Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się dziewczyna.

Polecane posty

Gość gość
Po prostu bądź sobą, nie bój się, podejdź i zacznij rozmowę; wszystko wyjdzie naturalnie, naturalnie będzie postępować i pogłębiać sie znajomość. ☺:)

Gość gość
Wiadoma sprawa ze nie wcisniesz jej kitu no i latwo Cie przejrzy dlatego postaw na naturalnosc. Im bardziej elegancko i klasycznie bez udziwnien, tym lepiej. A jaka jest? Ekstrawertyk introwertyk czym sie interesuje jak wyglada jakie nosi ubrania?

Gość gość
11.04 a co cię obchodzą takie szczegóły?

Gość gość
Czemu z kobietami inetligentnmi na pozmie jest problem? No tak l*******ga bys odrazu bys zaprosil. A wlasnie te na poziomie sa samotne bo faceci sie ich boja. Zapros ja na kawe i final ale badz przy tym pewny siebie. O ile jest wolna. Nie rob podchodow jak jakis chloptas bo to zalosne.

Gość gość
Specjalista od podrywu inteligentnych kobiet się odezwal

Gość gość
A jak myslisz? widac iz dodatkowo ona prawdopodobnie nie ma rownorzednego stanowiska co Twoje i to Cie martwi czy tak? Jezeli ktos jest otwarty i towarzyski to latwiej reaguje na kontakt i jest latwiej Jezeli introwertyk to niesmiala wiec nawet jak sie postarasz to moze byc trudno przebic przez bariere i wtedy trzeba wiecej zachodu i nie bedzie latwo:) Hehe spytaj sie czy mozesz dostac od niej autograf. I powiedz ze ludzaco przypomina aktorke ze sie pomyliles A tak serio jezeli sam nie wiesz jak ja poderwac i jest to problem to prawdopodbnie ona nie jest dla Ciebie i odniesiesz spectakularne fiaskoł

Gość gość
Ja zaczepiam tylko inteligentne ale nie zawsze podrywam. Po prostu lubie flirt. I zartowac wiec nawet jesli ktos nie jest zainteresowany a na ok 800 moze z 12 bylo niezainteresowanych to i tak nie wiedza czy ja tak serio czy nabijam sie:)

Gość gość
Jesli ta kobieta to kierownik na Twoim miejscu bym jej unikala zamiast podrywac bo w pracy nie ma romansow.

Gość gość
Udziela rad facet, którego rady mają wartość wszystkich odmów kobiet na jego podrywy:p Nie słuchaj tego zazdrośnika, zrobi wszystko by odebrać tobie pewność siebie, nie przeżyje ze jemu odmówiła a tobie nie.

Gość gość
Za mało jeszcze o niej wiem, może mieć chłopaka.. właściwie to nic o niej nie wiem.

Gość gość
Ale wiesz dużo o pewnym zboczeńcu, który zrobi wszystko byś nie był z kobietą, która go odepchneła. Przypomnij sobie pisanie magisterki, sam jej nie napisał, wiec zła energia sprawiał byś i ty miał z tym kłopoty. Nigdy nie był, nie jest i nie będzie tobie życzliwy, zazdrości ci wyglądu, powodzenia u kobiet, młodości, będzie Cię niszczył jak mu się nie o przeciwstawisz, NIE UFAJ MU.

Gość gość
Przeciez to widac ze ona jest wplywowa albo bardzo piekna albo unikalna pod jakims wzgledem a moze ma powodzenie i to sprawia ze sie jej lękasz. Nie chcesz zdradzic szczegółow a to istotne bo do kazdej osoby trzeba indywidualnie dopasować zaczepke wyczuć co moze chwycic. Podoba mi sie ktos i widze np ze jest sztywny i zasadniczy i nie lubi glupkowatych żartów to wówczas obieram inna strategię. Wtedy bardziej chce zaimponować intelektem, moze troska, szczerym zainteresowaniem, pomocą, glebokim spojrzeniem tez ale nie natarczywym tylko staram sie pokazac swoja sympatyczna strone wzbudzic zaufanie i to musi byc wzajemne. Jak wyczuwam lekkie wycofanie czy speszenie wtedy tez sie lekko wycofuje. Czekam tez cierpliwie czy podejmuje temat. I dopiero jak widze ze usmiecha sie mowi czesc wita sie i jest przyjacielsko wtedy podejmuje dalej temat przy pomocy drobnych komplementow ktore sa od serca i widze ze jej tez jest milo. I wtedy latwiej w koncu sie zblizyc i zaprosic.

Gość gość
Napisz cos wiecej jak sie ubiera. Czy rozmawialiscie ile razy o czym. No nie pis detali jak ma na imie i kolor oczu bo to nieistotne tylko cos zeby bylo wiadomo jak zagaic.

Gość gość
Powiedz ze lubisz sie przebierac za pletwonurka i spytaj czy ona tez lubi. Wtedy zaprosisz ja na przebieranki

Gość gość
Czuje do niej chemie.

Gość gość
To powiedz jej ze czujesz chemie i chcesz ja miec blizej

Gość gość
To wszystko jest takie sztuczne i naciągane. Te wszystkie rady mów o tym, o tamtym. Weź sobie teksty na kartce zapisz :D

Gość gość
Najlepszy podryw to zabandażować sobie ręce i poprosić ją żeby pomogła tobie bo nie jesteś wstanie sam się wysikać i cierpisz

Gość gość
A ty czekasz na rade na podryw marzen a ona tymczasem spedza mily wieczor w ramionach narzeczonego i myslisz jak ja poderwac a ona juz dawno pewnie poderwana. Co Cie tak paralizuje aby ja poderwac? :D ano pewnie to ze hej mocno pragniesz i umiesz tylko patrzec zamurowuje Cie i koniec :D nic nie powiesz i inny zawija Ci ja sprzed nosa hehe. Moze nawet dzis dal jej pierscionek zareczynowy podczas kiedy Ty sie jarasz i dumasz jak poderwac hehe

Gość gość
No nie, nie spędza

Gość gość
Aha to jednak wiesz ze jest wolna. To czemu nie okazesz jej ze czujesz chemie tylko sie czaisz? Czyzbys mial zone w tle?

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Nie wiem czy jest wolna, na pewno nie mężatka.

Gość gość
Ja jestem wolny, bez zobowiązań, z czystą kartą.

Gość gość
Bozesztymoj. Gdybym spróbowała poderwać faceta na moje teksty to by mu się zwoje rozprostowaly.

Gość gość
zagadaj

Gość gość
I co koniec porad?

Gość gość
Ty bys chcial by ktos ci dal swoj przepis bo najwyrazniej brak ci polotu. A nawet jesli ktos ci podpowie to wysmiewasz to. Daj sobie sianka i badz sam po prostu. Po co ja zaczepiac jak i tak nie umiesz i kwas nie wyjdzie. Pasuje? Moze poglowkuj sam zamiast dziecinnie sie zachowywac i krecic na wszystko nosem bo wyglada na to ze nic ci nie pasuje

Gość gość
Moze ktos inny niech poderwie bo pytasz o pomysly i przekaze ci ja jak juz cos ruszy

Gość gość
Widac ze ci sie nie podova az tak bo nie pytalbys tylko bys zrobil. Potem jeszcze spytaj o przepis na udany zwiazek tak jak o skladniki do ciasta i gotowe