Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdażyło się że bardzo biedny facete poślubił bardzo bogatą kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Czy zdażyło się że bardzo biedny facete poślubił bardzo bogatą kobietę?

Gość gość
Tak, zdaRZyło się.

Gość gość
Wystarczy że jest brzydka albo ma kompleksy a on przynajmiej przeciętny. Znam takie pary.

Gość gość
i jak to dalej sie potoczylo?

Gość gość
Malo prawdopodobne bo kobiety olewaja biedniejszych ludzi

Gość gość
Mają dzieci żyją razem on się leni w domu i dziecmi zajmuje ona zarabia i spłaca kredyty na duzy dom. Nie jest aż taka bogata bo zarabia koło 8-10 tys na miesiąc ale taki przykład. Nie wiem jaka maja dokladnie relacje teraz ale pewnie taka sama. W sumie ona nie jest brzydka raczej lekko pulchna ale ten jej facet to taki bylejaki przecietniak.

Gość gość
biedny? ile zarabia?

Gość gość
A co juz kombinujesz jak tu zrobic aby zarobic a sie nie narobic. Do roboty anoe frajerki szukasz.

Gość gość
Olewaja bo sa albo ladne i startujesz nie do swojej ligi chlopcze :) Jak jestes nawet przystojny i myslisz że super łądna dziewczyna z super pracą cię zechce to się mylisz Takie to mają pełno dobrze wykształocnych adoratorów. Po prostu za wysoko mierzysz pod wzgledem kobiecej urody. Jak ktoś chce bogatą modelkę to nic dziwnego że później pisze że olewają biednych. Chłopcze zejdz na ziemie.

Gość gość
ale co znaczy bardzo bogata powiedz? bo jak myslisz Pani Kulczyk co ma miliardy to w jej srodowisku nie kreci sie tzw biedny bo kazdy przy niej to biedny ty,ja i my wszyscy:) awięc wyjasnij

Gość gość
Nie. Nie Pani Kulczyk. Ale np kobieta zarabiająca dobrze od 8 do 25 tys. Jeszcze może jakiś spadek ma albo firme rodzinna, może być bardzo brzydka, byle w miare szczupła

Gość gość
Mało ten jej facet zarabia to typowy lesser jakas czasem fuche zalapie w swoim zawodzie raz na 3 miechy popracuje tydzien. Nawet w domu mimo ze skonczyl budowlanke to nic nie robi. To ile tam moze zarobic? Z tysiaka średnio na miesac jesli ma dobry okres? Pewnie nawet nie. Znajać życie to w skali roku te jego dochody to ze 3-4 tysiace albo i mniej.

Gość gość
Gdzie taką Kulczykową zapoznasz? zakupów nie robi ma służącą, jak jest w jakiś miejscach to ekskluzywnych nawet prywatnych. Nie masz szans.

Gość gość
A to kulczyowkoa corke chceciec poznac :D A to sorry myslalem ze mowimy o kobietach zarabiajacych 8-15 tysiecy. To ja nie sadzilem ze wy tak wysoko mierzycie :D A do takich to musicie byc super piekni. Polaczenie modela i kulturysty bo takie to maja pewnie setki chetnych zigolakow nawet o wygladzie kaszalota. To ja nie wiedzialem ze wy macie taka fantazje.

Gość gość
16.09 dobre:DD!!!!

Gość gość
Nie. Nie Pani Kulczyk. Ale np kobieta zarabiająca dobrze od 8 do 25 tys. Jeszcze może jakiś spadek ma albo firme rodzinna, może być bardzo brzydka, byle w miare szczupła

Gość gość
16.06 piszesz moze byc brzydka, a ja ci powiem bez względu na urodę na pewno nie jest głupia i potrafi ocenic uczciwe zamiary faceta zanim się zaangazuje, no chyab ze oszalała na jego punkcie to wszystko mu odda,

Gość gość
To mało takich jest ale zwykle nawet do brzydkich z kasa znajdzie sie jakis sprytny facet na doczepke. Goracy szybko rozchwytywany towar widac. Po prostu trzeba mieć odrobinę szczescia by akurat taka poznac. Za duzo jest chetnych lesserow chyba.

Gość gość
no to od biedy może być i gruba. Byle bogata.

Gość gość
Teraz na w pierwszej 5 skacze do 1 to Solarzowa, nawet nie wiem czy taka jest.

Gość gość
Tylko kobiety tez nie sa glupie jak tutaj sobie spora czesc facetow wyobraza to nie lata 90 ze facet podszedl do jakiejs idiotki usmiechnal sie i ta brala kredyt by kupic mu auto, rozkrecic firme. Ludzie zmadrzeli za duzo cwaniakow dzialao jednoczesnie i ludzi stali sie ostrozniejsi i roztropniejsi.

Gość gość
Tuskową za rządne pieniądze bym nie chciał, bałbym i tak nie mam nic, zostałbym na minusie :P

Gość gość
Walcowa nie pewna :p do Izraela nie chce się przeprowadzać.

Gość gość
16.18 moze złoż ofertę do biura matrymonialneggo a nuz się uda

Gość gość
z 16.18 hahaha wez przestan, bogata sovie znajdzie kogos na swoim poziomie. Idz do pracy leniu śmierdzący a nie idziesz na latwizne.

Gość gość
Poziom mam tylko nie bęndę się znirzać.

Gość gość
no ale to temat na powaznie, prosze o powazne odpowiedzi i historie i co mysla o tym kobiety?

Gość Mężatka z rodziną
Znam taki przypadek. Chłopak był zadbany(wysportowany, metroseksualny i inteligentny) z wyżej niższej klasy(czyli biedak, rodzice mieli maly domek) a dziewczyna 160cm ok.80kg dość zamożna z perspektywami. Tą dziewczynę traktował jak księżniczke. Wrecz nosił ja na rekach, ciagle organizowal niespodzianki, wciąż rozpieszczal. Zaskarbil sobie rowniez przychylność teściów (czyt.teściowej one zawsze decydują!). Caly czas musiał się wykazywać i "udowadniac",ze zalezy mu tylko na tej dziewczynie. Tylko to było wrecz komicznie przesadzone z jego strony. Po kilku latach wzięli ślub. Teraz mieszkaja we własnym,pieknym i wielkim domu. On oczywiście pracuje. Ona zresztą tez. Nie moga mieć dzieci. Zwiedzaja swiat. Jego zachowanie względem niej jest wciąż takie samo. Wrecz jej spowszechnialo zycie jak w bajce. I tyle w temacie.

Gość gość
Na poważnie też piszę jestem inteligentny Z uśmiechem ale poruszyłem aspekty dorabia się do kasy :d