Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się inny

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka a zauroczyłam się chyba w koledze z pracy. W dodatku jest obcokrajowcem. Ciężko mi z tym, bo czuć między nami chemię. Nie chcę rozstawać się z obecnym. Co robić??:(

Gość gość
puścić się z ciapatym jak to macie w genach :O

Gość gość
przeczekaj, przyglądaj się swoim uczuciom, ale nie rób z nimi nic, nie pielęgnuj tego, staraj się kontrolować myśli, pilnuj się postaraj się ograniczyć kontakt z tym z pracy i skup się na swoim chłopaku, "na złość" zaangażuj się mocniej w związek albo rzuć faceta i poddaj się temu nowemu uczuciu, ale pamiętaj, że powrotu nie ma

Gość gość
Mądre rady. Dzięki

Gość gość
zmierzyłam się z tym niestety masz częsty kontakt z tym "drugim" bo pracujecie razem i to trudne, ale sama musisz podjąć decyzję co warto proponuję jeszcze delikatnie zasugerować swojemu chłopakowi (jeśli nie jest zazdrośnikiem i nie zrobi awantury), że jest ktoś fajny w twojej pracy, a wtedy (jeśli jest mężczyzną i potrafi walczyć) on sam się tym zajmie i będzie robił wszystko, żebyś myślała tylko o nim, a tamten ci wyparuje z głowy

Gość gość
gość dziś Co za beznadziejna rada. Ile ty masz lat? 15?

Gość gość
Jakby to powiedzieć, to zauroczenie. Jeśli odejdziesz od obecnego faceta z nowym czeka Cię to samo za jakiś czas. Pytanie czy chcesz szalonych przygód i nie mieć w nikim prawdziwego oparcia, czy wolisz nudne życie z jednym facetem. Wybór należy do Ciebie.

Gość gość
byłaś w podobnej sytuacji? ja byłam. podobał mi się facet, z którym pracowałam, podrywał mnie i robił wszystko, żeby zdobyć moje serce, a miałam narzeczonego. mój narzeczony wiedział co się dzieje, wiedział, że mam słabość do tamtego i wiesz co? nie reagował, nie zrobił nic, a ja potrzebowałam, żeby zawalczył, żeby wstrząsnął mną, żeby zrobił coś co powiedziałby mi, że jemu na mnie zależy, że mnie nie odda w ręce innego. tymczasem mój narzeczony stał z założonymi rękami i przyglądał się jak ten drugi zawracał mi w głowie. rzuciłam narzeczonego, bo to uświadomiło mi, że mam kapcia przy sobie co ma wszystko gdzieś i nie umie walczyć, a dziś jestem w szczęśliwym związku z tym drugim i wiem, że nic podobnego nie może się zdarzyć, bo w razie zagrożenia da palantowi w dziób, a mi karze się ogarnąć - oto co mi trzeba

Gość Gosc

Też tak mam. Jest narzeczony i jest ten nowy. Cudowny i idealny 😪