Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość agus267
U mnie @ ma być ok 22.02. Więc jeszcze trochę czasu. Temperatura dzisiaj rano wzrosła więc kest dobrze, ale i tak wiem że w tym cyklu raczej się nam nie udało. Paulka89 fakt uciążliwe ale przynajmniej można się dowiedzieć dodatkowo czy była owulacja. Rubkaaga jak narazie używałam 2 razy. Kupiłam w aplikatorach bo lepiej się aplikuj.

Gość agus267
U mnie @ będzie prawdopodobnie ok 23.02. Ale raczej nicy w tym cyklu bo jak nie bakteria jakaś się przyplatala to teraz zapalenie pęcherza :-( Paulka89 może i uciążliwe ale przynajmniej można dodatkowo sprawdzić czy była owulacja. U mni dziś termeparura podskoczyla :-). Rybkaaga ja używałam tylko 2 razy. Kupiłam w tubkach bo lepiej się je aplikuje. Fajne są, polecam. I najważniejsze że ten żel jest przyjazny dla plemników.

Gość agus267
.....Jezu, co tu się dzieje z tym pisaniem!!!!

Gość rybkaaga
Aguś to mamy mieć podobnie @;-)

Gość rybkaaga
Współczuje pęcherza, jak to mówią jak nie urok to sr...

Gość agus267
No to cierpliwie czekamy :-). Ja jutro idę robić badania. Już się boję, że może być coś nie tak :-(

Gość gość
Nie mogę się zarejestrować. Chyba jestem zbyt ciemna :(

Gość agus267
Gość. Jak coś chcesz napisać na forum to tam gdzie jest napisane "twój pseudomin" to wpisujesz swój Nick jakim chcesz się posługiwać a tam gdzie "haslo" wpisujesz hasło jakie chcesz mieć i dajesz "wyślij odpowiedz".

Gość agus267
.....i nie wiem czy nie będziesz musiał podać swojego adresu mailowego. Ale on nie będzie dla nikogo udostepniony.

Gość Mazia1989
Może teraz się uda

Gość Mazia1989
Ok udało się :)więc to ja jestem tym gościem

Gość gośćANIA
Dołącze do Waszego forum bo mam poprostu dośc opowiem w skrócie,a więc tak staramy się z mężem od 7 miesięcy o dziecko, bardzo tego chcemy ale nie wychodzi 2 ostatnie cykle byłam stymulowana na clo, metformax i duphaston a na pęknięcie ovitrelle. w pierwszy cyklu ze stymulacją 3 piękne pęcherzyki równo rosnące po zastrzyku pięknie pękły( nawet była nadzieja bo beta była 2,14 dziesięć dni po owolucji) a w tym cyklu na lewym jajniku 2 pęcherzyki ładne równe sb podałam zastrzyk i nie pękły, przerosły a tak się ładnie zapowiadało chce się poddać mam tego dośc dodam że moje amh to 1,62 mam 23 lata wątpie już czy to ma sens mąż bierze androvit miałyście tak?? ile się stracie już??

Gość agus267
Mazia1989 super że się udało :-) witaj w gronie staraczek :-). Dopisz się do tabelki. GoscANNA współczuję :-(. Ale nie poddawaj się. Wiesz o tym, że dużo dziewczyn pomogło wyluzowanie. U mnie było tak w 1 ciąży. Dopiero jak pogolgowalam to się udało. Fakt, ze nie miałam problemów z pęcherzykiem ale znów całą ciąża od samego początku była zagrożona bo co chwilę plamienia i cała ciąża ba duphostanie. Wyluzuj trochę, nie myśl. Wiem, że się łatwo mówi ale spokój, nie zaszkodzi. Wyjedź gdzieś na kilka dni, zmień klimat może też pomoże.

Gość Paulka89
Witam Nowa kolezanke ;) Dobrze mowicie uciazliwe ale pomocne , agus trzymam kciuki za Ciebie jutro żeby wyniki były dobre ;) no to rybkaaga i aga mozecie razem zastestowac ;p , juz niedługo ;) bo ja to jeszcze jeszcze :p

Gość Paulka89
Staraczki 2018 :) Paulka89.... 28 lat....@13.03.. 5 cykl starań agus267....34 lata....@22.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.03........2 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań

Gość Paulka89
Mazia ania dopiszcie sie jak chcecie ( skopiujcie i wklejcie na posta) Nick , kiedy nas @, który cykl starań

Gość Paulka89
Natalia kiedy masz miec nast @ to Cię zmienię w tabelce ;) ?

