Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ty 40letni mężczyzno zareagujesz kiedy dowiesz się

Polecane posty

Gość gość
Jeśli cię brzydze to nie doszukuj się mnie w cudzych komentarzach. Bo wówczas sam sobie przeczysz,męska masko nimfeczi.

Gość gość
gość dziś Teraz gdy każdy wie na co cierpisz nagle piszesz ze są tysiące nickow Nymphette w sieci a wcześniej groziłas pozowaniem za pisanie o Nymphette przez innych. Może mieli na myśli inna Nymphette? Jesteś p**********a i tylko tobie podobni tego nie widza. Nara. X Stop. Zacna manipulacja. Tutaj się pisze o konkretnej Nimfie, więc nie odwracaj kota ogonem. I ty tej konkretnej Nimfie przypisujesz posty, które nie wiesz do kogo należą (na podstawie zbieżności nicków). Zresztą nieważne. Żeby tam chociaż coś było...Zarzucasz jej poważne problemy psychiczne, a potem jako dowód linkujesz k***a do jakiegoś postu o wrażliwości Wieczorna? Sytuacja wymyka ci się z rąk. Rozbitku.

Gość gość
gość dziś Jeśli cię brzydze to nie doszukuj się mnie w cudzych komentarzach. Bo wówczas sam sobie przeczysz,męska masko nimfeczi. X Zaczęło się pisanie na dwie osoby i udawanie dwóch wrogów Nimfy..Na dziś wystarczy. Jeśli jest was dwie, to będzie jeszcze większa beka, ale szansa na to jest równa zero. Bo nagle dziwnym trafem Wieczorna za każdym razem zamieniałaby się w kogoś? Haha.

Gość gość
Pisałaś to samo rok temu... P*****lnieta. Nudzisz. Widzisz mnie tam, gdzie mnie nie ma, obrazasz mnie i jesteś świecie przekonana że tu jestem a później płaczesz że ludzie cię stalkuja. Typowe manipulacje kretynki lakniacej uwag która żyje z pozowania na ofiarę. Biedna lolitke krzywdzona przez zazdrosne złe kobiety. Kto to kupi? Genetyczny stulejarz lub białorycerz który kobiety widzi jedynie w jpg... Chuj ci w dupsko.

Gość gość
więcej dawaj. tylko Nimfie ułatwiasz sprawę :) wszystko co robisz tutaj nosi znamiona stalkingu i zniesławienia Nimfy.

Gość gość
gość dziś Pisałaś to samo rok temu... P*****lnieta. Nudzisz. Widzisz mnie tam, gdzie mnie nie ma, obrazasz mnie i jesteś świecie przekonana że tu jestem a później płaczesz że ludzie cię stalkuja. Typowe manipulacje kretynki lakniacej uwag która żyje z pozowania na ofiarę. Biedna lolitke krzywdzona przez zazdrosne złe kobiety. Kto to kupi? Genetyczny stulejarz lub białorycerz który kobiety widzi jedynie w jpg... Ch*j ci w dupsko. xx To się zdecyduj. Czy jestem genetycznym stulejarzem, białorycerzem czy Nimfą z gościa. Już konkretnie nawalone pod kopułą masz.

Gość gość
Zniesławienie to jedno, ale to co tu się dzieje to jest stalking przede wszystkim. Ciągłe pogróżki, straszenie wynoszeniem info z forum -to jest właśnie uporczywe wzbudzanie w kimś niepokoju. Jak to tyle czasu trwa to bym się na miejscu sprawcy stalkingu pod adresem Nimfy nie nastawiała tylko na grzywnę. Myśleć ludzie.

Gość gość
We mnie też wzbudzono niepokój posadzajac mnie o pisanie komentarzy w tym temacie. I co teraz? Leci na policję. Skończ pajacowac kretynko. Podobno studiujesz i to na prestiżowym kierunku którym tak się nieustannie szczycie. Kiedys się uczysz skoro noc w noc uskuteczniasz żałosne inby i fantazje o mężczyznach z wyższych sfer? Może do roboty byś poszla darmozjadzie? Czego spodziewać się po studencie prawa który chyba nie do końca pojmuje pewne paragrafy i oskarża ludzi których nie cierpi o rzeczy których nie zrobił?

