Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ty 40letni mężczyzno zareagujesz kiedy dowiesz się

Polecane posty

Gość gość
Osobie która jako pierwsza zorientuje się w temacie wyślę piwo :D nie przeszkadzajcie sobie, ja tylko czytam.

Gość gość
Czyli ona tu caly czas pisze???

Gość gość
gość dziś No jeśli ktoś sam siebie nazywa lolitą czy nimfetką i ty mówisz że spoko...no to nie mam więcej pytań pechowiec.gif x na instagramie co druga ma login nymphette i co z tego? to nie powod do przesladowania kogos i pomawiania o takie swinstwa. ja tam jestem tolerancyjny dopoki ktos komus krzywdy nie robi. a Nimfetka bardzo mila dziewczyna jest.

Gość gość
w czym się zorientuje? :O

Gość gość
gość dziś Czyli ona tu caly czas pisze??? X Wieczorna? Tak. Masz wymienione jej wypowiedzi o 02:46. Potem jeszcze kilka przybyło ale chyba rozpoznasz po stylu. Ta pogróżka, wmawianie każdemu schizofrenii... Bardzo w jej stylu niestety.

Gość gość
bo to insta i pewnie się reklamują :D insta to inny świat. świat pustaków i próżności :D

Gość gość
02.46 to niby ktora?

Gość gość
I tak jest calymi nocami? To chodzmy spac, ludzie, bo tylko niepotrzebnie dajemy pretekst :P

Gość gość
Wypowiedzi Wieczornej: 00:39, trzecia z rzedu wypowiedz z godziny 02:32, druga z rzedu wypowiedz z godziny 02:37 (Wieczorna myśli że pisze do Nimfy), 02:41, godzina 02:45 ta pogróżka na górze, 02:47 chyba, 02:50, trzecia z 02:55, druga z 02:57 i chyba ta pierwsza z 03:00. amen.

Gość gość
grozi Wieczorna. ona prześladuje Nymphette i ta Nimfa poszła zgłosić sprawę o stalking i pomówienia. jakiego rodzaju pomówienia jest wyżej. sprawa nie ogranicza się do Nimfy bo ta kobieta dosłownie w każdym widzi zaburzenia psychiczne. Co widać w 00:39. chodzcie spac lepiej

Gość gość
to jest sprawa bez konca. W. przesladowala N. nawet w zwyklym pytaniu o jedzenie :o i jak zwykle zarzucala zaburzenia xd nawet BrokeInside ja bronila a wiecie jaka ona jest.

Gość gość
ejjjj kojarze jeden wątek co była ostra kłótnia między babkami, jedna drugą ostro wyzywała od prosytutek i chorych psychicznie i też siedziała nocami i wyzywała :D ale kto co to nie wiem :D

Gość gość
gość dziś https://youtu.be/7YvAYIJSSZY Stan umysłu N. Zgłoś X no i dalej karmicie stalkerkę. Już się boi po zgłoszeniu na policję to pisze skrótowo...

Gość gość
A co jest z ta, co ja bronila?ciagle widze jej nowe tematy, wszedzie sie udziela. Co z nia??

Gość gość
gość dziś ejjjj kojarze jeden wątek co była ostra kłótnia między babkami, jedna drugą ostro wyzywała od prosytutek i chorych psychicznie i też siedziała nocami i wyzywała smiech.gif ale kto co to nie wiem smiech.gif xx no to jest właśnie to xd Wieczorna (ta co siedzi nocami i na innym forum takiego przydomka sie doczekala xdd ) stalkuje i wyzywa Nimfe. Nimfa juz w koncu poszla z tamtego forum to ta za nia przyszla tutaj xd podobno N. w koncu poszla na policje z tym bo to juz rok czasu trwa. ja nie wiem co trzeba miec w glowie zeby rok czasu kogos przesladowac :o

