Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ty 40letni mężczyzno zareagujesz kiedy dowiesz się

Polecane posty

Gość gość
tylko ze w tym watku sa pomowienia, ktore sa obiektem sprawy na policji :o ale jak poszkodowana nie bedzie miala nic przeciwko (raczej nie) to dodam albo was inaczej naprowadze :) dobrej nocy

Gość gość
sprawa na policji brzmi groźnie dla kogos kto nie miał z nią do czynienia...a tak naprawę to banał.

Gość gość
jakby nie patrzeć to w 90% watków na kafe są zniesławienia czy pomówienia :O

Gość gość
Dream on.

Gość gość
To zapytaj ja o to, moze sie zgodzi, bys nam udostepnil

Gość gość
02:17 zalezy od tego co sie nabroilo :d szkoda papierow przede wszystkim. no ale temu zlemu czlowiekowi to sie nalezy akurat

Gość gość
gość dziś To zapytaj ja o to, moze sie zgodzi, bys nam udostepnil x tak zrobie. to dream on chyba tez ona xd do niej ciagle nie dochodzi co robi xd tylko lazi za ludzmi sie wyklocac i narzucac wlasny punkt widzenia. zalosna kobieta.

Gość gość
Tez mi sie wydaje, ze przed chwilka znow bylo :D

Gość gość
kolejny mit. co maja do tego papiery?

Gość gość
Schizofrenia w fazie terminalnej.

Gość gość
gość dziś Tez mi sie wydaje, ze przed chwilka znow bylo smiech.gif x slusznie. znowu stalkerka diagnozuje chorobe psychiczna (ten tekst o schizofrenii) xdd jej trzeba odciac neta i tyle. jak nie diagnozuje problemow z ojcem to schizofrenie xd

Gość gość
gość dziś Schizofrenia w fazie terminalnej. X Każdy już ma z ciebie bekę "specjalistko od zdrowia psychicznego" in spe 🖐️ Co do papierów. Papiery mają to, że do niektórych zawodów potrzebujesz zaświadczenie o niekaralności. Nawet jak masz zawiasy czy grzywnę to już jest problem. Chyba o to chodziło tej osobie.

Gość gość
Pewnie taka jest dokladna diagnoza, dokladna nazwa choroby

Gość gość
chyba 'now' a nie ' in spe'

Gość gość
Nie wstyd ci przed samą sobą, że kłócisz się "ze mną", podczas gdy weszła tutaj kilka minut temu dopiero? To jest według ciebie objaw zdrowia psychicznego? Bo według mnie zdecydowanie nie i nie trzeba tutaj specjalisty, by cię oficjalnie zdiagnozowal. In spe to ty możesz sperdalac. Żegnam. Ale pisz dalej, zawsze warto sobie odhaczyc co nieco na rozprawie sądowej :D

Gość gość
nie każdy marzy by zostać posterunkowym :O

Gość gość
gość dziś Nie wstyd ci przed samą sobą, że kłócisz się "ze mną", podczas gdy weszła tutaj kilka minut temu dopiero? To jest według ciebie objaw zdrowia psychicznego? Bo według mnie zdecydowanie nie i nie trzeba tutaj specjalisty, by cię oficjalnie zdiagnozowal. In spe to ty możesz sperdalac. Żegnam. Ale pisz dalej, zawsze warto sobie odhaczyc co nieco na rozprawie sądowej smiech.gif x Mnie nie było w temacie pół godziny. Serio uważasz, że ktoś ci w to uwierzy? W te twoje tłumaczenia? To nie pierwsze twoje manipulacje. Nie rób z siebie idiotki. Wiesz co narobiłaś. Już raz udawałaś, że nie wchodzisz nigdy na kafeterię :D Żenada. Rozpoznają cię już w całej sieci.

Gość gość
gość dziś chyba 'now' a nie ' in spe' x no jak "now" to "not so long" 🖐️ psychologu lecz się sam 🖐️

Gość gość
in spe, in situ, stricte, Ipsa die kto by pomyslał że kafe takie wyedukowane :D

Gość gość
Aha :D ja się nie tłumacze bo nie mam z czego w tym wątku. Tam gdzie po tobie jadę tam robię to bez żadnej krepacji bo się swoich słów nie wypieram. Weź leki.

Gość gość
przyszla :D 00:32 stalkerka came on. juz jest nasz skarb xd chodzi o druga wypowiedz nawet often pisze ze to ona. bedzie co udostepniac xd

Gość gość
Teraz naprawdę zaczęłam ci współczuc bo ty naprawdę masz wielki problem pod kopułą. Pisz dalej.

Gość gość
gość dziś Aha smiech.gif ja się nie tłumacze bo nie mam z czego w tym wątku. Tam gdzie po tobie jadę tam robię to bez żadnej krepacji bo się swoich słów nie wypieram. Weź leki. xx spoko że nie wypierasz sie swoich fantazji pedofilskich i zoofilskich i pomowien...stalking tez potwierdzilas. oj jak dostanę zgodę to wszystko dziewczynom udostepnie :d a jechac to sobie mozesz po swojej rodzince. licz sie ze obce osoby sobie na to nie pozwola.

Gość gość
Ja już sie zgubiłam w temacie :D kto jest stalkerką :D ta co wyzywa od genofilek czy ta wyzywana :D

Gość gość
gość dziś Aha smiech.gif ja się nie tłumacze bo nie mam z czego w tym wątku. Tam gdzie po tobie jadę tam robię to bez żadnej krepacji bo się swoich słów nie wypieram. Weź leki. X Ty tak zawsze w drugiej osobie o sobie mówisz? Stała śpiewka. Zaraz się zacznie, że wszyscy jesteśmy pewną osobą z innego forum i mamy wielkie problemy psychiczne :P Potwierdziłaś stalking tym co piszesz. Brawo.

Gość gość
To z tym problemem pod kopula to o tej, o ktorej jest caly czas mowa?:P faktycznie przyszla :D

Gość gość
00:39 Przykro mi schizolko. To nie moje słowa choć nie dziwię Ci się że pomyślas o mnie bo dla ciebie nawet oczywiste rzeczy stwierdzone przez seksuologow są mojego autorstwa bo przecież dotyczą ciebie. Ja pjerdolę. Jesteś Straszna. Idę bo się ciebie naprawdę boję.

Gość gość
no ta stalkerka pisala pedofilskie i zoofilskie tresci. sama sie przyznala. teraz mysli ze pisze ze swoja ofiara i dlatego pisze ze niby oficjalnie po niej jedzie xd jej tylko odciecie neta pomoze. nie karmcie jej bo ona tak do rana moze

Gość gość
gość dziś Teraz naprawdę zaczęłam ci współczuc bo ty naprawdę masz wielki problem pod kopułą. Pisz dalej. X Wiedziałam :D Napisałam ci to post wcześniej, że zaczniesz widzieć swoją ofiarę w nas i zarzucać choroby psychiczne 🖐️ Ogarnij się. Do widzenia.

Gość gość
kiedy się przyznała?