Gość gość
to ja z 04:04 - dodam, ze nie ma znaczenia, czy te posty pisała ta Nimfa czy nie. To naraża tę osobę na straty psychiczne niezależnie od stanu faktycznego (jeśli to jej, to jest to naruszanie jej prywatności i wynoszenie prywatnych informacji poza forum, które obowiązuje zaufany regulamin i szantażowanie jej tym, a jeśli to nie jej, to jest to pomawianie i zniesławianie tej dziewczyny o właściwości i cechy, których nie ma). Reszta to też pomówienia i zniesławienia, bo jak widać na resztę zarzutów (fikcyjna prostytucja i inne nieudowodnione syfy) ani widu ani słychu. Ta dziewczyna do której linkowano (od prostytucji rzekomej) tak samo powinna być zawiadomiona o sprawie, bo to godzi też w jej dobra osobiste. Dobranoc.

Gość gość
Godzi w dobra osobiste prostytutki ktora publicznie wypina c****o w necie. Haha.

Gość gość
gość dziś We mnie też wzbudzono niepokój posadzajac mnie o pisanie komentarzy w tym temacie. I co teraz? Leci na policję. Skończ pajacowac kretynko. Podobno studiujesz i to na prestiżowym kierunku którym tak się nieustannie szczycie. Kiedys się uczysz skoro noc w noc uskuteczniasz żałosne inby i fantazje o mężczyznach z wyższych sfer? Może do roboty byś poszla darmozjadzie? Czego spodziewać się po studencie prawa który chyba nie do końca pojmuje pewne paragrafy i oskarża ludzi których nie cierpi o rzeczy których nie zrobił? X Ciebie czyli kogo? Nie masz tu nicka ani zdjęć, więc nie masz dóbr osobistych Anonimko :D Może zacznij się podpisywać tchórzu. Nikt by ci nie zarzucał nie swoich postów gdybyś miała to minimum odwagi (widocznie nieosiągalne u ciebie) i stalkowała Nimfę z loginu a nie gościa. Twoja ksywa Wieczorna to inna kwestia. Może zacznij sypiać nocami. Zresztą ty nawet teraz Nimfę pomawiasz o nie jej posty pisząc do mnie jak do niej 🖐️ A jak sprawa na policji to oni już ustalą nasze wszystkie IP. Dobrze bym wykorzystała na waszym miejscu 2018 rok 🖐️

Gość gość
Niezmiernie mnie to cieszy. W końcu może usiwadomisz sobie swoją chorobę gdy zobaczysz ogrom komentarzy co do których miałaś pewność że są moje.

Gość gość
ość dziś Godzi w dobra osobiste prostytutki ktora publicznie wypina c****o w necie. Haha. Zgłoś X No widzisz Wieczorno-o-bardzo-małym-rozumku. Taka osoba ma wszystkie prawa tak jak inny obywatel. Właśnie pokazałaś jak znasz prawo 🖐️ Typowa wykładnia Karyny :D Tobie to faktycznie zostaja fantazje o mezczyznach z wyzszych sfer. Daj spokój.

Gość gość
gość dziś Niezmiernie mnie to cieszy. W końcu może usiwadomisz sobie swoją chorobę gdy zobaczysz ogrom komentarzy co do których miałaś pewność że są moje. xx przyznałaś się do pedofilskich postów. Że są twoje Wieczorna. To wystarczy. WP jest małe.

Gość gość
Pewna jesteś ze tego prawa nie znam? To się bardzo zdziwisz.

Gość gość
Pedofilskich? Odlatujesz. Kolejna manipulacja kretynki. Dowód albo w*********j. Posadzanie kogoś o coś tak obrzydliwego nie ujdzie ci na sucho.

Gość gość
gość dziś ość dziś Godzi w dobra osobiste prostytutki ktora publicznie wypina c****o w necie. Haha. Zgłoś X No widzisz Wieczorno-o-bardzo-małym-rozumku. Taka osoba ma wszystkie prawa tak jak inny obywatel. Właśnie pokazałaś jak znasz prawo lapka.gif Typowa wykładnia Karyny smiech.gif Tobie to faktycznie zostaja fantazje o mezczyznach z wyzszych sfer. Daj spokój. xx zgadzam się. tak samo jak sugerowanie Nimfie profilu jakiejś pani szukającej sponsora jest łamaniem prawa, tak samo to szkodzi też tej kobiecie z tego profilu. Na te fora dużo osób wchodzi i mogła potracic potencjalnych klientów z tego tytułu. nie wiecie w jakiej ktos jest sytuacji

