Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile facet powinien zaliczyć kobiet przed wami, aby w waszych oczach był mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Maksimum dwie partnerki, trzy to juz jawna prostytucja. Szkoda tylko, ze nie mozna tego faktycznie zbadac. Ehh. Wiadomo jednak jedno- mnie tez brzydza chlopy po innych cip/skach, rzneli sie z innymi a potem graja kochajacego, wiernego kochanka i partnera. Najlepsi sa bez doswiadczenia, pisze to jako kobieta, wbrew temu, ze probuje sie tutaj wmawiac, ze prawiki sie podszywaja pod kobiety.

Gość gość
kobiety nie chca prawiczkow! smieja sie w was, i nie piszcie za kobiety! no dobra ale kobiety lubia facetow co chodza po burdelach wiec wy prawiki nie mowcie za kobiety

Gość gość
Cosik mi się zdaje że mamy w tym wątku typowy kobiecy tok myślenia. Co innego się mówi co innego wybiera w prawdziwym życiu. Już tłumaczę. Panie deklarują że chciałyby/nie wyśmiałyby prawika. A jednak w prawdziwym życiu takich unikają/wyśmiewają wybierając typowych ru...czy no bo lubią jednak doświadczonych w łóżku.Ech...kobiety po co tak kłamać? Nawet będąc anonimowymi nie stać was na szczerość. Karmicie tu iluzjami i kłamstwami nieboraków ale rzeczywistość jest taka jaka jest. Lubicie być kolejną do kolekcji niż tą jedną jedyną.

Gość gość
Czy ty jestes zdrowy psychicznie?lecz sie na nogi, bo na glowe juz za pozno. Lubimy pewnych siebie prawiczkow, jesli jakas niezdara i niedorajda jest prawikiem jednoczesnie, to oczywscie, ze ich nie lubimy. Piszesz to samo od kilku stron i kazdy ma to w doopie, co tam gledzisz, niepotrzebnie sie produkujesz dzieciaczku. Nie reagujcie na to, to prowokator, ktoremu zadna nie chciala dac ale nie dlatego, ze jest prawikiem, tylko z powodu uposledzenia umyslowego.

Gość gość
21:18Bo tobie sie wydaje, ze prawiczek, to jakis bezzebny okularnik, w podartych spodniach, z wieczna mutacja, w skarpetach i sandalach, z aparatem na zebach. Sa takie prawiczki, ale sa tez fajni, szanujacy sie facec****ewni siebie i swojej wartosci, ktorzy nie rumienia sie na samo slowo seks. Po prostu nie spotkali godnej ich dziewczyny, a do burdelu nie chcieli isc, bo im godnosc nie pozwala, zasady itp. Sa to super faceci, ktorzy moga byc wierni, uczyc sie seksu razem ze swoja partnerka. Takich ja lubie i takiego bym chciala. Przeciez kazdy byl kiedys prawiczkiem, kazdego ktoras rozdziewiczala. Naprawde trzeba ci to tak dobitnie tlumaczyc? Dotarlo juz?

Gość gość
To ja gość od wypowiedzi z 21:18 tak jestem zdrowy psychicznie i uwaga to moja pierwsza wypowiedź w tym temacie nie wiem z kim polemizujesz od kilku stron ale na pewno nie ze mną zapewniam po stokroć. Moja wypowiedź dotyczy moich rzeczywistych obserwacji spotykanych w prawdziwym życiu a nie wirtualnych, anonimowych kobiecych deklaracji.Bez jadu i wyzwisk moje panie.Ja tu nikogo nie obrażam i nie to jest moją intencją. Proszę więc o to samo.

Gość gość
21:38 nie, to nie bylo do Ciebie, moglo jednak tak zabrzmiec, bo pojawilo sie po Twoim wpisie. Zareagowalam tylko na tego prawdopodobnie uposledzonego, ktory z uporem maniaka od kilku stron powtarza, ze kobiety nie lubia prawiczkow :) ja Ci powiem, ze jakbym spotkala fajnego faceta, z ktorym dobrze bym sie czula i ktory podobalby mi sie fizycznie i gdybym sie dowiedziala, ze jest prawiczkiem, bylabym bardzo szczesliwa :) co prawda moich rowiesnikow prawiczkow ze swieca juz raczej szukac, ale moze a nuz sie trafi :)

Gość gość
Mężczyźni którzy podobają się kobietom i o tym wiedzą nie są prawiczkami.Przystojniacy seksu maja wbród. Prawictwo to problem przeciętnych lub brzydkich mężczyzn. Tylko proszę daruj mi banały że wygląd nie ma dla kobiet znaczenia że liczy się inteligencja etc.Takich bzdur nasłuchałem się od groma w życiu. Dlatego też twierdzę że kobiety co innego deklarują co innego wybieraja naprawdę.

Gość gość
Ale ja nie twierdze, ze wyglad nie ma znaczenia, wrecz przeciwnie! Sama szukam faceta przystojnego, to jest podobajacego mi sie, jesli do tego jest inteligentny, to super. Jeszcze lepiej, jesli jest prawiczkiem. Wiem jednak, ze to utopia, prawiczka teraz rzadko kiedy uswiadczysz. Mimo moich 25 lat mam nadzieje, ze trafie na prawiczka :P ewentualnie, dopuszczam max dwie partnerki. Wieksza ilosc, to juz meska prostytucja.

