Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jesteście takie podłe i kłamiecie?

Polecane posty

Gość gość
I siedzą głupie piz*y i nic nie robią całymi dniami tylko kłamią.

Gość gość
Mam kilku znajomych.co w zyciu maja kryzys jakis czas temu przy piwku mowili ze śpią w oddzielnych pokojach Dawno by dali sobie spokoj z nimi tylko.dzeci są i dalej w rych toksycznych zwiazkach siedzą Kobiety daja im do zrozumienia ze i tak maja kogos na boku nie wracaja na noce

Gość gość
I dobrze wam tak frajerzy, całymi latami wasi przodkowie wykorzystywali kobiety i było dobrze, teraz y robimy z wami to samo i nagle płacz i lament. Męskie piz..y. Będziemy dla was podłe a naszych kłamstw i tak się nie domyślacie, to co wam się wydaje, to mały procent. Jesteście tępi i można wami sterować jak robocikami. Kobieta jak jest ładna, to może z facetami wszystko robić, a w dzisiejszych czasach nawet jak jest brzydka, to szybko urodę poprawi. Już przegraliście, a będzie coraz gorzej. Buhahaha.

Gość gość
P******y swiat chore czasy kiedys tego nie bylo kobiety.byly inne ogolnie Ludzie bardziej sie szanowali Wystarczy dobre auto jakis mietek amg czy leksus garnitur i kobiety leca jak do miodu.Na Youtube. sa filmy blachary jak to jest stal gostek normalnie ubrany to laska nie chciala rozmawiać Kiedy podjechal Ferrari to by mu loda na ulicy zrobila co to kasa robi z kobietami smutne ake prawdziwe

Gość gość
Gościu, jak podejdzie do ciebie laska gruba i pryszczata, to też ją odpalisz, a może ma dobry charakter? Byłaby wierna, dobra, nie leciała na kasę? A jak podejdzie szczupła, zgrabna, ładna, zadbana to zaraz jęzor wywieszony i lecicie za taką, chociaż ona może być pusta, leci na kasę itd. Wy patrzycie na wygląd, my na grubość portfela.

Gość gość
@gosc 22:28 Sama przegralas awoje swoje zycie Gzie twoj mąż jest ? Zamiast pic wino jesc kolacje przy swiecach z nim potem lezec przy kominku itd Widocznie los cie pokaral urody nie masz nikr cie nie chcial Cale dnie tylko komputer i miska dla kotka pewnie MOPS co mc i wegetacja Twoje wpisy na nikim nie robia wrazenia nie blysnelas Mam nadzieje ze ciebie kiedys spotka ktos co cię bedzie klamal i.zdradzal do bolu Kwestia czasu

Gość gość
Autorze (bo mogę się tylko domyślać, że jesteś mężczyzną, a nie czytałam wszystkich komentarzy z tego tematu, więc nie wiem, czy gdzieś się tutaj dalej udzielałeś), Twój wpis główny jest pełen bólu, żalu i pretensji. Kilka pytań, ale bardzo mocnych, zadanych w uderzający sposób. Nie wiem, która kobieta Cię tak skrzywdziła, ale wiedz, że nie każda jest tak zła, jakie zdanie zdążyłeś sobie o nich wyrobić. Choć wiem, że moje pisanie może Cię nie przekonać do tego, co napisałam powyżej. Autorze, życzę Ci, przede wszystkim, spokoju. Zrozumienia, że ludzie, od zarania dziejów, dzielili się na tych dobrych, i tych złych. Wiary w samo dobro, jak i w ludzi. Życzę Ci także, byś uważniej obserwował innych, był czujny i nie godził się na krzywdy, które będą Tobie zadawane. Masz prawo wyboru i prawo, by się bronić. Autorze, nie gardź kobietami, bo możesz skrzywdzić podobną do siebie, kiedy ta stanie na Twojej drodze. I co wtedy? Ufaj, ale też obserwuj. Mów wprost, jeśli coś Ci się nie spodoba w kobiecie, ale z szacunkiem.