Gość Ania95
Staraczki 2018 usmiech.gif Paulka89.... 28 lat....@13.03.. 5 cykl starań agus267....34 lata....@22.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.03........2 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Ania95....23 lat.....@27.02.....7 cykl starań

Gość Ania95
może to i dobry pomysł trochę wyluzować tylko ciężko bo zarówno w rodzinie jak i u znajomych rodzą się śliczne dzieciątka,a u nas nie a wyjedziemy gdzieś napewno tylko bliżej wiosny a Wam życzę powodzenia ;)

Gość Paulka89
No ciężko wyluzować bo najpierw jest spina w czasie owulacji ,a potem się liczy kiedy juz mozna zatestowac ehhh trzeba by cos zacząć na drutach robić albo co hehe ;)

Gość Ania95
ooo dokładnie ;) coś trzeba robić praca nie wystarcza niestety mnie tylko moje amh nagli a może poprostu czas poświęcić się mężowi wkońcu nie długo mamy pierwszą rocznicę ślubu ;)

Gość Ania95
zastanawiam się nad inseminacją ale powiedziano mi że 6 cykli muszę spróbować z clo żeby myśleć o inseminacji a dopiero 2 cykle za mną z tym cudem

Gość Paulka89
Ania przyznam szczerze ze pierwsze slysze o jakimś amh ale weszłam na neta troszke poczytałam i już wiem co to i znalazłam takie cos W opisie wyniku badania znajdują się następujące zakresy: 20-24 lata 1,22-11,70 ng/ml. A Ty masz 1.62 więc ? Pisze ze do in vitro to poniżej 0.5 a znowu więcej jak 6 to może iść w parze z zespołem pilicystycznych jajnikow. Wiec nie bardzo kumam ?

Gość Mazia1989
Staraczki 2018 usmiech.gif Paulka89.... 28 lat....@13.03.. 5 cykl starań agus267....34 lata....@22.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.03........2 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Ania95....23 lat.....@27.02.....7 cykl starań Mazia1989....28 lat...@13.02...2 cykl starań

Gość Paulka89
Mazia1989 wyglada na to ze mamy miec w ten sam dzień @ ;)

Gość Paulka89
Staraczki 2018 ;) Paulka89.... 28 lat....@13.03.. 5 cykl starań agus267....34 lata....@22.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.03........2 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.03.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Ania95....23 lata.....@27.02.....7 cykl starań Mazia1989....28 lat...@13.02...2 cykl starań Meggie1...28 lat...@ 11.03.... 11 cykl starań Teraz chyba nikogo nie pominęłam

Gość Paulka89
Staraczki 2018 oczko.gif Paulka89... 28 lat...@13.03.. 5 cykl starań agus267...34 lata...@22.02...4 cykl starań Kotwica2018...27lat....@6.03...2 cykl starań Natalia97... 21lat....@12.03.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02...1 cykl starań Ania95....23 lata....@27.02....7 cykl starań Mazia1989....28 lat...@13.02...2 cykl starań Meggie1...28 lat...@ 11.03.... 11 cykl starań Teraz chyba nikogo nie pominęłam

Gość Mazia1989
Paulka ja powinnam mieć @ we wtorek A do tej pory jej nie ma :/ test niestety negatywny. Zawsze na tydzień przed bolały mnie piersi a teraz nic. Wolałabym żeby już przyszła żeby zacząć nowy cykl :(

Gość Paulka89
Cześć dziewczynki ;) jak tam ? Mazia moze się spozni albo moze sie udało ;) nie pozostaje nic tylko czekać , mnie przed ta @ tez nic nie bolało nic a w zeszłym cyklu spoznil sie 4 dni :/

Gość Ania95
No właśnie ja też sama nie wiem ale lekarz u którego się leczyłam powiedział że to jest zły wynik jak na mój wiek że moja rezerwa jest ograniczona i nie mam na co czekać, teraz od przyszłego cyklu zmieniam lekarza zobaczymy co ten powie