Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

syn bierze sobie dziewczyne z nikąd, z biedy, jestem zalamana. wszystko na nic!

Polecane posty

Gość gość

caly wysilek moj i rodziny by wyszedl na ludzi spelzl na niczym. to po to moj ojciec lata temu robil wszystko by sie ze wsi wyrwac by teraz moj syn bral dziewczyne ze wsi ktorej mentalnosc na pewno jest zacofana bo rodzice bez studiow! bedzie go ciagnela do biedy bo takiue osoby maja taka mentalnosc! syn po dobrych studiach najlepszych jakie teraz sie oplacaja.

Gość gość
dziwne, bo ja jestem ze wsi a zalozylam 2 lata temu wlasna szkole jezykowa

Gość gość
Taka z was elita, a błędy ortograficzne sadzisz. 0/10

Gość gość
Biedny ten Twoj syn zwlaszcza ze ma matke mentalnie ze wsi zabitej dechami gdzie psy d****i szczekaja.

Gość gość
i co z tego że jej rodzice są bez studiów? to raczej nie będzie miało wpływu na ich pożycie. Żal mi tej dziewczyny, będzie miała okropną teściową.

Gość gość
Nie martw się. Pewnie się okaże, że ona jest w rzeczywistości zaginioną przed laty córką don Rudolfa, najbogatszego człowieka w kraju. Jak to w telenowelach. Póki co musisz stanąć na wysokości zadania i pozatruwać jej życie razem z jakąś panną z dobrej rodziny, którą upatrzyłaś sobie na synową, a której twój syn nie chce.

Gość gość
uuuuu...autorka też jak widać z awansu społecznego i to dopiero w drugim pokoleniu. Bieda mentalna, oj bieda

Gość gość
13:40 tez to mialam napisać....

Gość gość
prowcio

Gość gość
Ja też jestem ze wsi ,moi rodzice nie skończyli żadnych studiów, a mam własną szwalnię, mój mąż jest z miasta,a i tak zbudowaliśmy dom na wsi bo oboje lubimy wieś, teściowa całe życie w mieście i po studiach a latem w weekendy siedzi u nas i grzebie w ogródku ,współczuję tej przyszłej synowej chociaż wyczuwam PROWO

Autorki, jesteś przykładem, że człowiek może wyjść ze wsi, a wieś z człowieka nigdy nie wyjdzie.

Gość gość
Ile tematow jeszcze zalożysz prowokatorko?

Gość gość
A twój synek to kim jest ? Pewnie currfffiarz co miał wiele bab , takiego zepsucia to bym nie chciał na miejscu tej biednej dziewczyny :( Ja bym się nią dobrze zaopiekował ty wsiowa miastowa sikso

Gość gość
Widać krew przodków w synu się odezwała, tęsknota za rolą. Dobrze, ze syn będzie miał super płatna prace to i traktor i snopowiązałkę teściom kupi, studia zaoczne sfinansuje żebyś nie musiała się wstydzić. Jeszcze sama na stare lata będziesz u nich przy świnkach do emerytury dorabiać.

Gość gość
Sama jesteś bieda. I to taka której się nie wypleni. Bieda to stan umysłu.