trybuna 0 Napisano Październik 14, 2019 Sama generalnie to biorę te tabletki z chromem i ćwiczę trochę codziennie po 15 min brzuszki i sklony oraz chodzę na godzinny spacer z mala ograniczam słodycze bo kiedyś strasznie słodycze jadłam i mniej jem o powiem wam ze 1 kg schudłam w 6 dni. Licze na więcej ale wiem, ze to zajmie trochę więcej czasu Mam największy problem z sumie z udami oraz z cellulitem na nich https://beautytower.pl/modelowanie-sylwetki/endermologia/ Zastanawiałam się nad endermologią i ciekawi mnie czy ktoras z Was tutaj dziewczyny miała taki zabieg i napisze czy jest zadowolona jeśli chodzi o efekty zabiegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sobecki Napisano Październik 15, 2019 Zacznij może od dieta kapuściana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2019 dieta i ruch, więcej nic nie trzeba - ja że nie mam czasu na gotowanie to sobie zamawiam pudełka z wygodnej diety i z glowy, a dwa razy w tygodniu biegam, albo na basen idę, albo ćwicze z youtube i koniec, łykając tabletki z chromem i robić parę brzuszków nic nie wkórasz na dłuższą metę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Larissa Napisano Październik 16, 2019 Moim zdaniem bardzo pomocna w schudnięciu jest dieta sokowa. Zestawy oferowane przez sportfoodsoki dzięki którym można nie tylko schudnąć, ale i uzupełnić witaminy w organizmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tren Napisano Październik 17, 2019 Na samych sokach? Lomatko to jak glodowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albina Napisano Październik 17, 2019 Ja byłam bardzo zrozpaczona faktem, że nie mogę zrzucić na wadze, ale zaczęłam korzystać z oferty Łódzkiego pudełka. Gdy zaczęłam jeść obiady od nich, w połączeniu z ruchem rzeczywiście widzę ppostęp w traceniu na wadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uleczka Napisano Październik 17, 2019 ja również popieram, że dieta z Łódzkie pudełko pomaga! Zwłaszcza, że od kiedy dostaję pudełko to już nie tracę czasu na gotowanie i mam więcej czasu na siłownię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa Napisano Październik 18, 2019 Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić Posiłki różnorodne i zbilansowane. Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą, dobierana pod twój typ metabolizmu, a co najważniejsze bezpieczna w porównaniu do super diet 1000 kcal Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu! www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EwaK8 Napisano Październik 18, 2019 Łatwo pisac gorzej wykonac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka F Napisano Październik 19, 2019 Ja schudlam 6kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aldonka77 Napisano Październik 21, 2019 ocet jabłkowy ktoś próbował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Październik 22, 2019 Najlepsza opcja to 5 posiłków dziennie - jedzenie o stałych porach i codzienna aktywność fizyczna,a efekty na pewno będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberto Napisano Październik 29, 2019 Świeta prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość isli Napisano Październik 29, 2019 Ja czesto robie sobie dietę płynną. Z sokami które sa pożywne....Jedne z lepszych są soki Nuja. Lepsze i smaczniejsze. W sam raz powiedziałabym, bo mają dobry skład, mało cukru – no i połączenia smakowe są naprawdę dobrze dobrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grfe Napisano Listopad 3, 2019 Białko zawarte w żywności jest kluczowym składnikiem pokarmowym ułatwiającym odchudzanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia Napisano Listopad 5, 2019 ja mam w rzeszowie catering wygodnadieta, nie wiem skad Ty jestes ale goraco polecam ich pudelka. bardzo smacznie i efekt gwarantowany. jesli sporo wazysz to nawet sama dieta na poczatku wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka Moss Napisano Listopad 5, 2019 Ja nie mogę ehhh schudnąć 4 kg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariolka Napisano Listopad 7, 2019 Należy wziąć pod uwagę nie tylko ćwiczenia na siłowni, ale również codzienny ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Bednarz 1 Napisano Listopad 7, 2019 umiarkowany ruch, zbilansowana dieta, unikanie słodyczy i konsekwencja w tym wszystkim. Brzmi banalnie, ale tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maciek Napisano Listopad 7, 2019 Jeszcze motywacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Napisano Listopad 7, 2019 Regularne posiłki, eliminacja przetworzoanych składników, dobrze zbilansowana dieta, trochę więcej regularnego ruchu. Fit2be.pl mają fajną stronę, wejdź poczytaj to może coś dla siebie tam znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OliwiaWE Napisano Listopad 7, 2019 Regularne posiłki nie zawsze się da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pati888 Napisano Listopad 8, 2019 Właśnie ale trzeba statac się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia89 Napisano Listopad 8, 2019 Nie zawsze to, co przy odchudzaniu jest dobre, jest też zdrowe dla organizmu. Lepiej unikać produktów light, a zacząć gotować w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asika Napisano Listopad 10, 2019 Lihht to chemia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majkoa Napisano Listopad 10, 2019 Ja schudłam prawie 50 kg, dużo osób myśli że to nie możliwe, ale mi ta strona pomogła: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliwka Napisano Listopad 11, 2019 a mi nic nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 9l9l Napisano Listopad 12, 2019 Jedz warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina Napisano Listopad 12, 2019 23 godziny temu, Gość Oliwka napisał: a mi nic nie pomaga Krzysztof z postu z góry to mój brat, jeść lubił od zawsze i jak jemu pomoglo to fit2be to chyba już każdemu pomoże, wystarczy żebyś miała chęć na zmianę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolii Napisano Listopad 12, 2019 Mi się udało schudnąć 15kg Jak to zrobiłam ? Dzięki blogu który jest poniżej: rankingkobiet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach