Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ty 40letni mężczyzno zareagujesz kiedy dowiesz się

Polecane posty

Gość gość
Uderzasz więc jestem. Po co uprawiać czynności jeśli nie chcesz się reakcji? Ja zawsze pisałam o Nymphette Kowalskiej a nie do ciebie tak że turlej dropsa. Byle daleko.

Gość gość
4:32 Karalne powinno być plodzenie takich osobników...

Gość gość
gość dziś Uderzasz więc jestem. Po co uprawiać czynności jeśli nie chcesz się reakcji? Ja zawsze pisałam o Nymphette Kowalskiej a nie do ciebie tak że turlej dropsa. Byle daleko. X Czyli się przyznajesz, że dokonałaś przeciwko Nimfie wszystkich czynów, jakie ci tu się zarzuca. Skoro odzywasz się, gdy mowa o stalkerce. Zero instynktu samozachowawczego. Weź leki. W grudniu chyba brałaś i lepiej było z tym łbem, bo nie było tych twoich prześladowanek nigdzie.

Gość gość
Dokonywać czynności jak już Wieczorna. Znajomość prawa 🖐️ Zamiast poświęcać tyle czasu na stalking N. to za naukę się weź. Bo to co robisz nie jest z******te.

Gość gość
W którym miejsc się przyznaję? Słaby z ciebie adwokacik. Tobie na łeb siadają paragrafy które ryjesz na pamięć co widać w każdym wpisie. Masz manie prześladowacza.

Gość gość
4:36 Dlaczego znowu wpieprzasz to swoje słownictwo prawnicze? Wiem doskonale co chciałam napisać więcej nie popisuj się pseudowiedza.

Gość gość
gość dziś W którym miejsc się przyznaję? Słaby z ciebie adwokacik. Tobie na łeb siadają paragrafy które ryjesz na pamięć co widać w każdym wpisie. Masz manie prześladowacza. X Tym, że odzywasz się i przychodzisz w temat, gdy mowa o zarzucanych ci czynach. A także w poście, w którym otwarcie piszesz o regularnym" jechaniu" N.,. Jak również wówczas, gdy rozwijasz swoje pedo fantazje tak, jak zamieszczałaś wcześniej. Miłej zabawy.

Gość gość
gość dziś 4:36 Dlaczego znowu wpieprzasz to swoje słownictwo prawnicze? Wiem doskonale co chciałam napisać więcej nie popisuj się pseudowiedza. x no wiemy co. że bolca ci brak. wszystko z seksem ci się kojarzy. lgniesz do takich tematów jak muchy do gunva

Gość gość
Powtarzasz się. Jedyne co ci dobrze wychodzi to szczekanie jak dziki ratlerek bez żadnego pokrycia. Ciebie powinien pokryć jakiś starszy pan. Może by ci przeszła ta mania prześladowacza.

Gość gość
Ty mi się bardziej kojarzysz z czymś aseksualnym do bólu aniżeli seksem. Yeewww.

Gość gość
Panowie remontu już skończyli? Niedawno umierałas ze zmęczenia a tymczasem kolejna noc poświęcasz mojej osobie. Dziękuję.

Gość gość
gość dziś Powtarzasz się. Jedyne co ci dobrze wychodzi to szczekanie jak dziki ratlerek bez żadnego pokrycia. Ciebie powinien pokryć jakiś starszy pan. Może by ci przeszła ta mania prześladowacza. X Pokryć? Może u ciebie w rodzinie się pokrywa a nie kocha. Znowu wychodzi z ciebie rys pedofilski i zoofilski Wieczorna. Idź spać. Swoje fantazje też może lepiej zachowaj dla siebie...

Gość gość
gość dziś Panowie remontu już skończyli? Niedawno umierałas ze zmęczenia a tymczasem kolejna noc poświęcasz mojej osobie. Dziękuję. xx a ch(uja cię to obchodzi :D 🖐️ argumentów brak to tematy z d**y sie zaczynaja. spac.

Gość gość
Jak już to uprawia seks. Po co te pseudockliwe określenia od razu? Może w twojej rodzinie się córki nie szanuje. Idź spać.

Gość gość
Z d**y to cała ty jesteś i twoje k***wsko słabe inby. Stara durna ruro.

Gość gość
gość dziś Jak już to uprawia seks. Po co te pseudockliwe określenia od razu? Może w twojej rodzinie się córki nie szanuje. Idź spać. X Lepsze pseudockliwe niz twoje chore "pokryc''. Zejdź ze sceny Wieczorna bo to już coraz bardziej obrzydliwe się robi.

Gość gość
gość dziś Z d**y to cała ty jesteś i twoje k***wsko słabe inby. Stara durna ruro. X powiedziała idjotka drugi rok prześladująca obcego człowieka xddd ty nie masz krzty samokrytyki. dojdziemy do ciebie nie martw sie. tylko nie w tym sensie w jakim bys chciala zakompleksiony pustaku.

