Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chemia miedzy mężczyzną a kobietą

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Najpierw musi być fizyka a potem chemia..usmiech.gi X A pozniej biologia i jezyki obce ? ;)

Gość gość
no jak się patrzy na cie i mu stoi to na pewno coś czuję tylko to wtedy nie chemia tylko wzwut a jak ma odr****cofania to na pewno mu sie podobasz i na odwrót kobieta jak ma wzwód to też prawidłowo

Gość gość
Prawdziwa chemia jest obustronna .

Gość gość
22:27 tobie przydalby sie najpierw polski :)

Gość gość
Jest obustronna. Tylko ze od kobiety wychodzi z glowy, a facetowi sie kumuluje w majtkach :)

Gość gość
22:37 polski , bo ??? Uzasadnij swoja odpowiedz .

Gość gość
22:37 czekam na odpowiedz .

Gość gość
Chemia? Niee, to tylko cisnienie w gaciach ;) zebys polepszyl swoja polszczyzne.

Gość gość
22:48 rusz glowa zanim cos napiszesz

Gość gość
Ruszam caly czas, ale w gescie politowania nad niedowaleniem mozgowym niektorych tu osob ;) i nie zasmiecaj autorowi tematu swoimi pierdami :P

Gość gość
Jeśli już wulgaryzujemy i spłycamy bardzo fajny temat to przepraszam bardzo ale co z tego, że jemu stoi? I dobrze, a ja się robię mokra, co to podniecenie jest zarezerwowane dla facetów? 19.04 identycznie z tymi krokami w przód i w tył. Ta huśtawka też męczy. Tylko, ze ja nie czekam aż pójdziemy do łożka bo nie możemy. Bardzo Ci zazdroszczę, że czekasz na finał ;)

Gość gość
up bo jakiś oszołom zaśmiecił cały dział :(

Gość gość
Nie zasmiecajcie tego tematu. Jak nieprzezyliscie to nie nadaje co sie odzywac..

Gość gość
I co wam po tej chemii? Zwłaszcza gdy już jesteście w związkach.

Gość gość
Ja tez tak myslalam zanim mnie nie dopadlo. Jak nigdy nie latalas jak ptak to myslisz ze nic nie tracisz, tylko spasc mozna z wysoka i piorka sobie polamac. Ale jak juz pofruniesz, to bez tego swiat nie ma juz sensu.

Gość gość
No i ja jestem w zwiazku ale nie mam dzieci. A moj “fruwacz” wolny. Jak bedzie warto to zrobie co serce dyktuje..

Gość gość
21 . 41 Też mnie to zastanawia . Osobiście mam też syt kiedy rozmawiamy i ja kiedy coś mówię to patrzę gdzieś w dal , tak się bardziej skupiam ( to jego efekt smiech.gif ) i kiedy nagle kieruje na niego wzrok to wyłapuje moment, kiedy mi się przypatruje np na moje usta , te spojrzenie jest takie specyficzne Zauważyliście u Was takie syt ? x A teraz napisz to po polsku. Wszędzie analfabeci.

Gość gość
21 . 41 Też mnie to zastanawia . Osobiście mam też syt kiedy rozmawiamy i ja kiedy coś mówię to patrzę gdzieś w dal , tak się bardziej skupiam ( to jego efekt smiech.gif ) i kiedy nagle kieruje na niego wzrok to wyłapuje moment, kiedy mi się przypatruje np na moje usta , te spojrzenie jest takie specyficzne Zauważyliście u Was takie syt ? x A teraz napisz to po polsku. Wszędzie analfabeci.

Gość gość
22:27 tobie przydalby sie najpierw polski usmiech.gif x Już wcześniej ktoś zauważył.

Gość gość
Chemia to dziwna sprawa. Chemia nie widzi lat, nie rozpoznaje narodowości, nie patrzy na urodę oraz nie kalkuluje ile kto ma i co może dać. Chemia to piękna sprawa ale nie jest gwarancja udanego związku, bardziej jest to dobra podstawa bo budowania bo podsycana i pielęgnowana może trwać bardzooo długo.

Gość gość
9:03 Fajny punkt widzenia :)

Gość gość
A dla odmiany, napiszcie prosze, jak mozna zinterpretowac slowa "miedzy nami nie ma chemii" ? Czyli dany mezczyzna nie odczuwa przy tej kobiecie pociagu i traktuje jako zwykla znajoma czy moze mu sie podobac i pociagac, ale brakuje porozumienia na poziomie charakterow, podejscia do zycia?

Gość gość
Brak chemii nie znaczy, ze z kimś nie możemy iść do łóżka bo podniecenie może być ale brakuje właśnie tego magicznego przyciągania. Sa związki bez chemii i one tez się dobrze maja ale bardziej oparte są na przyjaźni i tych samych płaszczyznach zainteresowań lub spojrzenia na życie.

Gość gość
9.53 moze mu sie podobac ale go nie pociaga,

Gość gość
Co wy q***a z tym polskim , belframi jesteście do q***y nędzy ? Niech piszą jak umieją , wielu zna polski tylko ze szkółek za granicą . I tak dobrze ,ze coś naskrobią wy za to najmądrzejsze biurwy ...

Gość gość
Qrwa

Gość gość
Jak już dają głos, niech piszą poprawnie po polsku! Byk za bykiem- mają problemy ze składnią, fleksją, poprawnym budowaniem zdań, a o ortograficznych błędach popełnianych przez tych nieuków już nie wspomnę. Ciągną do facetów, do rozporków tych facetów, zastanawiają się co to jest chemia i jak ją widać w twarzy danego fagasa, a w głowie hula wiatr. Toż wróćcie analfabeci do podstawówki może, jeśli ją kiedykolwiek skończyliście i piszcie dyktanda. Pierdoły w głowie te nieuki mają, a za rozporkami latają aż tchu złapać nie mogą. Latać to oni mogą, ale nie w wyniku chemii, lecz głupoty bo, jak mawia znane powiedzenie, gdyby głupota umiała latać, to wszyscy by tutaj fruwali :) oczywiście oprócz kilku osób, które zauważyły nieuctwo tej całej bandy.

Gość gość
Czy ma się wiedzę czy nie to i tak chemia działa na każdego a obrażanie ludzi i wyzywanie od latających bab za rozporkami świadczy tylko o jakiś kompleksach i braku kultury.