Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam wiekszej satysfakcji jak dac odczuc bylej jak wiele straciła.

Polecane posty

Gość gość
08.58... Unikam takich sytuacji. Dziecka nie widuje poki co-jedna z jej zemst :(

Gość gość
09.04 ale ja przytulania nie potrzebuje :) Ja sie nie zale tylko przestrzegam ;) Mowa tu o wieloletnim zwiazku,malzenstwie,rodzinie itp.Jedne rzeczy sa wazne a inne wazniejsze ;)

Gość gość
Tak z tamtą ci było ciężko z ta ci też było ciężko weź się zastanów gościu co w tobie jest nie halo ze tak Ci aż ciężko było za każdym razem. Ja mam 37 lat i kilka związków za sobą i tylko w 1 było ciężko bo facet chlal i się uważał za Boga i on dalej myśli ze ja się będę ponizac a ja już szykuje wyjście ewakuacyjne bo ileż można prosić o normalność i traktowanie jak kobiety. Wolę zacząć słuchać rozumu i rozsądku niż serca już

Gość gość
hahaha jak Cię nie kochac :)

Gość gość
To straszne obudzić się pewnego dnia i przejrzeć na oczy się się zmarnowało 20 lat na jakiegoś jelopa albo jelope. Czemu wszyscy muszą żyć według takiego schematu czyli wiek na to, na to i na tamto?

Gość gość
09.11 ze mna jest wszystko w najlepszym porzadku ;) uwierz mi ;) poki co to ja widze ze Ty w tym wieku jestes wciaz jakby w powijakach jezeli chodzi o zwiazki :) ona chcialaby mnie spowrotem.Inne mowia mi ze mam z******ty charakter i moglbym miec kazda itp ;) tez by chcialy :) ale ja nie chce.Poprostu.Wiem juz czego chce ;) moze tak ;) A napewno nie chce kogos przez kogo przezylem traume ;)

Gość gość
Mnie byś nie mógł mieć z takimi błędami w pisowni. I twoja teoria legla w gruzach.

Gość gość
09.17 bo od malego jest nam tloczone do glowy zeby byc z kims miec rodzine itp.Do tego hormony dzialaja i otoczenie tj znajomi.Czlowiek nie patrzy na to co jest dla niego dobre a ma w glowie ten schemat ktorego sie trzyma.Az mija te 20 lat jak mowisz i budzisz sie i mowisz...o qrwa...co ja tutaj robię? :D

Gość gość
Nie chce tak :S to tak jakby życie zmarnować.

Gość gość
09.20 :D Spokojna Twoja glowa :) nie chcialbym miec kogos kto przywiazuje wage do takich piertol ;)

Gość gość
Jeśli to są dla ciebie p*****ly to powiem Ci ze współczuję bo to jednak świadczy o człowieku czy tego chcemy czy nie. No ale ja z tobą spać nie będę więc zwisa mi to :)

Gość gość
Ktos napisal wczesniej ze nikt nie chce byc sam.., A wlasnie ja sie juz nauczylem byc sam i sam sobie radzic ;) bez pseudo przyjaciół itp ;) Sam przeciwko swiatu ;) i wiecie co? Nie maja lekko hahaha :D

Gość gość
09.25 oczywiscie ze sa to dla mnie piertoly :) Sorry ale najwazniejsze jest to jakim sie jest i co ma sie w glowie ;) literowki nie swiadcza o czlowieku tak samo jak papier z dobrej uczelni ;) ale chyba za mloda jestes zeby to jeszcze ogarnac ;) jakie jest zycie ;)

Gość gość
Ja juz z autorem po przeczytaniu kilku zdań bym być nie chciała bo to egoista ogromny. Nawet bym cie kijem nie tknela egoisto

Gość gość
No...stalem sie egoista...ogromnym...dzieki wam kobiety ;) ale mam tez wielkie serce dla tych dla ktorych trzeba ;)

Gość gość
Kiedys bylem inny.Skonczylo sie.Zawsze ja zke na tym wychodzilem.Mialem za miekka doope w ktora wciaz mnie kopano :( tylko dlatego ze chcialem dobrze...inni to wykorzystywali by mi na koncu dokopac :( a wiecie jak mowia?pies ktory jest ciagle bity przez swojego oana w koncu i jego ugryzie...swoja droga...jak mialem psa widzialem ze on ma wiecej godnosci niz ja :( wiec wszystko chyba zaczyna byc tak jak powinno byc ;) A kobiety tu oceniajace mnie nie chca sie za grosz wysilic by mnie zrozumiec :( ciekawi mnie jaka postawe przyjęłybyscie na moim miejscu ;)

Gość gość
Autor egoista? :D A kto nim nie jest? :D

Gość gość
9:51 Zawsze byłeś egoistą.Życie Ci odpłaca za to co zrobiłeś innym. Żyj sobie odludku sam, zawsze tego chciales.Byłeś zbyt zachłanny.Chciałeś kobiet jedną drugą trzecią. O żadną się nie troszczyłeś.To one musiały o Ciebie.Teraz już żadna nie chce.A dziecka dobrze że nie widzisz.To za Twoje źło wyrzadzone innym.

