Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita199

Rozstanie z narzeczonym 6 lat temu i nadal sobie nie radzę...

Polecane posty

Gość gość
Da sobie spokój z pytaniami do chamów - szkoda czasu. Wszystkiego dobrego.

Gość gość
Ja straciłem, żonę, rodzinę. I też ja kocham. Poznała kogoś innego. Zaczynam powoli od zera. Tylko to była ta jedyna i nie planuje już się angażować. Kocham ja i nie sadzę, by to minęło. Czas leczy rany podobno, ale to jakim darzę ja uczuciem nie da się opisać. Wiem, że to nie zejdzie, bo ciagle o niej myśle i nie chce mi się pozbywać tych myśli. Wiele lat wspomnień. Czasem się wie, że taka miłość i osoba się już nie trafi.

Gość gość
16.05 opisz to co czujesz do byłej swej aktualnej narzeczonej, to cię pocieszy na swój sposob;) A nie, nie może, miesięcznica ja dopadła, taka stara a jeszcze miesięcznice ma, prawdziwa kobieta!

Gość Anita 199
No rozumiem Cię... :(

Gość Anita 199
Dziękuję Wam Wszystkim za pomoc i również osobiste zwierzenia... Dziękuję! :)

Gość Anita 199
Śni się po nocach, tęsknię za nim, to jest jakiś koszmar, który się nie kończy... W mroku, ciemnościach. I On. Boże.

Gość gość
6 lat? Ja miałam dwa lata depresje po byłym. Potem mi w końcu przeszło. Nie wiem jak można aż sześć lat cierpieć, to chore.

Gość Anita 199
A ile czasu trwał Twój związek? Mój prawie 10...

Gość Anita 199
Ale już powolutku się zbieram... Dziękuję z całego serca za każdy wpis! :)

Gość gość
cześć Myślę, że w twojej sytuacji może tylko fachowiec psycholog i weź sobie to do serca, bo takie sytuacje mogą się kończyć tragicznie. I żeby było jasne - nie o oceniam Cię lecz staram się pomóc. Jeśli nie masz odwagi by tam pójść to polecam zapisywanie tego co czujesz kiedy masz doła i czytanie z analizą w momencie kiedy go nie masz by zrozumieć swoją sytuację i ją przeanalizować. Technicznie najbardziej pomaga brak czasu na myślenie: czytaj, oglądaj, biegaj, planuj i realizuj - skup uwagę na czymś innym, bo w danym momencie można myśleć tylko o jednej rzeczy; poza tym spal zdjęcia, zablokuj go na Facebooku po to by sama nie wchodzić na jego konto ;) Poczytaj sobie fora o ludziach chorych by docenić co masz, wstąp do wolontariatu i adoptuj jakieś zwierzę Wiem o czym mówisz... ale umiesz mi że to kiedyś się skończy i znów będziesz szczęśliwa. Każde przeżycie to doświadczenie, które powoduje że jesteśmy mądrzejsi i tylko epizod w całym życiu. I ciesz się, że jesteś zdolna przeżywać całą sobą miłość, bo nie wszyscy to potrafią i umierają nic o niej nie wiedząc. Będzie dobrze - sama się pewnie wkrótce o tym przekonasz

Gość Anita199
Wina pośrodku... Nie mieliśmy tych samych celów w tym samym momencie... Ale dziś już jest znacznie lepiej... Dziękuję za każdy wpis!!! Czytam bardzo uważnie.