Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdycham na grype

Polecane posty

Gość ankaanaaka
zdecydowanie lepiej jak zamowisz przez aplikacje lekarzobok specjaliste i za godzine bedziesz miala juz wizytę domowa. wydaje mi się ze nie masz na co czekac

Gość gość
Jak to jest infekcja bakteryjna to musisz iść do lekarza po antybiotyk bo będzie długo trzymało ,jak tylko wirus to sam przejdzie,tylko objawy zagłuszaj lekarstwami albo domowymi sposobami,pełno jest ich w internecie.

Gość sylwuchaFLL
Czasem domowe sposoby to za mało, lepiej więc mieć na względzie to że można w prosty sposób przez aplikację LekarzObok umówić wizytę domową

Gość gość
Ja na Fb zawsze szukam aktualnych informacji, na temat serwisu LekarzObok także

Gość kamakamaka
Na profilu facebookowym Lekarzobok jest także dużo porad, artykułów nt róznych chorób czy dolegliwości i chociażby dlatego warto tam zaglądać

Gość Wojtek10
Ja korzystałem dwa razy z tej aplikacji i jak do tej pory wsyzstko przebiegło chyba tak jak trzeba. Lekarz pojawił się troszkę po 1 godzinie i zajął się żoną odpowiednio :)

Gość gość
A jak z umówieniem takiej wizyty to wygląda jak to można zrobic najprościej?

Gość gość
znam to i ciezko zwlec sie z lozka. Dla mnie idealnym rozwiazeniem jest wizyta prywatna z dojazdem do domu . U mnie sprawdza sie aplikacja lekarzObok.

Gość gość
Widzę, że nie jestem sama w korzystaniu z tego świetnego serwisu :) Może przesadzę, że zmieniło się moje życie odkąd odkryłam LekarzaObok, ale jetstm ogromnie pozytywnie zaskoczona samym pomysłem. Od dawna korzystam z prywatnego lekarza więc to kolejne udogodnienie.

Gość gość
Co to jest ten LekarzObok? Sprawdził ktoś? Ile się czeka na lekarza?

Gość gość
Do lekarza się najlepiej zgosic aleje kolejkach tez nie chce stać wiec jak korzystam z aplikacji lekarzObok. Wizyta domowa ciągu godziny .

Gość Annnkanna
MOżna też teraz w razie nagłej potrzeby i nie wychodzenia z domu, skorzystać z wideo konsultacji z lekarzem, mozna nawet otrzymać w razie potrzeby receptę. Tu można poczytać jak to działa https://lekarzobok.pl/wideo-konsultacja/

Gość gośćIza90
Jak to działa i jak to z domu można odbyć taka wizytę ??

Gość Grazia007
Wystarczy się zarejestrować normalnie, tak jak na wizytę, tylko tutaj masz konsultację wideo z domu, o wybranej godzinie. No i receptę też możesz zrealizować w wybranej wcześniej aptece :) Super sprawa!

Gość Kasiulinna_m
Wejdź na lekarzobok.pl i tam znajdziesz link do rejestracji online na wizytę albo nt na infolinię, przez którą można taką wideo konsultacje umówić

Gość gośćmarianna
Jaki jest koszt takiej wideo konsultacji? I czy w weekendy też działa?

Gość gość
Ja własnie odebrałem receptę z apteki w pobliżu :) Super sprawa z tymi videokonsultacjami. Czekanie podobnie trwa jak w kolejce ale jest to o wiele przyjemniejsze bo w domu się wszystko odbywa :) nie wiem jeszcze w sumie jak z zasięgiem tej funkcji.

Gość Annnkannaa
Widziałam dziś na fb na profilu LekarzObok że Receptę można zrealizować w jednej z 600. aptek DOZ SA na terenie całej Polski, co zdecydowanie jest świetną wiadomością.

Gość gość
Właśnie czekałem na informację kiedy będzie można zrealizować receptę w moim mieście, bo idea takich konsultacji z lekarzem przez internet od początku mi się podobała bardzo :) 79 zł za taką wygodę to niedrogo.