Gość gość
Porzuciłeś kiedyś kobietę dla innej, która się bardzo męczyła wiele lat.Nie obchodziło Cię to bo zabawiałeś się z tą drugą i wieloma innymi.Twoja zabawa życiem skończyła się.Zabawiaj się niedorozwoju swoim, ale nie masz prawa innych.Ta druga cie zostawila, niedopuszcza dziecka do ciebie.Ma racje.Ta pierwsza już cie nie kocha.Żyj sobie egoisto sam.

Gość gość
Rozwodnika z dzieckiem ktory udaje, ze nie zna matki swego dziecka pragnie kazda kobieta i jeszcze mowi, ze ma zaje.. Sty charakter. No autorze gratuluje dobrego humoru :)

Gość gość
10.08 :D O buuu :D straszne hahaha :D Twoja schiza jest nawet straszniejsza bo nawet nie wiesz do kogo piszesz :) a jak ci sie wydaje ze wiesz to podaj moje imie ;)

Gość gość
Troche to dziwne, ze autora chce kazda kobieta ktorej on nie chce a ta jedna z ktora on chcial byc to nie dala mu szansy.

Gość gość
Jesteś zwykła wszą, które umie wybielać się na forum.Udajesz księcia na białym koniu, kogoś kim nie jesteś, a Ty jesteś nikim.Do Boga ci daleko, do bożyszcza kobiet też.Najbliżej ci do zwykłego żula spod biedronki.

Gość gość
wroc do tematow o Honorci ;)

Gość gość
10:19 Szans miał wiele, z żadnej nie skorzystał, bo zawsze liczył że trafi się lepsza, ładniejsza, z większym biustem i dupą i bogatsza, bezdzietną, bezproblemową, młodszą.Z tym podejściem do życia stracił .Szans już nie ma

Gość gość
10.19... Zawsze chciala.Moj powrot byl podyktowany tylko i wylacznie zdrowym rozsadkiem...dla dobra dziecka...w drugiej kolejnosci praca nad zwiazkiem. Ale zgadzam sie z Toba ze to dziwne bo...wyprowadzilem sie z braku zaufania...Wyglada na to ze probowali ale narobilem zbyt wiele syfu tez...mialem prawo jako maz i ojciec.Nie podolali temu.Ona jest sama teraz.I wie ze to nie takie proste jak sie jej wydaje.Bo chcac zostawic ja nie oznaczalo to ze zostawie dziecko.Nigdy tego nie zrobie...

Gość gość
10.23 jak Ty sie bardzo mylisz :o Znow mnie bierzecie za kogos innego :o

Gość gość
:))to moje słowa z lamusa kiedyś tak pisałam . Ale czas pokazał coś innego ludzie są okropni zazdrośni o to jakimi inni są ..zdeterminują cię do swoich obiekcji.musisz wejść w gowno aby oni odniesli satysfakcję z twoich przekonań jakie kiedyś miałaś .Ich to cieszy aby patrzeć na czyjeś potknięcia .Nie rozumiem dożyłeś aby mnie zniszczyć przez swoj egoizm broniłeś swojej d**y skupiając się na mnie a prawda o twoim dziecku i tak wyszła na jaw .Choć ktoś chciał zrobić mi to z nawiązką ale jemu to nie wyszło .

Gość gość
:))to moje słowa z lamusa kiedyś tak pisałam . Ale czas pokazał coś innego ludzie są okropni zazdrośni o to jakimi inni są ..zdeterminują cię do swoich obiekcji.musisz wejść w gowno aby oni odniesli satysfakcję z twoich przekonań jakie kiedyś miałaś .Ich to cieszy aby patrzeć na czyjeś potknięcia .Nie rozumiem dożyłeś aby mnie zniszczyć przez swoj egoizm broniłeś swojej d**y skupiając się na mnie a prawda o twoim dziecku i tak wyszła na jaw .Choć ktoś chciał zrobić mi to z nawiązką ale jemu to nie wyszło .

Gość gość
10.36... Prosze cie...to nie ja...mowie wprost.Ale co do reszty masz racje ;)