Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Marcela789
Cześć dziewczyny:) można dołączyć? staramy sie z meżem o pierwsze dziecko. Od jakiegoś pół roku wspolzyjemy bez zabezpieczenia i jak na razie cisza... dodam, że nie robilismy żadnych badan ani nic z tych rzeczy. tak naprawde jestem zielona w temacie

Gość Paulka89
Czesc wam ;) just super gratulacje ;) Rybkaaga ja pisalam kiedys o plynie do higieny intymnej jak wlasnie sa nawracajace infekcje może zobacz go to jest lirene Lactima duo forte Plus ??

Gość Paulka89
Cześć marcela pewnie ze mozesz dolaczyc ;) Kiedy masz miec @? Just a ze zapytam dzisiaj który dzień masz po owulacji .

Gość rybkaaga
Just gratuluje:-) wkońcu którejś się udało;-) Aguś właśnie biorę trivagin, ostatnio mam takie problemy kiedyś to się rzadko zdarzało.

Gość rybkaaga
Witam nową koleżankę:-)

Gość Just0220
Dziekuje dziekuje! :) Agus, nie wiadomo czy @ nie przyjdzie bo jestem dopiero w 11dpo a malpa prawdopodobnie mialaby przyjsc w sobote. Mam nadzieje ze nie przylezie.

Gość rybkaaga
Paulka do tej pory stosowałam ziaję ale może czas na zmianę płynu

Gość Marcela789
właśnie dostałam okres i chyba dlatego właśnie tu trafiłam... Bo jeszcze do tej pory jakoś się nie martwiłam, wiedziałam, że to może potrwać, ale teraz po 6 miesiacach zaczelam się niepokoic

Gość Paulka89
Rybkaaga ja tez mam ziaje ;) jeśli moge Ci polecić to naprawdę zobacz sobie ta lactime duo forte Plus , wiem o niej bo moja koleżanka miała co chwilę jakieś infekcje brala dużo tych tabletek aż w końcu pomogla jej ta Lactima

Gość Paulka89
Marcela to mamy podobnie u mnie jest 5 msc starań tylko ze ja badania bede robić dopiero za trzy tygodnie i lekarza tydzień później takze no miesiąc czekania mam zanim się dowiem co jest . :p

Gość agus267
Marcela witaj w gronie staraczek :-). Napisz co robisz by zwiększyć szansę na zajście w ciążę, jak długi masz cykl itp? Justyna aby doszło do zagniezdzenia faza lutealna powinna trwać przynajmniej 10 dni. Ty masz 11 więc jest ok. Rubkaaga ja kupiłam jeszcze provag taki żel do zmarowania. Spokój zmienić płyn tak jak Paulka radzi.

Gość Claudii97
Hej Marcela witaj :) Just gratuluję fasolki :) U mnie @ brak :)

Gość agus267
Claudii test kupimy? Testujesz?

Gość rybkaaga
Dziewczyny a macie jakąś swoją wybraną aptekę internetową, w której się zaopatrujecie? Aguś też stosowałam provag żel nieraz też przed stosunkiem i problemów nie było, chyba znowu go muszę kupić;-) a dzisiaj podjadę chyba do laboratorium niech sprawdzą co się dzieje.

Gość Paulka89
Rybkaaga niestety ja takiej nie posiadam ;p wiesz co apropos badań to moze posiew moczu zrób bo to od takich bakterii z moczu to tez tam się robi infekcja bo to powiazane jest ze soba

Gość rybkaaga
Dzisiaj już tylko mogę zrobić wymaz, więc jadę, wpadnę od razu do rossmanna bo jest tam ten płyn co wspomniałaś;-) z moczem to podjadę któregoś dnia rano niech sprawdzą ;-)

Gość Paulka89
Myślę ze ten płyn Ci pomoze ;)

Gość agus267
Byłam właśnie w rossmanie i kupiłam ten płyn ż lirene. Akurat była w promocji więc się skusiłam.

Gość Paulka89
Agus Ty zaczelas mierzyć temperature zaraz po @ ??

Gość gość
Hej dziewczyny

Gość gość
Mozna dolaczyc ? Mam 28 lat jest to drugi cykl starań byłaby to trzecia moja ciąża cykle mam mniej więcej regularne 28-30 dni @ powinnam mieć wczoraj dzisiaj test rano negatywny.

Gość Paulka89
Cześć gościu ;) kasne ze mozesz dolaczyc im więcej tym lepiej , ale moze zeby łatwiej było napisz nam jak ma na imie albo Nick jakiś

Gość gość
Problem w tym że nie mam pojęcia jak się tutaj zarejestrować żeby był Nick widoczny

Gość agus267
Paulka89 zaczęłam mierzyć po @ czyli od jakiegoś 6 dc.

Gość Paulka89
Kurcze ja nie pamiętam hehe ale chyba piszesz Nick i poczte i później cie rejestruje albo zle mowie . Agus to ja chyba tez sie poswiece w tym cyklu i juz od 1 dnia po @ bede mierzyć chociaz to takie uciazliwe jest :p

Gość Paulka89
Agus i jak u ciebie z ta temperatura ?? Rybkaaga dzisiaj bedziesz miec wynik ?

Gość rybkaaga
Paulka dopiero w piątek, a płynu nie kupiłam bo w rossmanne akurat remont :-\

Gość Paulka89
Aha :p trzymam kciuki żeby dobrze wyszedł ten wymaz ;) rybkaaga jak dobrze pamiętam to u ciebie @ ma byc 22-25 ? Agus a u ciebie kiedy @?

Gość rybkaaga
Aguś a tego żelu używasz tylko przy owulacji czy częściej? Chciałabym kupić jakiś żel do częstego stosowania bo ostatnio jakoś u mnie sucho w drugiej połowie cyklu:-(

Gość rybkaaga
Właśnie dopiero 22 lub 25.02, a wolałabym aby już @ była