Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gram na gitarze z jedną lalą co zaczyna się mizdrzyć i wkurfia mnie tylko

Polecane posty

Gość desdemonus
Widziales choc raz koniete nago na zywo?

Gość desdemonus
* - kobiete mialo byc

Gość gość
@ desdemonus dziś Widziales choc raz koniete nago na zywo? x Na żywo nie. Chociaż... Nie wiem czy to się liczy ale kiedyś przypadkiem dane mi było widzieć siostrę bez majtek. Spaliśmy wtedy u dziadków na wsi w jednym pokoju i ona wstała wcześniej niż ja i zaczęła się przebierać myśląc, że nadal śpię. Powiedziałem jej, że mogłaby się chociaż schować za drzwi szafy a nie świeci gołym tyłkiem mi przed oczami, na co odpowiedziała, żebym się nie gapił jak zbok, po czym dokończyła zakładanie majtek wcale nie uciekając ani nie przyśpieszając ru/chów. Byłem równie zaskoczony co zniesmaczony jej bezczelną nieustępliwością posuniętą do takiej zadziorności, że gotowa była mi pokazać gołą doopę bylyby tylko nie "przegrać" słownej potyczki.

Gość desdemonus
chcialbym miec taka siorke XD

Gość gość
Hm ciekawe jak by było jakbys się zakochał teraz.Ale nie zaczął jarac babą tylko zakochal w czlowieku...

Gość gość
@ desdemonus dziś chcialbym miec taka siorke XD x Nie polecam. Jest starsza i w dzieciństwie zabierała mi zabawki.

Gość gość
@ gość dziś Hm ciekawe jak by było jakbys się zakochał teraz.Ale nie zaczął jarac babą tylko zakochal w czlowieku... x Kiedyś filozofowałem o tym i wyfilozofowałem, że nie ma czegoś takiego jak zakochanie czy miłość. Wszyscy chcą się zakochiwać tylko w ładnych. Żaden przystojniak nie zakocha się w kalekiej dziewczynie i żadna wystrzałowa laska nie zakocha się w kalekim facecie. Chyba, że nie wie o jego kalectwie, o tym, że np.jest impotentem. Dopóki nie wie to na rzęsach będzie stawać aby tylko zwrócić jego uwagę na siebie. Ale czy to jest miłość? Nie. To zwykła chamia rozrodcza. Poniekąd ciesze się, że jest mi dane nie uczestniczyć w tych żenujących zjawiskach zwanych chodzeniem albo miłością. Dziecinada kończąca poczęciem się kolejnych dzieci. Jakie to wszystko smutne i zwyczajnie głupie.

Gość gość
Jesteś aseksualny i aromantyczny w dodatku. Ale to orientacja jak każda inna.

Gość gość
teraz to piertolisz gdyby nie istnialo cos takiego jak zakochanie to ludzie by sie nie zakochiwali po prostu zakochanie jest zwiazane nieodlacznie z popedem seksualnym i romantycznym - czego ty chyba nigdy nie doswiadczyles, wiec próbujesz sie pocieszyc

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Nigdy nie byles prawdziwie podniecony?

Gość Burgerl
Młody, rozgoryczony człowiek :) Buntownik, który sam siebie oszukuje :) Kiedyś sam się z tego zasmiejesz. P.S. Nie wróżę kariery Waszemu zespołowi, ale dziewczynka spiewajaca metal, to kiepski pomysł. Pozdrawiam.

Gość gość
Autorze, pewnie jesteś skrajnym introwertykiem, co?

Gość gość
@ Burgerl wczoraj Młody, rozgoryczony człowiek Buntownik, który sam siebie oszukuje  Kiedyś sam się z tego zasmiejesz. P.S. Nie wróżę kariery Waszemu zespołowi, ale dziewczynka spiewajaca metal, to kiepski pomysł. Pozdrawiam. x Też uważam, że dziewczyna do metalu to kiepski pomysł. Co do kariery to również przestałem ją wróżyć ale z innych powodów. Możesz mieć nagrany materiał w profesjonalnym studio, możesz chodzić z nim od drzwi do drzwi i pukać do wszystkich wydawców, i chociaż każdy z nich pokiwa z uznaniem głową, że fajna muza, to i tak nikt ci tego nie wyda płyty. Bo nie. Jak nie masz nazwiska to się nie liczysz. Jesteś zerem choćbyś był geniuszemy. Tam się liczy tylko kasa, mamona, zarobek. Na muzykę jako sztukę nikt nie zwraca uwagi. Jedna z bardzo znanych osób dała nam taką radę. Nagrajcie jeszcze raz wszystko po angielsku i jedźcie koncertować za granicę, najlepiej do USA albo Japonii, nie przyznając się, że jesteście Polakami. Jak zdobędziecie uznanie to drzwi w kraju nagle staną przed wami otworem. Czyli chcesz się wybić - udawaj nie Polaka :O

Gość gość
Akurat duzo jest zespolow z kobieta na froncie ktore sa bardzo popularne. Pewnie nudni jestescie i dlatego nikt was nie chce.

Gość gość
Ale, kierwa, prowo. Nie idzie ci, może w metalu lepiej sobie radzisz. Ale raczej nie, bo to PROWO.

Gość gość
Autorze, mow dziewczynie, ze trzymasz cnote do slubu, bo taki masz system wartosci.

Gość gość
@ gość dziś Autorze, mow dziewczynie, ze trzymasz cnote do slubu, bo taki masz system wartosci. x Jeszcze się ucieszy niejedna, że nie tylko przystojny jestem ale i z zasadami. Myślisz, że ich nie ucieszy mowa o ślubie? Oho, niejedna by chciała. Ja naprawdę jestem ciacho, wysoki, przystojny, atletycznie zbudowany chociaż na pakerni bywam rzadko, no i te moje długie hery za którymi dziewczyny szaleją. Czasem jak sam siebie widzę na nagraniu jak zarzucam herami podczas solówek - zajepisty widok! Nie dziwię się, że wszystkie mają kisiel w majtach. Nie, okłamywanie, że czekam do ślubu to kiepski pomysł. Ja w ogóle nie chcę związku.