Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jakiś środek na potencję w aptekach i działający natychmiast

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście bez recepty.

Gość gość
Zawsze coś stanie albo członek albo serce. Dobrze oczyścić drogi moczowo - płciowe. Najlepiej pijąc dość długo gotowany skrzyp polny. Zioła nie tabletki. Zawsze codziennie z dwa litry przegotowanej wody by wypłukać syf z organizmu. Koleżanka miała problem z chłopakiem i oboje zdecydowali się na trójkąt. Gdy chłopak zobaczył jak się dobiera kolega do niej gdy mu stanął to gdy przyszła na niego kolej to poszalał. Po wytrysku mu nie opadł i tak długo sie kochał aż doszedł do drugiego wytrysku. Podniecenie ma duży wpływ na potęcję.

Gość gość
Ja szukam środek z apteki, bez recepty i działający natychmiast.

Gość gość
dostaniesz w sklepie z narzędziami .... to młotek .... działanie natychmiastowe po użyciu i skuteczne do następnego dnia !!! :D 🖐️

Gość gość
Ja nie ufam chemii. Raz wypiłem herbatkę z SARSAPARILII bo przeczuwałem seks z niezłą sztuką, starszą ode mnie po której widać, że lubi ostry seks. Ja byłem młodszy i mało doświadczony. Pomogło mi w ten sposób, że miałem ciągle twardego i doprowadziłem ją do mokrego orgazmu, zalała kanapę. Uprawialiśmy seks długo, dłużej niż przeciętnie jestem w stanie. A na końcu miałem bardzo mocny orgazm. Spuściłem jej się na brzuch i piersi, sperma aż spływała po niej. To był chyba najlepszy seks w moim życiu.