Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomyślelibyscie sobie o kimś takim

Polecane posty

Gość gość

Co pomyślelibyscie o kimś, kto nosi złotą obrączkę na serdecznym palcu prawej ręki, a nie ma żony/męża?

Gość gość
A o co ci chodzi ? wolno każdemu nosić .Nie jest to zakazane w żaden sposób więc nie rozumiem twojego pytania . Ja bym nawet nie zwróciła na to uwagi więc też nie miałabym możliwości by cos w ogóle w tym temacie myśleć . Nosi bo chce , bo tak mu sie podoba i koniec kropka .

Gość gość
może chce sie dowartościować, nie wszystko w życiu wychodzi.

Gość gość
Ten znak czystości, to jest zdaje się srebrna obrączka, którą potem zamienia się na ślubną. A złota na prawej ręce na palcu serdecznym, to typowo ślubna. Nie słyszałam żeby miała jeszcze jakieś inne znaczenie, no chyba że się mylę?

Gość gość
16:19 chodzi mi o to, że to chyba trochę dziwne, że ktoś udaje żonatego choć nie jest. No bo jednak w naszej kulturze złota obrączka coś oznacza. I nie żeby mi to przeszkadzało, czy coś, tylko trochę dziwne jak dla mnie :) 16:21 może masz rację.

Gość gość
Wiesz, dla mnie posiadanie męża/żony to też nie jakaś wartość wielka. Ale dla niektórych ludzi, to jest jedyny cel życia, więc wiesz.

Gość gość
moze sobie odcisk zrobil na palcu i zmienil dlon co za roznica

Gość gość
ze kocha i zajęty

Gość gość
odpędza natrętne

Gość gość
17:29 tyle że on nie jest zajęty 17:30 haha, dobre. Tylko za nim raczej jakoś bardzo nie latają :P

Gość gość
Za tą obrączką latają?:O

Gość gość
Zastanawiałam się nawet nad tym czy on nie jest gejem :P i może ma nieoficjalnego męża. Tylko że on gejem nie jest, bo mocno zwraca uwagę na kobiety. Kurde, często zdarzają się żonaci, którzy obrączek nie noszą ale żeby wolny w obrączce chodził???

Gość gość
Dziwne

Gość gość
Że lubi biżuterię?

Gość gość
Moze ma dosyc chorego swatania

Gość gość
Złotą obrączkę na prawej ręce noszą wdowcy / wdowy.

Gość gość
Każdy nosi gdzie chce i co chce. Czy to musi cokolwiek znaczyć? Weźcie się za robotę lepiej.

Gość gość
Myśli, które przeszłyby mi przez głowę, to: 1. Lubi biżuterię. 2. Został wdowcem. 3. Odstrasza potencjalne wybranki, bo znalazł już tę, z którą chce spędzić resztę swojego życia. 4. Jest typem, który lubi przykuwać na siebie uwagę. 5. Złożył śluby czystości lub przynależy do jakiejś sekty. 6. Jest zaręczony lub po cichym, bardzo kameralnym ślubie. 7. Obnosi się swoim bogactwem. 8. To pamiątka po kimś ważnym dla niego. 9. Uważa, że z tym gadżetem jest mu do twarzy i z dumą go wszędzie prezentuje. 10. Jego talizman; coś, co przynosi mu szczęście.