Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość rybkaaga
Natalia może jeszcze zawcześnie i dlatego wyszedł negatywny

Gość agus267
Natalia a który dzisiaj dc? Ja ostatnio gdzieś przeczytałam że trzeba się kochać co dziennie żeby nie ominąć owulacji. Całkiem sprzeczne z tym co kiedyś było mówione, żeby się kochać co 2 dzień żeby plemniki się zregenetowaly. Wszystko się zmienia..... :-/

Gość Paulka89
Agus Niewiem czy to prawda co pisza bo ja tak robiłam cykl temu dzień w dzień tydzien przed ow i tydzien po hehe ;) i sie nie sprawdziło ...nieraz kobitki raz zadzialaja i jest ;) mysle ze nie ma reguły wedlug mnie im bardziej chcesz tym bardziej nie wychodzi :p

Gość Paulka89
Ja bede testowac w poniedzialek albo wtorek (Ale częściej mysle ze poczekam na @ jak wytrzymam :o ) bo @ powinna być w srode bo przesunelo sie :p

Gość rybkaaga
Paulka jak wytrzymasz to lepiej testuj w środę;-)

Gość rybkaaga
U mnie już po owulacji ale nie liczę na ten cykl, jakoś nie było zbyt dużo okazji do zbliżeń;-)

Gość Paulka89
I wlasnie rybkaaga to moze byc plus ;) bo moza akurat sie udać ;) trzymam kciuki ,najlepiej jak sie uwaza cykl za stracony :p

Hej dziewczyny! Tez wchodząc tu liczyłam, ze będzie pół strony o treści „gratulacje” a tu niestety :( mam nadzieje, ze przynajmniej reszcie która jest teraz świeżo po owulce pyknie! :) ja męża wysłałam po dwa testy pepino 10, jutro rano zrobię znowu. Sama nie mogłam jechać, bo miałam zabieg na twarz i wyglądam jak 7 nieszczęść :D Póki co temperatura dziś spadła, ale nie do linii wiec jakby nic się nie zmieniło. Rano troszke mnie brzuch bolał jak na @, ale to może dlatego ze już w poniedziałek ma przyjsc :( oby nie...

Dziewczyny jeszcze apropo testów - polecam Wam te Pepino. Maja wysoka czułość, bo 10 mlU a so tego są za 2,99 w Auchan i Kauflandzie. W Tesco chyba 4,50. No ale jak na to ze tak często testujemy to lepsze to niż 10-15 zł w aptekach :)

Gość Paulka89
Ja kiedys kupiłam test clearblue digital :) pokazuje tydzień ciąży :p i trzymam go na specjalna chwilę hehe jak zwykły paskowy coś pokaże to użyje tego :p

Gość Natalia97
Ja miałam dzisiaj 12dpo i 11 od ostatniego przytulania wynik negatywny

Gość Paulka89
Natalia to pozostaje czekać albo @ przyjdzie albo nie ;)

Gość Natalia 97
Dokładnie planowo powinna być w poniedziałek wiec długo czekać nie będę musiała. Ale powiem wam ze jadę teraz autem i strasznie mi niedobrze a nigdy tego nie miałam zawsze było wszystko super a teraz ciągnie mnie na wymioty :(

Gość Paulka89
Na forum ginekologicznym pisze cyt "Nudności i wymioty zaczynają się zwykle około 6. tygodnia ciąży. Po 12. tygodniu ustępują lub znacznie się zmniejszają." Mnie w ciąży zaczęły mnie łapać nudności dokladnie w 6 tc i kilka dni :p to niewiem

Gość agus267
Ja w 1 ciąży nie miałam ani mdłości ani wymiotów.

Gość Just0220
Ja dowiadywalam sie dzis o ta bete, powiedziala mi babeczka ze 10 dpo moze juz cos wyjsc ale nie musi. W srode ide. Bedzie 11 dni. A niech sie dzieje co chce. Zobaczymy :)

Gość Just0220
Mowila tez ze rekordem bylo 8 dni po owulacji! Podobno pacjentka "zeznala" ze miala owulacje 7 lutego a 15 przyszla na bete. No i wyszla szczesliwa :) ale takie przypadki to pewnie raz na tysiac ;)

Gość rybkaaga
To teraz wiemy z pewnego źródła kiedy robić betę:-)

Gość Paulka89
Just0220 no to faktycznie miała szczescie ze jej wyszło i to pozytywnie tak wczesnie ;p to ja moze poczekam na ciebie ty na bete a ja zatestuje :p. Ze zapytam jaka jest cena takiej bety?

Paulka89 cena bety różni się od miast i przychodni. Srednio 25-35zl. Ja akurat mam za darmo, bo mam opiekę medyczna z pracy, ale ogólnie ceny się tak miewają. Powiem Wam jeszcze, ze lekarz przepisując mi Duphaston powiedział ze po 10 dniach brania mam czekać na @ zamiast przyjsc na betę, bo powiedział „Wyjdzie Pani 5.00 i będziemy mieć problem z interpretacja” ze niby jednak trochę za wczesnie i lepiej te 12-14dpo najwcześniej robić.

Gość Paulka89
Aha aha . widzisz rozne sa opinie kiedy robic bete kiedy sikanca , chyba najlepsza opcja jest uzbroic sie w cierpliwosc i jak sie @ spozni kilka dni testować ;p

Gość Claudii97
Babeczki, u mnie @ powinna być dZisiaj a nie ma :(

Gość agus267
To jutro tescik :-)

Gość Paulka89
Claudii97 ale robilas betę ?mowilas ze nic nie wyszło ?

Gość Claudii97
Tak, nic nie wyszło, tylko zevtyle babek było tam, a jak się pomylili? Ginekolog, mówił że nic nie widzi , a okresu nie ma , a był zawsZe terminowo

Gość Paulka89
No to moze kup jutro test i zobaczysz . ale ja tez mam regularnie @ a w ostatnim cyklu gdzie myślałam ze zaciazylam spoznil sie 5 dni mysle ze przez steres tak sie stało :p

Gość Just0220
Paulka u mnie 30 zl :) ok, poczekaj i zrobimy razem ! :)

Gość Paulka89
Just 0220 mysle ze dam rade poczekać ;)

Claudi97 tez myśle, ze może to być ze stresu. Aczkolwiek zrób test, dzisiaj już powinien wyjść wiarygodny. Wtedy już będziesz wiedzieć :) Ja dziewczyny spojrzałam na swoj kalendarz i jutro mam 28dc czyli to jutro ma dopaść mnie @ i niestety czuje, ze tak będzie :( już mnie brzuch pobolewa a testy negatywne.

U mnie kolejny cykl zakończony porażka. Właśnie @ przyszła.