Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się dziewczyna.

Polecane posty

Gość gość
Moze raczej ty masz paranoje na jej punkcie ze ona moze cos chciec. Skoro cie nie zachecila po co ja chcesz nachodzic? Sam.pisales ze nie robi w twoim towarzyatwie nic szczegolnego czyli nie zacheca cie to moze odwal sie po prostu od niej.

Gość gość
Nie zmieniaj tematu. Mowisz a powiedz b. Kobieta nie wysyla ci zadnego sygnalu zainteresowania. Byc moze nie chce problemow. Ty sobie cos ubzdrzykes ze chces ja i kombinujesz jak sie popisac. Ktos daje ci rady a ty je wysmiewasz i sam nic nie wymyslasz tylko sie tlumaczysz ze masz dobre intencje. A moze ona nie chce nawet twoich dobrych intencji moze nienawidzi kolesi jak ty ktorzy chcieliby ja uwiesc bo skoro sama cie nie zaprasza znaczy uwodzisz ja sam sie napraszasz. Racja? Chyba ze masz kogos za idioma.

Gość gość
Ja jestem bardzo szczesliwa osoba dopoki jakies smrdy z pracy nie wpadaja na pomysl aby mnie poderwac. A zupelnie ich nie zachecam.

Gość gość
A ty jestes ten szczesliwy ? I chcialbys tak jakos subtelnie zapasc komus w pamiec bo masz dobre intencje i myslisz o slubie.

Gość gość
Ja bym ci dala kosza bo brzmisz jak sciema i nienaturalnie. Nie kupuje tego

Gość gość
Za malo mowisz i nie da sie z takim wyrobic. Musisz nad kazdym slowem rozwazac 45 min. Zenua

Gość gość
Moze porozimiewaj sie z nia przy pomocy kartek np ryba jest w restauracji. Czy ty chcesz mnie? Jak nie to potargaj kartke

Gość gość
Usmiechnij sie do niej. Spytaj jak sie czuje. Powiedz ze dobrze wyglada. I czy to nowa fryzura ? Czy jest zakochana? A ona wtedy ehhehe nie, nie. A ty: a moze chcesz mojego? Ona: yyyyy Ty: serca

Gość gość
Hehe Tez na j ale nie jad tylko jaja

Gość gość
"właściwie to nic o niej nie wiem" To się dowiedz. Od czegoś musisz zacząć.

Gość gość
Ta osoba co tu tak nasrała postami ma coś z deklem. Najpierw zachęca potem zmienia zdanie, w między czasie hejtuje. Myślisz że nie widać że te brednie to Twoja sprawka debilu od podrobionego tematu. Nie wypowiadaj sie tu już.

Gość gość
No piekne slownictwo piekne. Na pewno zrobisz nim na niej furore. Mysle ze ona nie lubi jak podrywaja ja smrdy z pracy.

Gość gość
Cos z deklem to chyba maja faceci ktorzy szukaja za wzzelka cene romansu z niezainteresowana dziewczyna i chca wyrezyserowac scene i twierdza ze to z serca a wlasciwie z sympatii bo o uczuciach mozna powiedziec na etapie pozniejszym hehe czyli w wieku 50 lat jak sie juz cale zycie przezylo i rozpamietuja traumatyczna milosc z przeszlosci zamiast porozmawiac z terapeuta zamknac temat i po prostu na spontanie podejsc do kobiety z ktora chca byc. Nie obrazaj sie. Ani nie unos tylko udowodnij te swoje dobre intencje albo sobie je wsadz jesli sa wyrezyserowane. Rob co uwazasz. Powodzenia bracie

Gość gość
Myslisz ze nie widac ze wchodzisz w ten drugi temat i hejtujesz moj? To krytykujesz mnie czy eaczej siebie ? Ogarnij sie

Gość gość
Aha. Odpowiem tak jak ty. A moze to tylko paranoje? Moze to dwa osobne tematy, moze wpisalo sie tu 20 osob? Hehe moje intencje sa szczere cos ci sie wydaje

Gość gość
Ty sie ogarnij i daruj sobie te durne rozkminy. Rozumiem że Cię facet nie chce ale mi daj spokój.

Gość gość
Ktos sie z toba przekomarza a ty od razu ofochany. Jestem mistrzem zlosliwosci ale co to za zabawa jak ciebie to zabolalo. Ok przepraszam pa

Gość gość
Powiedz mi jeszcze gdzie ja spotkam chetnie ja poderwe i chyba wiem jak

Gość gość
Przepraszam raz jeszcze za swoje zachowanie ale wydawales sie luzny gosc smiejac sie z malowidla. Ja lubie malowidla i wystawy mnie to bierze. Opatrznie zostaly zrozumiane twe dobre intencje ze chcesz sie ze mna troszke pobawic. Ech...sukcesow zycze na polu podrywu. Pa

Gość gość
Jeśli dla Ciebie obrażanie kogoś to żarty to współczuję.

Gość gość
Ty wysmiewales malowidla i zraniles moje uczucia

Gość gość
Zdania na ten temat nie napisałem.