Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Claudii97
Hej :) a ja ostatnio chodzę i mam wrażenie jakbym chora bylaa, ciągle bym spała, temperaturę mam 37.2 i nie schodzi od paracetamolu.Wczoraj wieczorem brzuch mnie w podbrzuszu bolał, i dzisiaj rano też,chociaż już nie tak mocno :) olśnienia nie dawno nic, ale ta temperatura i spanie. Wczoraj mi się tak w pracy zakręciło w głowie że brygadzistka pytała się czy chce do domu iść, ale za chwilę było lepiej jak zjadłam i herbatę wypiłam , dobrze że było tylko sprzątanie 2 godzinki i do domu, bo jakby produkcja była to pewnie bym poszła :)

Gość agus267
Claudii to może to pierwsze oznaki że się udało? W sumie kilka dni Ci zostały do terminowej @. Fajnie by było jakby któreś rozpoczęła zaciążanie :-)

Gość Claudii97
A może i tak. Niby mi lekarz mówił że powinno zaskoczyć za pierwszym :)

Gość Paulka89
Czesc ;) Natalia97 mnie poprzednie cykle to po owulacji aż do @ ciągnęło podbrzusze , bolały jajniki, i piersi tez, A teraz nic w Niby dzień owulacji bolaly jajniki i do teraz cisza ani brzuch ani nic. Claudii97 który masz dzień cyklu ? Bo jestem na jeszcze jednym forum gdzie jest dziewczyna co ma miec @8 lutego i wczoraj zrobiła test i wyszedł pozytyw. To moze zatestujesz już ;)?

Gość Paulka89
Ale wiecie ze wszystkie objawy ciąży to mozna sobie wkręcić ? Ja na samym początku testowania chyba kilka dni przed @ to wymiotowalam , kręciło mi się w glowie , spac mi się chciało i sikac chodziłam co chwile tak ze byłam pewna 1000% ze się udało :/ Claudii97 weź już zatestuj bo wszystkie czekamy ;)

Gość Natalia97
Mi zostało 9 dni do @ wiec jeszcze poczekam teraz bóle się uspokoiły co jakiś czas tylko zakłuje :) dzisiaj 5 dzień od owulki wiec nie ma co testować na razie , trzeba czekać

Gość Paulka89
To natalia za 5 dni bedzie mozna iść na bete :p

Mój mąż coś ostatnio nie bardzo ma ochotę się kochać. Jakoś po owulacji ma spadek formy :-(

Gość Claudii97
Ja nie wkręcam bo to pierwszy cykl i nie mam nacisku z pilnowaniem owulki i ganianiem męża do łóżka bo owulacja. :) jutro nie zatestuje bo dzisiaj impreza w nocy chyba że po południu jak wstane, oczywiście alko nie pijemy :)

Gość Paulka89
Claudii97 jak zatestujesz to pisz :p A Ty jak Kotwica się czujesz ? Mnie choroba nadal nie odpuszcza ale dzisiaj juz nie biore żadnych lekow bo za dużo i jakby cos tam sie szykowalo to żeby nie zaszkodzic :p

Gość Just0220
Hej! Bylam dzis u ginekologa, mam grzybice :( przepisal mi macmiror na 12 dni, powiedzial ze tak delikatnie zeby nie przeszkodzic w staraniach. I zrobil mi usg przy okazji-owulacja dopiero sie zbliza! :) przyjechalam do domu, zrobilam test z ciekawosci i faktycznie, kreseczka jest w koncu ciemna! :) mam nadzieje ze wieczorem nie bedzie jeszcze za pozno bo maz w pracy do 21 :( I bedziemy probowaaaac :)

Gość Just0220
Aha, i przepisal tez flumycon dla meza- bo napewno go zarazilam. Ale powiedzial ze wspolzyc normalnie mozemy w czasie przyjmowania lekow

Gość agus267
To super wiadomość Justa0220. Czyli owulacja przed Tobą a tak się martwiłas że nie wiesz czy już była. Czyli spokojnie jak mąż wróci z pracy możesz go zaatakować :-). Mi gin powiedział że te leki co mam teraz spokojnie można się przytulać to i mąż się też podleczy. Choć u nas od początku cyklu nic nie było a coś złapałem, sama nie wiem od czego.

Gość Claudii97
Mnie się infekcje przestały czepiać jak przestałam, chodzić w bawełnianych gaciach, a zaczęłam w bambusowych :)

Gość Paulka89
Just0220 no to super ze zbliza sie owulacja ;) to działaj ;) i dobrze dziewczyny ze leki wam nie przeszkodza w działaniach ;) trzymam kciuki za nas wszystkie ;p

Gość Just0220
Ja wlasnie mam wrazenie ze w tych babmusowych majciochach sie poce... a moze to tylko pozory? Hmm

Gość Paulka89
A pytalas co mozna brać profilaktycznie później żeby zapobiegać ?

Gość Claudii97
Aj laski, wiecie co tak o tych testach temat, ja się zastanawiam czy w ciąży jestem czy nie :) Jest0220 bez się za męża dzisiaj :)

Gość agus267
Mi kiedyś lekarz też powiedział żebym zwróciła uwagę w jakiej bieliźnie chodzę. Ja skończę brak leki to aplikuj zawsze lactovaginal i smaruje jeszcze takim żelem provag żel. Zobaczymy czy tym razem pomoże.

Gość agus267
Claudii97 kiedy planowana @?

Gość Just0220
Profilaktycznie najlepiej lactovaginal bo odbudowuje prawidlowa flore bakteryjna. Wiem o tym od dawna tylko ze ja o nim zapominam a to przynajmniej raz w miesiacu przez 5 dni powinno sie brac

Gość agus267
Just0220 ja to zawsze staram się brać całe opakowanie ale w ubiegłym miesiącu nie pomogło bo znów coś zlapalam. A Ty te tabletki co dostałeś to są takie pomarańczowe?

Gość Claudii97
Agus267 10.02.. nie długo już :)

Gość agus267
A czujesz że możesz być?

Gość Just0220
Tak, kiedys je juz mialam. STRASZNIE brudza. Na noc trzeba zakladac wielka podpaske bo jak sie bielizna ubrudzi to juz nie dopierzesz :|

Gość Claudii97
No tak skoro cały miesiąc nie zalowalismy sobie z mężem przytulania, i praktycznie co dziennie tulilismy się, więc całkiem możliwe że mogę być, nie chce się doszukiwać objawów bo zfixuje w końcu :) u mnie tylko ciągle temperatura wyższa i spać się chce :) coś jak przy przemęczeniu :)

Gość agus267
Właśnie tak myślałem że to te tabletki. Są skuteczne ale faktycznie leje się z nich niesamowicie :-). Claudia to moze w koncu się udało :-)

Gość Paulka89
Przypominam nasz tabelke ;) Staraczki 2018 ;) ;) Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lata....@28.01.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Just0220...23 lata...@nie wiadomo. 1 cykl starań

Gość Paulka89
Agus267 podaj mi date swojej przyszłej @ .