Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 40 lat i nie umialam znalezc 1 chlopaka

Polecane posty

Gość gość
W sumie moze nigdy mi sie nie chcialo z kims byc? Np poznalabym takiego jak ty i chcialbys mnie utruwac a ja bym to olewala coraz mocniej zupelnie na mieczaczka i ty bys sie pieklil a ja bym to miala jeszcze glebiej w powazaniu. I poszukalabym nastepnego ktory tez chcialby mnie rozkochac i utruwac i znowu mialabym to gdzies. I koles by sie pienil i gul by mu skakal a ja bym powiedziala ze tylko go pozadam przez chwilke ale bez milosci to nie i musze odejsc szukac dalej. Niebwiem moze do 80 zdaze obrocic z pol globu i wyszukiwac wyszukiwac i skanowac czy sie nadaje i moze trafie na kogos kto mnie nie utruje i zakochamy sie. A reszta no coz znajdzie kogos z kim sie beda uzerac czyli to co najbardziej kochaja uzaleznienie od chaosu.

Gość gość
Idź spać kobieto.

Gość gość
Nie sztuka znalezc sie w sytuacji gdzie kolo jest toksyczny i plakac sztuka unikac i odszukac kogos wzrtego zachodu kto wie czym jest milosc i zarazi mnie nia na zawsze.

Gość gość
Ty tez idz spac. Przytul glowe do podusi i kolderki. Jutro nowy piekny dzien. Dobranoc

Gość gość
Piękny nie będzie ale nowy.

Gość gość
Jesteś chora psychicznie.

Gość gość
Moze to jest kara za to ze pozadam zonatego. Zreszta z wzajemnoscia. I szukam kogos za wszelka cene kto odmuli ta sytuacje. Sprawi ze zapomne o tym pozadaniu bo jego zapragne o wiele bardziej. Mozna pragnac ale nie mozna zmaterializowac bo to byloby zle a ja chce byc dobra. Chce byc dobrym czlowiekiem ze kiedys jak zestarzeje sie i umre ktos zaplacze i powie to byl taki dobry czlowiek. Musze samodzielnie uzerac sie z tym pozadaniem chorym i odmulic to za wszelka cene a to sie wlecze i wlecze i milosc mi nie sprzyja.

Gość gość
Chora to jest sytuacja kiedy ktos spotyka kogos w niewlasciwym czasie i dokonuje wyboru a potem ma chciejstwa ale ty pewnie bardzo dobrze wiesz jak to jest byc odrzucana i niekochana i stad te nerwy. Bo mnie wali to. Ja chyba nie umiem kochac nieuczciwych ludzi i byc do nich przywiazana a moze ty umiesz? I tak zyjesz z kims takim w zaklamaniu a ja pisze o prawdzie i ty z zawisci wypisujesz ze to niezdrowe podczas gdy klamstwo jest niezdrowe i tkwienie w nim. To zle z mojej strony ze go pozadam. Przyznaje to zle ale co ja na to moge?

Gość gość
Yyy ale bzdety. Zopu pjatdziesat.

Gość gość
Moze to jest niezdrowa sytuacja nie wiazac sie z kims ale bycie w zwiazku zaklamanym tez jest chore. Bo i tak jestes sama tylko z kims i dodatkowo nie masz prawa innego znalezc bo nie wolno zdradzac wiec masz gorzej. To cie tak boli ze masz gorzej? Nie przejmuj sie. Wiecej dysransu do kafe do wpisow do siebie do ludzi. To ze cie ktos odrzuca nie znaczy zes gorsza. Ze nie udal ci sie zwiazek nie znaczy zes gorsza. Takie jest zycie.

Gość gość
Ten zonaty chcialby zostawic zone. Ale nie chce byc przekleta. A ty bys chcjala kogos takiego? Mysle ze stac mnie na lepszego.

Gość gość
A kto cię ma przeklnac? W piekle sploniesz :D ten który zdradza będzie miał wala. Po co ci żonaty? Znajdź sobie wdowca.

Gość gość
Hehe no wlasnie po co mi zonaty jak tyle ciach sie kreci :D

Gość gość
Nie wolno zdradzać? Buhahaha :D:D

Gość gość
Meza nie zdradzilam. Ale co kto lubi. Ale drazni mnie ze zabrania mi rozmawiac z mezczyznami jakbym zaraz miala do kogos poleciec.

Gość gość
Długo jeszcze bedziesz sama.

Gość gość
Hehe

Gość gość
Jeszcze kilka dni. Juz nie moge sie doczekac.

Gość gość
Jesteś przyj****a. Faceci biorą kobietę taką sobie, żeby była i łóżko grzała a spotkają kogoś lepszego to ta kobieta idzie w odstawkę. Z łóżka do łóżka. Facet sobie działa, poznaje a ty? Buahaha.

Gość gość
Ojojojoj ale sie przestraszylem ze pojde w odstawke.

Gość gość
00:40 Dla faceta jest bardzo łatwo znaleźć nowa dupę, choćby pójdzie do burdelu i zapłaci :D Dla kobiety już nie. Tak jak w temacie :D

Gość gość
Nie znam faceta, który by nie zdradzał.

Gość gość
Witaj autorko, poniżej przesyłam Ci sprawdzoną afirmację na idealnego partnera. Należy to czytać kilka razy dziennie. Gdy dojdzie do ślubu, to chciałbym być gościem na tej uroczystości. Afirmacja na idealnego partnera Ja odpuszczam, bo postanowiłam skorzystać z mojego talentu do szczęścia. Przez odpuszczenie od poprzednich partnerów powstało miejsce w mojej świadomości na coś nowego. Moja wewnętrzna mądrość spowoduje że przyciągnę prawdziwego i idealnego partnera. On jest idealny dla mnie pod względem fizycznym, duchowym i emocjonalnym. Moja osobowość spowoduje, że stanę się idealną dla mego partnera, którego szukam. Jestem napełniona miłością, harmonią, wewnętrznym pokojem i wzajemnym zaufaniem. Jestem kochaną i kochającą. Idealny partnerze, wiem że ty jesteś i szukasz mnie, tak jak ja ciebie szukam. Ten wspólny duch który spowodował u nas tęsknotę, złączy nas razem. Ja cię bardzo kocham, i proszę dla nas obydwóch, daj się dzisiaj prowadzić poprzez twój wewnętrzny głos, ażebyśmy spotkali się w miłości. Ja już często czułam twoje objęcia, przytulania i nasze rozmowy. Często byliśmy razem złączeni w wewnętrznej miłości. Często słyszę twoje wołanie, twój kochający głos. Czuję nieskończoną harmonię, która doprowadzi nas razem i sprowadzi do doskonałości Ja jestem ciałem, duszą i duchem, tak jak ty. Pozwól nam na tych płaszczyznach spowodować, ażebyśmy stworzyli nierozłączną jedność. Ja śpiewam i tańczę z tobą, jestem szczęśliwa i pewna, ja znajdę ciebie, tak jak ty mnie znajdziesz.

Gość gość
Głupia jesteś.