Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka nazwala mnie kurwą

Polecane posty

Gość gość
Marnujesz swój czas bo on nigdy nie odejdzie od zony.Zastanow sie czy na pewno chcesz reszte zycia spedzic jako ta druga?????To ze ty kochasz to jemu na reke bo tylko ulatwia sprawe bys nie odeszla od niego i bys byla jego kochanka.Jemu tak wygodnie.A ty tracisz szanse na ulozenie sobie zycia normalnego.A dzieci jak bedziesz miala z nim to beda bez ojca sie wychowywac,?

Gość gość
gość dziś Przyjaciółka ma mówić prawdę ! I tak zrobiła

Gość gość
Mój związek to moja sprawa miłości się nie wybiera, Ale koleżanka mnie zawiodla oj zawiodła. Ciekawe co by zrobiła, jakby sama się zakochała wm żonatym,

Gość gość
Ma wspierać, ale ma też powiedzieć prawdę szczerze i prosto w oczy, a nie udawać, że jest wszystko w porządku. Nasz bardzo mądrą koleżankę. Jeżeli myślisz, że koleżanka powinna wspierać w robieniu świństwa to się mylisz

Gość gość
A jak nawet odejdzie to tak po prawdzie bedziesz szczęśliwa wiedzac ze dzieci swoje zostawil??zadne to szczescie.Jestes zaslepiona nim,serio jest taki z******ty ,wart ciebie?

Gość gość
Wiedziałam, że nie uzyskam tu wsparcia, ja nikomu krzywdy nie robię, nikomu nie slubowalam i nikogo nie zdradzam, ale to mnie się nazywa kurwą. A z tą koleżanka to ja się jeszcze rozmówie.

Gość gość
normalna kobiety nie uczepi się żonatego tylko k***a

Gość gość
Nikomu nie robisz krzywdy? A jego żona?

Gość gość
prawdę ci powiedziała, bo takie są fakty ze jesteś kurwą żonę juz ma jedną

Gość gość
Nie biegalam za nim. To on za mną latał, dzwonił, mówił piękne słówka.

Gość gość
13:24 Żona go nie kocha. Słyszałam kiedyś ich kłótnie przez telefon, ona ma go za nic.

Gość gość
jakbyś była normalna to kazałabyś mu spadać do żony

Gość gość
Ale umoralniających bździungw się zleciało.

Gość gość
Wiedz ze to ze nie moze zostawic zony to zonaci mowia kazdej.Taki bajer.Tłumacz enie by nic nie musiec zmieniac.A z kad taki biora sie naiwne to nie wiem.

Gość gość
za mną tez biegał kiedyś żonaty ale nie wsiadłam mu na k****a tylko kazałam mu żony pilnować

Gość gość
gość dziś ok, poczułaś miętę do żonatego faceta. Bywa. Ale po co w to wchodziłaś dalej i bajerowałaś go?Przecież gdyby nie ty to między wami do niczego by nie doszło. Sama na to pozwoliłaś. Trzeba było odpuścić jak coś wisiało w powietrzu i w porę się wycofać, a nie zabierać się za ojca rodziny. Wolnego sobie trzeba było poszukać.

Gość gość
Milosci sie nie wybiera.. heh no tak, warto szukac wsrod zonatych jak sie nie znalazlo wsrod wolnych. Przeciez zanim to sie stalo miloscia dobrze wiedzialas w co się oboje pakujecie. On Ci sprzedal gadke jak wieluuuuu innych zdradzaczy. Gdyby z jego str to bylo wielkie, szczere, prawdziwe uczucie, to by nie szukal wymowek. Ale to Wasze zycie. Coz, moim zdaniem najbardziej zabolalo Cie to, ze kolezanka zrujnowala Twoja idealna wizje tego hmmm zwiazku, nazwania k***a sie po prostu uczepilas. Ona dala Ci do myslenia, dlatego tak Cie teraz nosi

Gość gość
gość dziś to trzeba było mu odmówić a nie wpuszczać do łóżka!

Gość gość
A jakie ty chcesz wsparcie? Ty lepiej przeczytaj i zastanow sie dla wlasnego dobra czy ty chcesz tak zyc jeszcze z 20 lat??byc ta druga???bo mnie to malo obchodzi w sumie.Marnujesz swój ee mlode lata.A ty zrobisz jak Zechcesz.Jak c***asuje to dla mnie i do smierci mnie zesz byc kochanka.

Gość gość
A jakie ty chcesz wsparcie? Ty lepiej przeczytaj i zastanow sie dla wlasnego dobra czy ty chcesz tak zyc jeszcze z 20 lat??byc ta druga???bo mnie to malo obchodzi w sumie.Marnujesz swój ee mlode lata.A ty zrobisz jak Zechcesz.Jak c***asuje to dla mnie i do smierci mozesz byc kochanka.

Gość gość
Mnie się Twoja postawa nie podoba, ale nie mam w zwyczaju nazywać innych ludzi wulgarnymi epitetami.

Gość gość
dziś Za 20 lat to on będzie już miał kilka następnych kochanek przerobionych, ta juz bedzie do niczego . A żona przypuszczam że ta sama :D

Gość gość
A jak nazwe twojego kochasia k****arzem toci lzej bedzie???on gdyby cie kochal to odszedlby od zony a tak jestes dla niego odskocznia miłą od codziennosci czy ci sie podoba czy nie.Sama sie zgodzilas na taki uklad.

Gość gość
Tylko w jakichś prostackich kręgach panują takie zwyczaje. Gdybym była na miejscu Twojej przyjaciółki, to powiedziałabym, że uważam, ze to niemoralne i że tylko sprowadzisz na siebie nieszczęście, może przestałabym się przyjaznić. Ale ludzi od k***w wyzywać? Tylko menele spod bloku tak ze sobą rozmawiają

Gość gość
Przyjaciółkę masz do doopy. Tak nie postępuje przyjaciółka. Ja bym nie czekała na przeprosiny tylko zerwała kontakt. Po co mi taka wredna i fałszywa przyjaciolka, która myśli o mnie jaknajgorzej. Przyjaciele są od wspierania a nie od wyzywania, zapamiętaj to sobie.

Gość gość
Zonaci k****arze sie nie zmieniaja zawsE sa tacy sami.Zycie.

Gość gość
Przyjaciolka prawde powiedziala bo widac martwi sie ze facet cie wykorzystuje a ty taka naiwna i mu wierzysz.

Gość gość
Podobno jak kobieta nie da to facet nie wezmie z stąd te przekonanie ze jestes k...r...a

Gość gość
no tak, prawda w oczy kole