Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakka

Dieta warzywno owocowa czesc 3

Polecane posty

Witaj Parasole, miło Cię poznać. A ile chcesz być na takiej diecie? Jakie efekty po dwóch tygodniach diety? 

1500kalorii to pewnie drugie tyle co ja jem. 

Ja po obiedzie, najedzona wreszcie ale już myślę o kolacji i tak w kółko. 

Zamierzam tak się odżywiać póki nie schudnę 🙂 Zakładając, że będzie to kilogram tygodniowo to moją wymarzoną wagę powinnam mieć w połowie września. 🙂 Pewnie jednak nie będzie tak dobrze, bo nie mam za bardzo czasu, żeby ćwiczyć, a tylko spaceruję i jeżdżę na rowerze. Myślę, że na 1500 kaloriach da się jakoś wytrzymać i, co więcej, przeżyć okres urlopowy, spotykać się ze znajomymi, grillować itd. 🙂 Na co dzień jestem wegetarianką, więc warzywa tak czy tak były już podstawą mojej diety.

Co zmieniłam:

- zaczęłam liczyć kalorie

- wyeliminowałam słodycze

- przesunęłam akcent z kolacji na śniadania i teraz jem więcej rano niż wieczorem

Przez ostatni rok bardzo mocno zajadałam stres i niestety doprowadziłam się do osiemdziesięciu-kilku kilogramów przy 174 cm wzrostu. 😕 W międzyczasie zaczęłam leczyć tarczycę (mam niedoczynność) i depresję - dwa główne powody mojego przytycia, a teraz postanowiłam w końcu się za siebie zabrać. Na razie nie narzekam, nie jest mi słabo, jestem najedzona itd. Straciłam już ponad 2 kilo, choć wiadomo, że na początku to pewnie głównie woda. 🙂

A Ty?

Przechodzę na rygorystyczną dietę warzywną od dzisiaj [9 sierpnia 2021 r., poniedziałek]. zjadłem tylko 2 miski żurku (bez kiełbasy i jajka) i czuję głód, na kolację zjem jeszcze 1. miskę żurku. Muszę to wytrzymać, kto jest ze mną?