Gość gość
Pokrycie dotyczyło ciebie. A chuj cię obchodzi co się w mojej rodzinie obchodzi? :D no już suczko. Do budy. Musisz się wyspać na jutrzejszą inbe schizofreniczna. Ciekawe gdzie tym razem ujrzysz swoją wieczi a ja twoje schizy :D dobrze ze popkorn zakupiłam.

Gość gość
alter ego Wieczornej tak samo wypjerdalac. żałosny cieniu (człowieka) xD

Gość gość
Ha ha ha :D

Gość gość
Zakopmleksionym pustakiem jest dziewczę które wrzuca swoje zdjęcia do netowego szamba licząc ma spusty od stulej.

Gość gość
gość dziś Pokrycie dotyczyło ciebie. A ch*j cię obchodzi co się w mojej rodzinie obchodzi? smiech.gif no już suczko. Do budy. Musisz się wyspać na jutrzejszą inbe schizofreniczna. Ciekawe gdzie tym razem ujrzysz swoją wieczi a ja twoje schizy smiech.gif dobrze ze popkorn zakupiłam. X Uważaj bo się jeszcze bardziej spasiesz i będziesz jeszcze bardziej przeżywała Nimfę 🖐️ Pękniesz w końcu jak balon. Od kukurydzy czy frustracji? Hmm.Do zobaczenia. Paszteciku.

Gość gość
gość dziś Zakopmleksionym pustakiem jest dziewczę które wrzuca swoje zdjęcia do netowego szamba licząc ma spusty od stulej. xx Na twój widok nawet nikomu nie staje a co dopiero na spusty liczyć 🖐️ :D Możesz jej buty czyścić i to jest przyczyna twojego k***wskiego bólu tego niekształtnego dupska xdd

Gość gość
gość dziś alter ego Wieczornej tak samo wypjerdalac. żałosny cieniu (człowieka) xD X Więc nie tylko ja to widzę. Zniekształcony cień 🖐️ Dobranoc.

Gość gość
Paszteciki to ja zjadam. Wylazly właśnie twoje kompleksy dotyczące wagi oraz jedzenia z którymi ja nie mam najmniejszego problemu. Za ćwiczenia się weź a nie p*********em się zajmujesz i pytaniem ludzi czy dużo zjadlas. A chuj kogo obchodzi ile? Z jelitami i tak masz problemy mimo takie odżywiania. Żal to tobie d**e ściska. Może to i dobrze. Przynajmniej optycznie mniejsza będzie.

Gość gość
Jaka patologia :o

Gość gość
gość dziś Paszteciki to ja zjadam. Wylazly właśnie twoje kompleksy dotyczące wagi oraz jedzenia z którymi ja nie mam najmniejszego problemu. Za ćwiczenia się weź a nie p*********em się zajmujesz i pytaniem ludzi czy dużo zjadlas. A ch*j kogo obchodzi ile? Z jelitami i tak masz problemy mimo takie odżywiania. Żal to tobie d**e ściska. Może to i dobrze. Przynajmniej optycznie mniejsza będzie. xx problemy z jelitami 🖐️ :D sama się przechwalałaś jak ci to bebechy po kawsku wydyma :o jak do tego dowalisz jeszcze paszteciki to nie dziwota, że nikt przy tobie nie umie wytrzymać Śmierdzielko. ślepa jesteś? doczytaj sobie to twoje forum nad którym się spuszczasz. N. ( o ile to ona) w tym temacie o żywieniu radzi jakiejś dziewczynie i ją cytuje 🖐️ a nie sama pisze o takim problemie 🖐️ nawet choroby byś jej życzyła 🖐️ ty jestes przypadek kliniczny.

Gość gość
Haha. Mój bebech to dzieli sztuki przy twoim bębnie oblym.

Gość gość
gość dziś Jaka patologia pechowiec.gif X No patologia. Laska nie dość, że pomawia N. od kilku godzin i nie dość, że ciągle myśli, że ja = N, to nawet nie potrafi zdobyć info :D Myli wypowiedź którą laska o nicku takim samym co N (bo też czy to w istocie jest N, to nie wiadomo, ale hipotetycznie załóżmy że tak) CYTOWAŁA z tym, co N. pisała :D N radziła jakiejś lasce dietę na chorobę trawienną...A Wieczorna już wmawia N kolejną chorobę (tym razem fizyczną) i się cieszy...Doczytaj dziecko.

Gość gość
gość dziś Haha. Mój bebech to dzieli sztuki przy twoim bębnie oblym. xx obleśna jesteś Wieczorna i tak można podsumować dzisiejszą noc. Tyle w temacie.