Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w społeczeństwie panuje przekonanie

Polecane posty

Gość gość
Nigdy nie spotkałam się z takim przekonaniem. Ile ty masz lat, 13?

Gość gość
Prawictwo tak samo jak dziewictwo to symbol szacunku do własnego ciała. Agresywni są doświadczeni mężczyźni którzy traktuja laski jak przedmiot.

Gość gość
Bzdury wygadujesz w oczach kobiety prawiczek to wartościowy człowiek z zasadami marzą o prawiczku i nie chcą doświadczonego mężczyzny.

gość wczoraj że każda dziewica to wspaniała, wartościowa kobieta z zasadami, która nie zada się z byle kim i czeka na tego jedynego, a każdy prawiczek to z automatu niedojda, przegraniec życiowy, nieszczęśnik, najgorsze co może kobietę spotkać, chociażby miał nie wiem jak fajny charakter i był dobrze ustawiony życiowo to i tak w oczach każdej dziewczyny jest nic nie wart. x bzdury totalne. Mężczyzna prawdziwy się szanuje i jest cudowny wspaniały. Ludziom coś się stało z główką w dziesiejszym świecie.Niedorajda to ten co przed ślubem robi. Prawdziwy mężczyzna to po ślubie i tylko dla rozmnażania

Gość gość
Każdy prawiczek 20+ to wartościowy człowiek z zasadami, który potrafi kontrolować popęd.

Po ślubie to moralne a przed ślubem patologia jakaś robi . Masakrito

Gość gość
Która by chciała k****arz*******cza który nie jest prawiczkiem ?

społeczeństwo jest nienormalne tylko mniejszość myśli normalnie kiedys to było oczywiste po ślubie dla rozmnażania rodziły sie dzieci i nie myślał o przyjemnościach jak szli na pole to nie wymyślali głupot.Babcia mi opowiadała że kiedyś to głupot w głowie nie było jak poszła z Dziadkiem na pole i pracowali ciężko wracali i się kładli spać a nie numery cyrki i jakieś głupie seksy w głowie

Gość gość
Prawie każda laska marzy o prawiczku

Gość gość
Każdy prawiczek jest wspaniałyn mężczyzną idealnym kandydatem na męża.

Gość gość
Nie warto bylo byc dziewica i czekac na tego jedynego, ktory to doceni i bedziecie zyli zawsze razem. Faceci, glownie mlodzi jak ja nie szukaja zwiazku na cale zycie, jeden, z ktorym bylam mnie wysmial i zostawil. Dziewice ceniono moze kiedys, ale nie w tych czasach.

Gość gość
Dzisiaj się też ceni dziewice

gość dziś Nie warto bylo byc dziewica i czekac na tego jedynego, ktory to doceni i bedziecie zyli zawsze razem. Faceci, glownie mlodzi jak ja nie szukaja zwiazku na cale zycie, jeden, z ktorym bylam mnie wysmial i zostawil. Dziewice ceniono moze kiedys, ale nie w tych czasach. x strasszne. Ja mam gdzieś co myślą ludzie głupi jacyś .Mam gdzieś co mówią mężczyźni albo kobiety

Gość gość
Warto być dziewicą dla tego jedynego

Gość gość
Wyśmiać to może tylko *****cz któremu zależy tylko na seksie!

Gość gość
Nie rozumiem. Niech ludzie łączą się w pary według przekonań i po problemie. Po co o tym dyskutować?

Gość gość
Dziewictwo jest dużo warte niż kiedykolwiek wcześniej za seks z dziewicą płacą 10mln zł :D

Gość annas321
lubie prawiczków :)

Gość gość
Istnieje zasadnicza różnica między prawiczkiem a kafeteryjnym prawiczkiem, do których jak sądzę zalicza się autor wątku :) Pierwszy z nich po prostu jeszcze nigdy nie zaroochał a tak poza tym jakim jest człowiekiem to już inna bajka, to zależy. Kafeteryjny prawiczek to właśnie to o czym pisze autor - życiowa niedojda itd. bo normalny facet, już bez znaczenia czy prawiczek czy nie, nie wylewa swoich żalów i frustracji na babskim forum.