość
21:16 chyba cie p********ilo stara panno? Jest gatunek zaby gdzie to samice uganiaja sie za sperma samca, wiec nie p*****l, ze profesor z oxfordu nie wie o czym gada! :D

Gość gość
znowu ta męska peezdeczka płacze na forum, bo nie potrafi poderwać dziewczyny? :D pewnie kolejna peezda w rurkach co nawet spojrzeć się boi na kobietę w realu :O 🖐️

Gość gość
21:18 sobie masz go kupic najlepiej samca, bo z taka sztywniara jak ty, to bedzie jedyny "facet" w twoim zyciu. :D

Gość gość
Do ktorej wypowiedzi bylo to stara panno z 21:16?? Odpowiadac mi tu!

Gość gość
I co z tego kretynie, że jest, skoro to wyjątek od reguły? Wiesz czym jest wyjątek od reguły, amebo? U ludzi akurat chodzi o seks, nie o potomka (choć to też). To facetom bardziej zależy na seksie, wiec to oni muszą się starać- proste. Bo dziecko to kobieta może mieć za pomocą banku spermy, in vitro itd. (do nas jeszcze to nie przyszło, ale na zachodzie nawet samotna kobieta może z nich skorzystać)

Gość gość
Nie no. Lepiej cofać się w rozwoju, bo przecież "to samiec zabiega o samicę". Walmy w ogóle to, że jako jedyny gatunek na tej Ziemi jesteśmy tak skomplikowani (i dzięki temu stoimy wyżej w hierarchii tego świata), bo przecież po co nam to? Lepiej mentalnie siedzieć w epoce kamienia łupanego. XD Lepiej zaniżyć całą anatomię swej psychiki do prostego rozmnażania się, srania, zdobywania i zachowywania się jak zwierzęta.

Gość gość
Tyle, że te najniższe instynkty odbijają się w pozostałych sferach życia. Nie można rozpatrywać istoty człowieka w całkowitym oderwaniu od biologii. Kobiety w większości pragną być zdobywane, adorowane itd. A facetów dowartościowuje zdobywanie.

Gość gość
21:24 jaka ty jestes k***a p*****lnieta stara panno! :D wiesz, ze w przeszlosci rozmnozylo sie 67% kobiet i tylko 33% facetow? Dlatego kobiety silniej rywalizuja ze soba i podrywaja facetow, bo kazda chce miec na wylacznosc, dodaj do tego nasza monogamiczna kulture i wyjdzie, ze rozmnozy sie 33% facetow z 33% kobiet. No moze troche wiecej, boe niektorzy beda latac na boki. A wiesz dlaczego tylko 33% dawniej sie rozmnozylo i to kobiety musialy sie przez setki tysiecy lat ewolucji o nich starac? Bo reszta nie dozyla okresy pokwitania, a tym bardziej 25 roku zycia,,a kobiety siedzac bezpiecznie w jaskini - owszem ale oklamuj sie dalej z****** stara panno i czekaj na ksieca, az cie poderwie, za 40 lat bedziesz tak samo sama i bardziej stara niz teraz! :D

Gość gość
dokładnie, dziś kobieta może mieć nawet dziecko bez faceta po to jesteście, abyście się o nas starali! proste :)

Gość gość
Wlasnie, co Wy ludzie chcecie nature oszukac??? Przeciez od wiekow jest, ze to facet zdobywa, to ich podnieca i nakreca!! A kobieta jest zdobywana, daje sygnaly, pozwala sie poznawac z czasem. Chcecie sie oszukiwac, ok, to niech kobiety podrywaja a faceci daja sie podrywac, tylko nie dziwcie sie potem, ze to nie prowadzi do niczego!!! Nie dziwcie sie, ze jestescie same, jak chcecie podrywac, kobiety :D nature chcecie oszukiwac, ja nie moge co za brak wiedzy o zyciu

Gość gość
Hahaha, pierd/olnięty to ty jesteś z tymi statystykami, które nikogo nie interesują. I myślisz, bęcwale, że kobiety zaczną podrywać widząc te liczby? :D:D:D Co za kretyn :D Uj kogo to obchodzi, każda kobieta (no większość) woli być zdobywana. Jak nie ty, to inny ją poderwie i tyle.

Gość gość
21:31 naszczescie mozg rozwijal sie przez miliony lat, a mentalnie w dalszym ciagu siedzimy 30 000 tys lat wstecz. :P ale o tym to byscie sie musialy przekonac czytajac Roberta Antona Willsona "Powstajacy Prometeusz". :D

Gość gość
Dziecko bez faceta to mutant:-P

Gość gość
21:34 chyba cie posralo stara panno! Juz wiem dlaczego jestes taka ignorantka, bo cie wszystko gowno w zyciu obchodzi, jak sama przyznalas. Idz stara panno plakac w poduszke przytulajac kota za ogon udajac, ze tovmeski penis faceta, ktorego poderwalas. :D

Gość gość
Większość facetów, nawet tych nieśmiałych w końcu zdobędzie się na pierwszy krok. Drogie kobiety, nie sugerujcie się tą peezdą, autorem tematu ;)

Gość gość
Miliony lat temu mieli lepiej rozwiniete mozgi sieroto,teraz na nas z gory patrzom jak na rybki w akwarium :-P

Gość gość
Ja mam stałego partnera, który nie bał się do mnie podejść, a poza tym nie mało adoratorów, a ty możesz tylko płakać, że nie masz jaj do żadnej podejść, imitacjo faceta :D

Gość gość
21:38 chyba snisz stara panno. 21:41 mam znajom, ktora twierdzi, ze tez ma ogromne powodzenie, od 3 lata jest sama... hahahaha to co zaden jej nie podpasowal? Czy mi wciska kity, zeby nie wyjsc na stara panne ktora nie ma popytu? :D moim zdaniem to drugie. Prawda jest taka stare panny - w dzisiejszych czasach albo to wy bedziecie podrywac nas, albo kot. :D

Gość gość
23:46 mi tez nie. Najwyzej jak jest brzydka, to ja zleje, ale nigdy, ale to nigdy sam nie bede podrywal! Niech to one podrywaja mnie!

Gość gość
Ależ kobiety porywają i potrafią się tak uganiać za facetem, że aż się kurzy. Niestety obiektem tych zabiegów jest zupełnie inna kategoria niż rezydenci kafe;)

Gość gość
9:11 tak?;a skad one wiedza, ze jestem rezydentem kafe? Bo zadnej sie tym nie chwale, bo i nie mam czym!

Gość gość
Ależ kobiety porywają i potrafią się tak uganiać za facetem, że aż się kurzy. Niestety obiektem tych zabiegów jest zupełnie inna kategoria niż rezydenci kafeoczko.gif xxxxx to samo miałam napisać, żaden ze znanych mi facetów, który ma cokolwiek do zaoferowania nie narzeka na brak dziewczyn, które zabiegają o ich uwagę. Kwestia atrakcyjności oferty, jak coś jest interesujące to chętni się na to znajdą. Powiem więcej...mam w pracy faceta, który jest brzydki, ale męski, władczy itp i ma kolejkę panienek, które zrobią wszystko byle je chociaż przeleciał. Mozna, mozna. Natomiast p*****le takiej jak autor to nigdy nie będzie dane, bo żadna się nim nie zainteresuje i tyle.

Gość gość
ale za facetami a nie za ciapciakami bez jaj. Czaisz róznicę?

Gość gość
9:47 bo ty stara panno bedziesz wiedziala po wygladzie, ktory to ciapa, a ktory facet. Bedziesz sie iganiac za kazdym jak leci, byle by cie chcial! :D