Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie te sponosorki !? Zaparasz do dyskusji kontowersyjny temat !

Polecane posty

Gość gość

Witajcie od pewnego czasu razem z kolegami przy piwku poruszyliśmy temat dotyczący znalezieniem sponsorki jakby to było znalęść taką kobietę i wejść w taki układ . Moim zdaniem temat rzeka głęboki a zarazem płytki . Sądze że raczej prawdziwej sponsorki od tak się nie znajdzie troszkę poszperałem w necie , fakt dużo ogłoszeń facetów którzy dotrzymają towarzystwa kobiecie dużo stron poświęcanych tej tematyce ale i też dużo spamu noi oczywiście płatnych stron typu aby nawiązać znajomość wyśli smsa , co do ogłoszeń facetów zainteresowały mnie te na roksie cała masa można powiedzieć że konkurencja niezła chociaż patrząc na ich zdjęcia pomyślałem sobie która kobieta umówi się z facetem który wygląda jak małpa i ma 50 lat , no chyba taka sponsorka też ma swoje wymagania co do faceta , ale przedewszystkim interesuje mnie gdzie zamieścić ogłoszenie aby potencjalna sponsorka okazała się realna a nie jakaś bajko pisarka albo jakiś zboczeniec który podszywa się pod kobietę...jak by miało wyglądać takie ogłoszenie typu młody lecz doświadczony szuka kobiety która bedzie go sponsorowala czym się wyróżnić z pośród pozostałych ogłoszeń ???? może w znacie jakieś strony z takimi ogłoszeniami może coś polecicie aha i jeszcze jedno nie chce słyszeć tekstów typu o kolejny jakiś nawiedzony albo co to za facet jak szuka sponsorki , to ma być normalna zwykła rozmowa także prosze o poszanowanie mnie pozdrawiam i czekam na wasze opinie i sugestie pod postem lub e-mail: wielgong12@gmail.com

Gość gość
Bo każda sponsorka to bogini, z idealnym ciałem i takie tam. To apropo tej małpy w wieku 50 lat. Jak będziesz bardziej dojrzały, jeśli będziesz miał to szczęście to dojdzie do ciebie że wygląd to nie wszystko.

Gość gość
To słabo znasz życie, jak kobieta szuka sponsora to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jak nie daj boże mężczyzna poszukuje tego samego już jest tragedia, jest się nawiedzonym, dopisz sobie jeszcze co tam chcesz. Tak wygląda równouprawnienie według kobiet, jeśli coś im odpowiada to jest ok, jeśli nie to jest lament bo to skandal żeby mężczyzna coś wymagał. Daj ogłoszenie typu, mężczyzna poszukuje kobiety z lokum lub takiej która zafunduje hotel zobaczysz co się będzie działo.

Gość Groźny pederasta
:classic_cool:

Gość gość
daje takie i czekamy zobaczymy co bedzie sie dziać