Gość gość
03:14 ale gdzie? jak? autorka to ktos inny. nimfa jest ledwo po 20 albo mniej. 98 chyba? Wieczorna diagozowala w 00:39 kogos innego niz N. ale ona ogolnie kazdemu zarzuca chorobe. na innym forum juz kazdemu wmawiala choroby psychiczne tez xd

Gość gość
ale to nie był wątek żadnej nimfy, tylko całkiem inny. Na kafe siedzi dużo różnych psycholi tak naprawdę, to mógł byc kazdy

Gość gość
03:15 Urody zazdrości. Zaczęło się jak Nimfa foty wrzuciła. To może być precedensowa sprawa jeśli to przyjęli. Chociaż po roku to muszą.

Gość gość
Zdiagnozowala laske, ktora leci na starszych facetow :) od dewiantek ja zwyzywala

Gość gość
03:17 w którym watku?

Gość gość
gość dziś ale to nie był wątek żadnej nimfy, tylko całkiem inny. Na kafe siedzi dużo różnych psycholi tak naprawdę, to mógł byc kazdy x to Nimfa pisała tutaj jako żonaElona czy coś takiego. sama się przyznała do tego. chciała zmienić nick żeby jej tamta spokój dała. Wieczorna ją wyczuła po stylu pisania i znowu się zaczęła stała śpiewka i pomawianie o chorobę psychiczną, prost. i obrażanie rodziny. Wieczorna chyba nie pracuje bo ona jest wszędzie :o styl identyczny w każdej wypowiedzi

Gość gość
W tym watku to bylo, zobacz sobie posty przed godz 1, jesli to do mnie to pytanie bylo z 3:18

Gość gość
A jak wy się niby rozpoznajecie jak tu wszyscy z gościa piszą? Mnie obraziliście i wmawialiście jakieś głupoty i jeszcze byliście przekonani na milion że ja to ona. Sorry ale te wszystkie rzeczy o które ją posądzacie wcale nie muszą pochodzić od jednej osoby.

Gość gość
foty to na innym forum są 🖐️ tez do wp nalezy. portal podobny do samosi. kto wie ten wie. pisze wam przeciez ze Wieczorna przyszla stamtad tu za Nimfa bo Nimfa juz uciekala przed jej zapedami xd no ale srednio jej sie to udalo xd ja mowie odciac tamtej neta xd

Gość gość
Juz zadalam to pytanie, ale nikt nie odpowiedzial. Co jest z ta broken??

Gość gość
gość dziś A jak wy się niby rozpoznajecie jak tu wszyscy z gościa piszą? Mnie obraziliście i wmawialiście jakieś głupoty i jeszcze byliście przekonani na milion że ja to ona. Sorry ale te wszystkie rzeczy o które ją posądzacie wcale nie muszą pochodzić od jednej osoby. Zgłoś xxxx pomylić się można. sorry. wieczorna sama sie przyznala strone czy dwie temu ze jedzie po Nimfie caly czas xdd czyli drugi rok czasu xd tu juz lataly fakelinki ze niby N. jest divka. ta wieczorna sie do tego przyznala ze je zmaiscila. s**t straszny.

Gość gość
do autorki tematu tez sie rzucala tak samo jak do nimfy. co widac w 00:39. ma jakis problem z tym tematem chyba. dobra ja uciekam. moze wam jutro podlinkuje wiecej. pa.

Gość gość
Zmiana wielkich liter na początku zdania nie jest strategia skuteczna,E.

Gość gość
gość dziś Juz zadalam to pytanie, ale nikt nie odpowiedzial. Co jest z ta broken?? x nawet Broken obronila raz Nimfe. Nimfa pytala o pomysly na jadlospis a Wieczorna zaczela sie rzucac, ze Nimfa ma na pewno bulimie i kompulsy i grozic xd i Broken powiedziala ze Wieczorna p******i glupoty. sam sie zdziwilem bo rzadko zgadzam sie z broken. Wieczorna w kazdym znajdzie chorobe psychiczna i kazdemu predzej czy pozniej bedzie grozic.