Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie pomysleli o 40 latce po 45 zwiazkach

Polecane posty

Gość gość

I zaden nie trwal dluzej niz 2 tygodnie? Jest bardzo ladna i podoba mi sie ale troche mnie szokło.

Gość gość
Z każdym się roochala a podaje się za dziewica pewnie hahaha

Gość gość
Mowi ze tylko z nimi rozmawiala ale zawsze cos nie tak to rezygnowala. Mowi ze kochala mezczyzne lecz on sie ozenil z inna to tez z nim nie mogla. No i ze potem juz nikogo nie kochala.

Gość gość
Jakich związkach? Dwa tygodnie to nie związek. Ona nie była w żadnym związku. Możliwe, ze jest jeszcze dziewicą. Taka kobieta widocznie nie trafiła na swojego mężczyznę albo jest bardzo wymagająca albo sama ma jakiś feler.

Gość gość
No nie wiem wlasnie. Zainteygowalo mnie to.

Gość gość
Mowi ze jeden juz chcial po 2 tyg to go olala. Nastepny tez i tez olala. Potem kolejny oklamal ja ze nie ma dziecka a.mial to olala. Inny ze klamal ze jest w jego typie a po 2 tyg uslyszala jak gada z kolega przez fona ze widzial sie z kumpela co ma wielkie balony to tez go olala. Potem nastepny wychodzil na imprezy i mowil ze nie jest ryzrywkowy i tez go olala. Kolejny mowi ze byl dziwnie zazdrosny i krzyczal to tez go olala i tak juz nie pamietam ale co chwile cos. Ze glownie klamstwa albo nalogi albo chcieli wykorzystac albo wialo desperacja ze chca dziecko albo cos tam. I nie wiem czy to mozliwe by miec takiego pecha czy jak?

Gość gość
To żadne związki tylko zwykłe znajomości. O ile d**y nie dawała to co można myśleć? Nic.

Gość gość
Setio? I tal z kazdym tylko gadu gadu :D nic nie zaskoczylo i nie zasmyralo? Ciezko w to uwierzyc

Gość gość
gość dziś - Autorze, też tak miałam przez całe życie. Jakiś wyjątkowy pech do facetów, którzy tak naprawdę mieli problemy ze sobą. Jak nie zwykły "roo...acz", to znowu zakompleksiony nieudacznik i tak w kółko. Koniec końców jestem sama i mam niestety problem z tą swoją samotnością ale nie szukam już nikogo :P Przyglądnij się Autorze tej swojej znajomej bo może być naprawdę wartościową osobą a te jej "45 związków" to nie były żadne związki tylko zwykłe znajomości :P Uwierz mi, że spotkać w dzisiejszych czasach poważnego, wartościowego faceta to jak wygrana w Lotto :) Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość gość
Moze i tak. Moze masz racje