Gość gość
gość dziś Pedofilskich? Odlatujesz. Kolejna manipulacja kretynki. Dowód albo w*********j. Posadzanie kogoś o coś tak obrzydliwego nie ujdzie ci na sucho. X a kto pisał o robieniu patataj na wiesz czym? I o obciąganiu skóry? Mam na to screeny i linki, które dawno zgłosiłem w odpowiednie miejsca. Na cyberkgp i nie tylko. Im więcej zgłoszeń na ciebie Nimfa będzie mieć tym lepiej. Nie masz nawet żadnego nicka, żeby zgłosić naruszenie dóbr osobistych...tak to jest jak się kogoś hejtuje z gościa 🖐️

Gość gość
Dwudziestokilkulatka to według ciebie pedofilia? Haha

Gość gość
a wiatraczkowanie? przecież zboczeniec gorsze rzeczy wypisywał. to akurat też zgłaszałem. snucie takich fantazji to jest czysta pedofilia.

Gość gość
A co to jest wiatraczkowanie fjutem? Proszę dokładny opis. Najlepiej profesjonalny ze słownika seksuologicznego.

Gość gość
gość dziś Pewna jesteś ze tego prawa nie znam? To się bardzo zdziwisz. X I znowu groźby 🖐️ Ty tak możesz do znudzenia. Musiałaś w domu niezłą szkołę życia dostać.

Gość gość
gość dziś Dwudziestokilkulatka to według ciebie pedofilia? Haha xx nie rżnij głupa. pisałaś o dziecku i dzieciństwie. wszystko jest udokumentowane. nie wiesz ile osób w tym bagnie z wami tkwi.

Gość gość
W którym słownie widzisz groźbę? Nie widzisz jaka jesteś śmieszna?

Gość gość
gość dziś A co to jest wiatraczkowanie fjutem? Proszę dokładny opis. Najlepiej profesjonalny ze słownika seksuologicznego. X Czyli nawet wiesz o które twoje chore fantazje mi chodzi Wieczorna. Obrzydliwa jesteś. To nie koncert życzeń. Pogódź się z tym, że zaczyna się w twoim życiu etap, gdzie to ty będziesz prosić. Nara.

Gość gość
Haha :D

Gość gość
gość dziś W którym słownie widzisz groźbę? Nie widzisz jaka jesteś śmieszna? xx a ty nie widzisz jaka jesteś zboczona idjotko? wiatraczkowanie siurem, te wszystkie syfy które wypisywałaś Wieczorna nie ujdą ci na sucho. nawet ludzie z boku i nie znający cie jak ja z kow zauważyli że starasz sie nieudolnie grozic. taplaj sie w shicie sama. tylko nas ani Nimfy nie wciagaj.

Gość gość
Haha haha sama się wciagasz szukając mnie od kilku godzin w tym i innych tematach. Latasz za mną jak pies licząc na wszczęcie wojenki i aprobatę obcych ludzi z forum. Jesteś dnem. Mnie to nie rusza. Jesteś przewidywalna do bólu. Udowodnij mi moje posty co do joty wtedy pogadamy. I nie strasz że sprawa musi długo trwać bo i tak się nie zesram. Kolejna zarwana sobotnia noc kobiety która wyzywa innych od nieudaczników :D biedna, samotna lolito. Pamiętaj że młodość nie trwa wiecznie a udawanie starej lolity z rozchwianymi emocjami kończy się najczęściej jak u V. Villas. Nie wspominając już o tym jakie jest żenujące...

Gość gość
Buahaha. Kto tu pierwszy przyszedł? Przecież tu nie padł ani jeden nick zanim nie weszłaś w temat. Ludzie sobie pisali anonimowo o pjerdolniętej w głowę stalkerce, która prześladuje dziewczynę z innego forum fałszywymi pomówieniami o prostytucję czy schizofrenię. Sama się odezwałaś i przyznałaś do tych czynów Wieczorna. Uderz w stół 🖐️ ;)

Gość gość
4:28 wieczorna daj sobie już spokój z tą wesołą twórczoscia. raz ze wiekszosc tego co piszesz to jest karalne a dwa juz tego sie czytac nie da. ciagle ta sama spiewka. Villas, wmawianie Nimfie chorob psychicznych z kosmosu. zrzygac sie idzie.