Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Natalia97
Paulka jeszcze nie robiłam :) zrobię wieczorem bo śluzu jest dość dużo :)

Gość Paulka89
To moze już zbliza się ;)

Gość Natalia97
Według kalendarzyka ma być w poniedziałek :) już bym chciała robić ciaziwy a tu dopiero oczekiwania na owulacje

Gość agus267
U mnie cisza, ale plamienia są, więc tylko pozostaje mi czekać aż pojawi się @ :-/

Gość Natalia97
Test owulacyjny zrobiony dzisiaj już ciemniejsze kreska także szykuje się na owulke w poniedziałek od jutra idą starania :)

Gość Paulka89
Agus267 nie ten cykl to następny ale mówię póki nie przyszła całkiem nie wszystko stracone ;) a ty Natalia mialas się nie nakrecac ;p

Gość Natalia97
Paulka No wiem ale wiesz sama jak to jest ;) oczywiście wszystko nie na sile :)

Gość agus267
U mnie dzisiaj rano @. Tak więc zaczynamy nowy cykl.

Gość Natalia97
Agus267 nie ten to następny jesteśmy z Tobą :)

Gość Paulka89
Agus267 dokładnie nie ten to nastepny ;) wiem ze to się tylko łatwo mowi a troszkę smutno jest jak się nie uda :/ a jak mowilas ze bralas tego castagnusa i on ci pomógł to moze znowu zacznij z nim ? Ja też jakoś biore od razu z góry ten cykl za stracony no niewiem czemu ,czekam na ta wizytę u lekarza , zobacze co sie dowiem.

Gość Natalia97
Ja to samo uważam ze cykl staracony ponieważ przeziębienie mnie dorwało :(

Gość Paulka89
Nie no chyba przeziebienie nic nie zaszkodzi moze przesunąć owulacje jedynie :p u mnie tez syn chory :/ taka pogoda beznadziejna

Gość Natalia97
No oby , śluzu dużo już jest wiec mam nadzieje ze będzie okej :)

Gość Paulka89
A co tu taka cisza ...?

Gość Claudii97
Oczywiscie, możecie mnie wpisać :) Claudii97, 20 lat, ostatnia @ 12.01- mam nadzieję że kolejnej nie będzie :p, cykl pierwszy :) . Jak tam dziewczyny dzisiaj ?:) myśmy wczoraj doprawili jeszcze co nieco :) mam nadzieję że się uda.

Gość Natalia97
My mimo mojego przeziębienie się nie poddajemy i działamy :) nie wiem czy codzienne starania coś dadzą ale mamy plan do końca miesiąca codziennie się starać :)

Gość Natalia97
Claudii97 w końcu nie jestem tu najmłodsza :)

Gość Claudii97
Natalia97 no chyba już nie :) ale czujesz ten klimat ?:) nam było ciężko się zdecydować bo to nasze drugie dziecko ma być. Nasz starszak w listopadzie 2018 skończy 3 latka. Nasze życie już trochę inaczej wygląda niż 3 lata temu gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży :p to był hardcore. Teraz już i ja pracuje w tedy tylko on, ja skończyłam szkole, aj daliśmy radę :) półtora roku jesteśmy po ślubie już :)

Cześć dziewczyny. Możecie mnie tez wpisać... Staramy sie z mężem juz ponad 4 lata, 6 nieudanych inseminacji, za niedługo podchodzimy do pierwszego in vitro, mam nadzieje ze sie uda za pierwszym razem. Badania nasze wszystkie ok, ale cykle bezowulacyjne, nic nie pomaga, jajowody drożne. Czy któraś miała podobny problem?

Gość Paulka89
Czesc o troche nas więcej dziewczyny musiscie skopiować i dodać sie :p Staraczki 2018 smiech. ;) Nick , ile lat , kiedy nast @, cykl starań Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lat....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27 .....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań

Gość Paulka89
Ava123123 niestety nie pomoge :/ niewiem czy mam cykle bezowulacyjne czy nie , za dwa tyg ide do lekarza na badania to wtedy bede coś więcej wiedzieć. ;)

Gość Paulka89
Zle mi sie wpisalo :/ Musicie skopiować i sie wpisać ;) Staraczki 2018 ;) Nick , ile lat , kiedy nast @, cykl starań Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lat....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27 .....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań

Gość Natalia97
Claudii97 my z zdecydowaliśmy się w grudniu ;) to nasze 1 dzidzi ma być ale bardzo go pragniemy ;) Paulka89 właśnie zrobiłam test owulacyjny dwie piękne kreski ;) także owulacja jest starania są :)

Gość Paulka89
No to extra ;) to teraz działaj hehe;) ja dzisiaj robiłam ale druga ledwo ledwo to pewno jutro nie będzie tylko jeszcze kilka dni chociaz jajniki zaczynaja boleć :p to jak owulka sie przesunie @ tez :/

Gość Natalia97
No u mnie nic się nie przesunie mimo przeziębienia :) mam nadzieje ze @ nie przyjdzie

Gość Claudii97
Natalia97 trzymam kciuki żeby @ nie było :) Ja testów owu używałam od czasu do czasu żeby ogólnie wiedzieć kiedy mniej więcej owu jest w ramach obserwacji cyklu, ostatnio mi nawet do głowy nie przyszło żeby ich użyć :p

Gość Paulka89
Czesc dziewczynki ;)? Jak tam? Starnia ide pelna para chyba hehe ;p Kotwica2018 jak u Ciebie bo ty następna najbliżej @ jesteś ?

Gość Paulka89
Mnie tak męczy senność ze tragedia na wieczór nie moge zasnąć każde stukniecie szurniecie mi przeszkadza żeby zasnąć musi być idealna cisza :p a później rano no nie moge się dobudzic :/:/

Gość Natalia97
Dzisiaj śluzu jeszcze więcej czyli dzisiaj owulka czekam aż narzeczony wróci z pracy :) będzie obiadek odpoczynek i starania czyli to co najlepsze :) Dziewczyny trzymajcie kciuki :)

U mnie żadnych objawów. Nie mam wrażliwych i opuchnietych piersi jak zwykle w drugiej fazie cyklu. Boli podbrzusza też nie mam. Pierwszy taki dziwny cykl. Ale nie nakrecam się. Co ma być to będzie. Zresztą trochę się ostatnio przerazilam ciąża bo bratowa mojego męża trafiła do szpitala z zakrzepica żył głębokich. Zakrzep na całej długości od góry uda aż do kolana. Zapłodnienie metoda in vitro. A okazuje się ze oprócz tego ze ciąża zwiększa prawdopodobieństwo zakrzepicy to dodatkowo in vitro zwiększa jeszcze bardziej.