Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość rybkaaga
Hej dziewczynki:-)mnie jeszcze złapało jakieś przeziębienie, zwłaszcza gardło boli i ogólne rozbicie:-( macie jakieś domowe sposoby, narazie piję mleko z czosnkiem:-\

Gość rybkaaga
Hej dziewczynki:-)mnie jeszcze złapało jakieś przeziębienie, zwłaszcza gardło boli i ogólne rozbicie:-( macie jakieś domowe sposoby, narazie piję mleko z czosnkiem:-\

Gość agus267
Rybkaaga najlepsze wiadro herbaty z imbirem (działa na bakterie i rozgrzwa) do tego goździki, sok malinowy, cytryna, miód i możesz dac jeszcze pomarańcze. U mnie się zawsze sprawdza. Wypijem ok 5 kubkow dziennie. Na drugi dzien o niebo lepiej. A ja po badaniach. Zapłaciłam 120 zl ale chyba robiłam wszystkie badania. O 14 wyniki.

Gość agus267
Możesz jeszcze kupić witaminę C 1000 i wziąść np rano 3 tabletki i wieczorem 3 tabletki. Tak mi kiedys powiedzial znajomy ktory ma ojca lekarza. Można tak brać przez góra 3 dni. Mi pomaga :-)

Gość Mazia1989
Ja czekam na @ bo raczej jakby się udało to test by już wyszedł :/ za bardzo o tym myślę i pewnie ze stresu mi się wszystko poprzestawiało :(

Gość agus267
Mazia1989 wyjdź gdzieś, zajmij się czymś aby odpedzic myśli. Może akurat @ się pojawi :-)

Gość Mazia1989
Nawet dwójka dzieci i praca nie jest w stanie zająć moich myśli :) najgorsze to czekanie... w pierwszej ciąży nie myślałam wcale test zrobiłam tydzień po terminie @ A już w drugiej też rozmyślalam, obserwowałam ale udało się w drugim cyklu .

Gość Paulka89
Agus ja wlasnie to samo ciagle herbate z miodem cytryna i imbirem bo nie mam takiego prawdziwego soku z malin I dzień w dzień po kilka kubków i jakos sie trzymam , ale mnie to zatoki mecza już z trzy tygodnie :/ czekam z niecierpliwoscia na te twoje wyniki ;p daj znac jak juz po ;)

Gość Paulka89
Wiecie co najmniej stresu chyba jest podczas samego okresu nie myśli sie o testowaniach temperaturach sluzach itd itp hehe ;) póki co jestem na lajcie zapewne do owulacji. Wiem mazia jak juz @ sie spoznia dzień dwa to milion myśli na sekunde moze jest ciaza a test był zły albo zle zrobiony ja tam miałam miesiąc temu jak spoznil sie 4 dni myślałam ze oczadzieje :p

Gość Paulka89
Mazia a moze temperature mierzysz albo szyjke ?? Bo jeśli tempka jest wysoka i szyjka nisko i twarda to na bank sie udało ;)

Gość rybkaaga
Aguś a gotujesz to wszystko czy zalewasz wrzątkiem? I trzymak kciuki za wyniki aby były w porządku:-)

Gość rybkaaga
Mi ostatnio jak mąż kupił test to za chwilę dostałam @;-)

Gość Mazia1989
Paulka dokładnie tak jak piszesz :) ja wymyślam sobie wszystkie choroby świata i inne cuda że sama ze sobą wytrzymać nie mogę...żeby to się tak dało nie myśleć przez cały cykl jak właśnie w czasie @ to napewno szybciej by się wszystkim udało:)

Gość Mazia1989
Temperatury nie mierze, myślę żeby zacząć właśnie od tego cyklu. Ten negatywny test mnie jakoś przekonał że napewno się nie udało...robiłam testy owulacyjne ale ciężko mi idzie z ich interpretacją...owulacje miałam napewno ( potwierdzone przez gina) tylko dokładnie nie wiem kiedy bo ze śluzem też u mnie kiepsko odkąd zaczęłam się obserwować...chce zacząć brac wiesiołek. Jak przyjdzie @ mam dzwonić do lekarza żeby umówić się na monitoring.

Gość Paulka89
Rybkaaga ja Wszytsko do gorącej herbaty wrzucam a później jak troszkę ostygnie daje miód ;) Mazia ja właśnie brałam wiesiolek ale teraz jakos zapomniałam i nie biore a temeprature bede mierzyc zaraz po skończonej @ ;p ehh no ja tez czekam na badania ale dopiero mam na 5 marca a lekarza 16 to w sumie też chyba nie bede cisnąć w tym cyklu bo najpierw te wyniki bym chciała znać :p

Gość Mazia1989
Paulka a widziałaś jakieś efekty po tym wiesiołku ? Ja mysle jeszcze zrobić badanie prolaktyny i progesteronu bo inne wyniki mam ok .

Gość Natalia97
Paulka @ następna 13.03

Gość Paulka89
No było więcej sluzu to fakt , ja tez właśnie bede robić hormony ale najbardziej zależy mi na prolaktynie i progesteronie.

Gość Mazia1989
Orientujesz się w których dniach cyklu najlepiej zrobić te badania ?

Gość Paulka89
Progesteron mi lekarz powiedział w 21 dc tak 7 dni przed @ bo to jest wtedy ta faza lutealna i wtedy największe stezenie występuje i mozna stwierdzic ewelntulne zaburzenie i razem z progesteronem mozna prolaktyne ;p

Gość Mazia1989
Ok dzięki Paulka :) jeszcze jakbyś mi napisała jaki preparat z tym wiesiołkiem stosowałaś to byłoby super :D

Gość Paulka89
Zamówiłam pierwszy lepszy z neta 1000mg i brałam dwie kapsułki rano i wieczorem , dziewczyny jeszcze mówiły tutaj ze len jest dobry na śluz ;)

Gość Mazia1989
Spróbuje najpierw z tym wiesiołkiem :) o ile @ w końcu się pojawi :/

Gość Paulka89
Moze sie nie pojawi i juz bedziesz miala z głowy ale jak umiesz( a jak nie zobacz na necie ) zobacz ta szyjke macicy bo jeśli jest miękka ( mówią ze w sensie coś jak usta) to znaczy ze okres przyjdzie lada dzień a jeżeli jest twarda (coś jak czubek nosa) to udało sie :p

Gość gość
syrop z cebuli :) no i jeszcze warto pić sok z czarnego bzu, dostępny jest w internetowej aptce Melissa

Gość Mazia1989
Zbadam to napewno :D ale nie nastawiam się że się udało

Gość Paulka89
Agaaa no i jak ???

Gość Mazia1989
Zbadam to napewno :D ale nie nastawiam się że się udało

Gość Paulka89
Nie ten to następny ;) miesiąc w miesiąc to samo :p ja zainwestowalam w tym miesiacu w te testy owulacyjne elektroniczne z buźka ;p bo juz mysle ze moze ja zle patrzę z tymi kreskami za mało mocne i wtedy nie ma owulacji pieron wie....:p

Gość Mazia1989
Ja mam dokładnie to samo. Byłam przekonana że nie było wcale owulacji bo tak wynikało z testów A lekarz mówił że owulacja była na 100%...też myślę nad tymi elektronicznymi testami