Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość agus267
Paulka89 daj linka z twoim wykresem na ovufriend. U mnie dzisiaj wyliczył że miałam owu 12 dc.

Gość Paulka89
Meggie1 przykro mi moze sie idą w nast cyklu ;)

Gość Paulka89
Uda* miało być :p

Gość rybkaaga
Meggi przykto mi:-( ale w końcu się uda;-)

Gość rybkaaga
Kobitki a pokrywają się wam te wyliczenia owulacji z ovufriend z testami i wlasną obserwacją?

Gość Paulka89
Rybkaaga mi sie tylko pokrywaja z ta druga aplikacja :p a ovufriend drugi raz zle liczy w moim przypadku :p Agus jesteś w stanie cos wywnioskować z tych wykresow ??bo te dwa a poprzednie całkiem inne sa

Gość agus267
Paulka 89 ten pierwszy się mi nie wyswiwtla. Jak wchodzę w link to wskakuje mój wykres. Poslij jeszcze raz. Ja wam powiem że pierwsze wyliczył mi na 11 dc a dziś wskoczyło na 12 dc. Właśnie w tym dniu miałam najmocniejsza kreskę na teście. Od tego dnia temperatura zaczęła zosnać więc myślę że akurat mi dobrze wyliczył. Według kalkulatora owu miałam mieć w piątek a była w czwartek.

Gość Paulka89
A po drugim linku tej drugiej aplikacji co sadzisz. ??

Gość agus267
Hmmm powiem Ci że dziwne. Tu pokazuje że owu była 20 dc a tu 14. To dość duża różnica. Ale widzę że na jednym test owu wyszedł pozytywny to bardziej bym się tym kierowała. A jak śluz wtedy? Temperatura ładnie Ci podskoczyla więc już jest po owu. Ale czemu taka roznica?

Gość agus267
Ale chyba wiem czemu wyszła Ci taka roznica. Teraz zaczailam. Nie miarzylas temp w I fazie i owu może była tego 14 dc. Być może po owu Twoja temperatura była taka w tym dniu co zaczęłaś mierzyć. Potem poprostu zaczęła rosnąć pod wpływem progestwronu. Ovufrain wyliczył Ci owu na podstawie tylko tych temperatur które wpisalas. Ja myślę że ślicznie Ci rośnie temperatura w II fazie co skutkuje ciąża:-)

Gość Paulka89
Dziekuje agus za interpretacje ;) wlasnie szkoda ze nie mierzylam od początku tylko późno troche :/ oby dobrze wrozyl ten wykres ;)

Gość Paulka89
Agus a Ty ile juz mierzysz temperature od ilu cyklów ??

Gość agus267
Ja mierze dopiero od tego cyklu a dokładnie zaczęłam mierzyć po @. Tylko że na początku mierzylam zwykłym termometrem a potem kupiłam typowy do owulacji. Ale dla świętego spokoju mierze teraz dwoma by nie było różnic za wiele. A wiadomo że każdy termometr może pokazywać inne wartości jak mierzone są po 2 miejscach po przecinku.

Gość Paulka89
No No ja tez mam ten termometr typowo owulacyjny co ma dwa miejsca po przecinku ;p ale już mi się nie chce mierzyć bo dla mnie to uciazliwe hehe ;p A jak reszta dziewczyn. ? ;)

Gość rybkaaga
Ja zastanawiałam się nad mierzeniem temperatury ale pewnie kiepsko byłoby z systematycznością;-) U mnie dzisiaj jakiś smętny dzień to mi się chce spać to mi zimno jak przed @ albo jakieś przeziębienie się szykuje:-\

Gość rybkaaga
A która kobitka będzie teraz testowała?;-)

Gość Paulka89
Teraz z testowaniem na srode jestem ja i just ;) rybkaaga ja tez sie znowu zle czuje znowu choroba się szykuje :p

Gość rybkaaga
To trzymam kciuki;-) może choroba sie nie rozkręci:-P

Gość Natalia97
Ja jutro pałacowo mam mieć @ ale szczerze mówiąc zawsze dzień wcześniej bolał mnie brzuch byłam wkurzona a aktualnie nic kompletnie boloce sutki żyłki na piersiach i czasami kłócicie w dole brzucha albo jajnika raz prawy raz lewy

Gość Paulka89
Dziewczyny wiecie co mnie znowu w tym cyklu nic nie bola jajniki jedynie to od kilku dni boli mnie podbrzusze tak dziwnie nie tak jak na @ , niewiem co to się dzieje :/ hehe żeby tylko nie przyszla ta wstretna @ :p

Gość rybkaaga
Kobitki może się udało;-)

Gość Paulka89
U mnie tez powinna być jutro @ ale ze owulacja się przesunela o dwa dni tak doloczam do @ 2 dni :P

Gość Claudii97
Laski, ja dzisiaj późno, ale @ nie ma, objawy typu że ból podbrzusza,bolące piersi ustąpiły, a @ jak nie było tak nie ma.

Gość rybkaaga
Klaudii może zrób test;-)

Gość Just0220
Wstawac! Szkoda dnia! ;p jak tam dzisiaj u was? Mnie bola sutki... piersi sa normalne ani nie nabrzmiale ani nie bola... tylko sutki. Dziwne. Tak strasznie nie moge sie doczekac srody... ta niepewnosc jest okropna.

Gość Paulka89
Czesc wam ;) u mnie lada dzień przyjdzie @ bo temperatura pomału zaczyna spadać w dol już przestałam się łudzić ze się udało :/ i nie testuje czekam na okres . dzisiaj mam lekarza to bede chciała zrobić w piątek krew na Progesteron i prolaktyne . oprócz tego wstałam z zapaleniem spojówki :/:/

Hej, ja umieram na ból brzucha. Dodatkowo wczoraj mieliśmy gości i koleżanka oznajmiła ze jest w 13tyg ciazy, wiec się popłakałam jak to usłyszałam. Pocieszający jest fakt, ze tez udało im się dopiero po ponad roku starań, wiec jest szansa i dla mnie.