Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wściekła na męża nie chce mnie u siebie zatrudnić a jest szefem

Polecane posty

Gość gość

Wiem że szukaja kogoś na recepcje, ja mogłabym u niego pracować i miałabym czas aby dzieckiem się zająść bo bym w razie czego do domu wyskakiwała jak coś, a on powiedział że nie widzi tego jestem POTWORNIE wściekła n niego chce mi się płakac i wyć że tak mnie traktuje! Nigdy nie pracowłam nigdzie, jest teraz moment abym mogła to on mi go zabiera! Co robic

Gość gość
Bylo juz 0/10

Gość gość
To jest firma męża? Jest właścicielem?

Gość gość
Niestety - maz potrzebuje pracownika, a nie c**encji, ktora biega, wychodzi do domu i nie ma jej tam i wtede, gdzie i kiedy jest potrzebna. Nawet jezeli chodzi o wasze dziecko, to jako szef firmy - patrz na poczatek.

Ludzie którzy są razem nie powinni też razem pracować. To nic dobrego nie przenosi - albo wynosi się dom do pracy albo co częściej, pracę do domu.

Gość gość
Jeżeli byłabyś dobrym pracownikiem to powinien. Mnie tata zatrudnił zaraz po studiach, potem mąż. Jak się pracuje dla siebie to się daje więcej z siebie niż dla obcego.

Gość gość
Może dlatego, że twojemu mężowi zależy na dobrej atmosferze w firmie, zgranym i zmobilizowanym zespole ( kapitał ludzki). Na własnym przykładzie. W firmie w której pracowałam nasz team leader wprowadził swoją dziewczynę do naszego zespołu. Była mocno faworyzowana. Nic nie robiła i nic nie umiała. Poczuła się tak pewnie że nas pracowników na równym szczeblu chciała traktować z góry. Połowa załogi się zwolniła w tym ja.