Gość gość
Takich ja lubie i takiego bym chciala. Przeciez kazdy byl kiedys prawiczkiem, kazdego ktoras rozdziewiczala. Naprawde trzeba ci to tak dobitnie tlumaczyc? Dotarlo juz? x x haha jak nie jestes dziewica to nie wymagaj prawika

Gość kotki i myszki
gość dziś zawsze mogą kłamać aby cie zaliczyć, baby są głupie i wierzą w bajki

Gość gość
Jestem, dlatego wymagam :):) a poza tym, zeby dac sie zaliczyc, trzeba byc latwa. Mnie trzeba zdobyc, interesuja mnie tylko stale i powazne zwiazki. Jak su/ka nie da, to pies nie wezmie, nie wiesz o tym??

Gość coorvy są wszędzie
fakt życia jest taki że wszyscy faceci chodzą do burdeli czy na panienki, a który twierdzi że nie był to krętacz i kłamca, bo są często takie laski że żaden by nie odmówił, nie każda prostytutka to obleśna tirówka robiąca pałke pod lasem, jest MASA ślicznych młodych studentek tak dorabiających, może nawet wasze koleżanki, oczywiście każda to trzyma to w tajemnicy i "gra" porządną dziewice, hahaha, baby to jednak ślepe i naiwne idiotki, czas otworzyć oczy

Gość te nietykalne
gość dziś jak cwaniak dobrze zabajeruje i zagra tak jak tego oczekujesz to cie zaliczy i kopnie w doope, znałem takie "trudne do zdobycia" i dobrze na tym nie wyszły, a nawet były specjalnie tak bajerowane aż do zdobycia, chłopaki robili sobie z tego zawody który taką pierwszy zaliczy, hahaha, przykre ale prawda

Gość gość
22:11 Jak ci tak kobiety przeszkadzaja, to przerzuc sie na facetow. Kto ci kaze wiazac sie z tymi paskudnymi kobietami? Skoro sa takimi puszczalskimi niunkami? Naucz sie tylko gale robic, to potem juz z gorki. Z facetami powinno byc lepiej, bo oni moze nie beda udawac, ze sa prawikami, a wrecz maja doswiadczenie i rznac sie potrafia.

Gość wyglad jest bardzo wazny
stad przecietny facet ma problem, bo kobieta jesli jest sie w stanie utrzymac, to chce albo spotykac sie z facetem z gornej polki, nawet zonatym, a jesli nie to z nikim. przecietniaki mogly miec zony, jak facet zapewnial kobiecie przezycie, bo kobiety nie byly w stanie sie utrzymac.

Gość gość
22:16 chlopcze, kilku juz probowalo mnie zbajerowac, majac ryje pelne sliny na moj widok. Jakos im sie nie udalo. Zbajerowac to mozna tepa dziunke, ktora ma ci/pe zamiast mozgu i ktora tylko nia mysli.

Gość gość
Zatkalo kakao??

Gość gość
Tak... zjechalas mnie intelektualnie, juz nic do powiedzenia nie mam :(

Gość gość
gościu2 Jest wiele samotnych osób, które z różnych powodów nie mają lub nie mogą mieć partnerki, ale nie splamia się i nie pójdą do prostytutki. Nigdy nie potraktuja kobiety jak towar i przedmiot do rozładowania się. O g***tach to już w ogóle nie mówię, bo to robią chorzy ludzie a nie samotni :O Tak samo jest wiele kobiet które nie mają pieniędzy i wiążą koniec z koncem, ale nigdy nie poniża się i nie zostaną prostytutką. Myślisz że kobietom jest tak łatwo kogoś znaleźć? Do przedmiotowego seksu może i tak, ale kobietom rzadko kiedy na tym zależy, im zależy przede wszystkim na relacji i uczuciu, bo wtedy mogą czerpać ze zbliżenia przyjemność. A znaleźć kogoś konkretnego wcale nie jest łatwo, kogoś kto nie traktuje kobiety jedynie jak worek na sperme. I przez to wiele kobiet jest czasem latami same, nim znajdą drugą połówkę. I wcale nie seksza się byke gdzie i z byle kim w tym czasie, mimo że czują się samotne. I dla wielu kobiet facet wcale nie musi być ładny, ważne żeby był ciepły i jej się podobał, co nie znaczy że to będzie obiektywnie patrząc jakiś adonis. Ja pokochałam zupełnie przeciętnego faceta, on niestety wydaje się w to nie wierzyć, ale to już inny temat. Ale gdybym się dowiedziała, że chodził na d***** lub używał kobiet jak przedmioty, to przekresliloby to wszytko...

Gość gość
22:35 zgadzam sie z Toba calkowicie. Szkoda, ze bydlakow nie mozemy przeswietlic i sprawdzic, ile dziuniek rz/nal. Ja mam warunek-maksymalnie dwie partnerki, wiecej to prostytucja meska i ja takiego zboczenca obsikuje sikiem pajaka :)

Gość gość
prawiczka pręcz z *****czami

Gość gość
Roochacze predzej czy pozniej beda chcieli zasmakowac czegos nowego, nie byloby to dziwne, gdyby zaczeli robic galy kolegom, dla samego sprawdzenia, jak jest z facetami :) to zezwierzecone typy

Gość gość
Jest odwrotnie jak nie mają powodzenia Mężczyżni u kobiet to zostało tylko drógą opcja pipy męskie.

Gość gość
Transwestyta.

Gość gość
Transa tez zerzna, jak ich zaswedzi

Gość gość
najlepiej żadnej tylko mnie,nie lubię ochłapów i smrodu innej na moim,

Gość gość
mężczyzna który sypiał z wieloma kobietami nie nadaje sie do związku

Gość gość
rochacze nie mogą pojąć że kobiety wolą prawiczków od roochaczy

Gość gość
0 tylko prawiczek potrafi kochać