Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć jej że byłam z nim w łóżku?

Polecane posty

gość dziś Może lubi taki odór, który nie przeszkadza bo rodzice kolesia mają trochę $$ skoro mają pokojówkę.

Gość gość
Haha, no może faktycznie lubi. Chociaż kurde, nawet prostytutki wymagają od klienta prysznica tuż przed stosunkiem, a nie 10 godzin wcześniej, a taka polezie ze śmierdzuchem do łóżka i jeszcze się cieszy. :D

Gość gość
Gdyby nie chciał zrobić tego że mną nie zrobilibyśmy. Złożył prezerwatywe, więc ciąży nie było by. On nigdy nie zauważał mnie pierwszy raz zauważył mnie.

gość dziś ty też chciałaś i zrobiłaś, więc o co tyle halo? gość dziś może to jakaś desperacja, albo nadmiar telewizorni

Gość gość
Chciałam ale nie sądziłam że potraktuje mnie tak po. Moze byli wtedy razem a ona nie wie o zdradzie ?

Gość gość
Syndrom drugiego tygodnia ferii :P

Gość gość
Skoro zareczyli się muszą znać się trochę.

Gość gość
Powiedzieć

Gość gość
Pierwszy raz widziałam ją 4 lata temu. Jego rodzice wyjechali,a on zrobił grila dla znajomych. On nie mieszka z rodzicami, ma swoje mieszkanie,więc nie wiem czy wcześniej bywała u niego. Wiem Tylko, że 4 lata temu nigdy nie pomyslałabym że są parą. Zwróciłam uwagę na jej strój, bo mi się podobała jej sukienka.

Dopiero co wypierałaś się niektórych wpisów. Gdyby nawet pewnie 4 lata temu poznał ja i dlatego zaprosił "pokazać" rodziców a wasz seks był 6 lat temu. Zawiść w tobie siedzi i nic więcej

Gość gość
A co jeśli już wtedy byli razem ?

Gość gość
Znalazlam w jego pokoju jej sznur perel. Zalozylam je na bal maskowy ktory robila jego rodzina. On pomylil ja ze mna i sie znowu kochalismy!!!

Gość gość
O północy każdy miał ściągnąć maskę ale ja sie wyrwałam i uciekłam...od biegnąć za mną złapał za sznur pereł które kaskadą rozpadły sie po parkiecie. Umknęłam ale w ręku trzymałam jedną z tych pereł. To będzie pamiątka po tej cudownej nocy.

gość dziś seks mieliście 2 lata wcześniej. nie twoja sprawa co on robi. ewidentnie chcesz popsuć relacje miedzy nimi, pamiętaj że nie zawsze to co ty chcesz musi się skończyć po twojej myśli. Powtarzam kierujesz się jedynie zawiścią.

Gość gość
Dlaczego uważasz że kieruje się zawością.

Bo to nie twoja sprawa co kto robi, robił i będzie robił. Nie powinno się mieszać w nieswoje sprawy. A to nie jest twoją sprawą czy on wtedy był z nią czy kimkolwiek innym. Dlatego uważam ze chcesz z zawiści popsuć im związek, bo cie olał.

Gość gość
Myslal ze jestem nia i dal mi pierscionek z rubinem!!!

Gość gość
Mam do niego jego prywatny numer. Moze mu napisze czy on tez cos poczul tej nocy tak jak ja

Gość gość
A moze mimo to powinnam walczyc o te milosc??

Po 6 latach zebrało ci się na walkę? i co przez te 6 lat miałaś post?

Gość gość
Wyżej podszywy.

Gość gość
Podszywa dawajcie dalej! Zj****a prowokacja zasługuje na takiego zaśmiecanie:D Swoją droga, kto jest az tak Durny zeby sie nabierać i doradzać?

Gość gość
Bo ja czuje ze go kocham...i naszw jestestwa powinny byc razem a nie osobno...

Gość gość
Jesteście siebie warci. Zdzira co z obcym chlopem idzie do wyra i pijany *****cz który po pijaku ***** wszystko co ma dziure

Gość gość
Po tej nocy zrobilam sobie tatuaz z jego imieniem

Gość gość
Kilka tygodni pózniej okazało sie, ze nosze małego dziedzica fortuny...bałam sie, on ze mną nie rozmawiał, nawet ten tatuaż nic nie pomógł. Jestem szczupła, Udało Mi sie ukryć ciąże, dziecko po porodzie oddałam... On ma prawo wiedzieć, ze w świecie jest jego dziecko, które było owocem wspólnej nocy. Moze wtedy ona z nim zerwie, on wybierze mnie, weźmiemy slub, odzyskamy nasze dziecko!