Gość gość
Jestem przystojny nie jedna moge miec wiem bo widzę jak ide miastem czy same kobiety w lokalach itd zagaduja Portfel mam gruby tylko unikam pustych kobiet Nie ide do lozka z byle kim nawet moze byc modelka Musze czuc cos do tej osoby nie tylko seks Nie bawie sie uczuciami innych ale moze to sie zmieni Bo kobiety są dziwne cwane i duzo by.pisac jeszcze

Gość gość
Nie jest mi potrzebny mąż do szczęścia. Masz myślenie jak stara dewota z popegeerowskiej wsi lat 90-tych, dla której szczytem szczęścia było męża złapać. Niejeden mnie chciał, ale nie każdy może mieć. Gdybym zechciała, dawno miałabym męża, nawet jeden pierścionek przyjęłam, ale się rozmyśliłam. Mam go jeszcze (pierścionek) i zapewniam Cię, że jest wart kilka jak nie kilkanaście twoich pensji bajkopisarzu na babskim forum.

Gość gość
Przystojny, a czy wybierasz piękne kobiety czy brzydkie także? Grube, pryszczate, z krzywym nosem lub nogami? Nie? No widzisz, to dlaczego się dziwisz, że ładne kobiety nie chcą biedaków i nieudaczników.

Gość gość
Bajki to ty piszesz babe nie potrzenie sie irytujesz ciśnienie ci skoczy i po co mleko ci sie zwarzy ? Tylu stalo w kolejce i nikogo nie wybralam do zwiazku Jebneeeee ze smiechu

Gość gość
Wszystko by bylo.ok tylko po co oszukuja jakiegos jak to nazwalas biedaka Taki facet pracuje sziedzi z nim tylko by.bylo na oplaty ia to jest niby.ok Niech sama zarobi na oplaty i kazdy pojdzie w swoja strone

Gość gość
Czemu kobiety siedza po 15 lat albo wiecej z jednym facetem a potem zdradzaja bo jak ktis pisal wcześniej lubicie grube portfele Czemu same sie nie.uczylyscie by dostac w przyszłości dobra platna pracę maz to nie Bank moze dac a nie musi

Gość gość
I siedzą głupie piz*y i nic nie robią całymi dniami tylko kłamią i rozkładają nogi przed innymi facetami.

Gość gość
Autor tematu ma racje nie ufaj kobietom za grosz, glowa do gory Czas leczy rany pozdrawiam i powodzenia

Gość gość
Nic innego nie potrafia tylko z rana tapeta na gebe Potem sklep zakupy na sztuke mleko dla kota pre bulek kawa i caly dzien przy komputerku piszą to co widać Ze tylko kochaja lubia grube portfele nic wiecej.sie nie liczy dka nich

Gość gość
Unikam kobiet bo to to tylko problemy

Gość gość
Podle kłamią, że kochają.

Gość gość
To tylko puste slowa kocham :((( to dla nich jest jak dzien dobry Nie ma milosci wyrafinowanie cwaniary

Gość gość
Cudownie jest byc singlem z daleka od kobiet nic wiecej nie trzeba do szczęścia

Gość gość
Siedzą głupie piz*y i nic nie robią całymi dniami tylko kłamią że kochają i rozkładają nogi przed innymi facetami.

Gość gość
wymień ich imiona

Gość gość
Wszystkie jakie znasz

Gość gość
No dobra niewiem czy wszystkie

Gość gość
to które?

Gość gość
Autorze sam latasz za taimi jakie tu opisujesz a te porządne są dla ciebie przezroczyste. Nie żal mi ciebie bo takie patafiany powinny dostawać w doope za głupotę i za ulokowanie rozumu między nogami. Teraz kobieta może żyć sama i nie musi żyć z patafianem żeby przeżyć. Patafianom teraz zostały patafiany rodzaju żeńskiego. Mężczyźni szanujący kobiety maja kobiety a nie patafianki.

Gość gość
Wiesz dlaczego kłamią, bo wstyd im się przyznać bo co powie mamusia tatuś i reszta społeczeństwa i boją się że ją zostawisz i stracą źródło utrzymania I dalej brną w to kłamstwo a później jest coraz gorzej kłamstwo za kłamstwem, zdrada za zdradą. A kończy się na kościele bo myślą, że jak ksiądz powiedział to Bóg wybaczył. Albo nawet nie powiedzą księdzu tylko są przekonane że Bóg wybaczył. Udają cnotki, że niby nic. A później są samobójstwa przez wasze kłamstwa. A wtedy się cieszą. To jest wg Ciebie dobre i OK? One są poprostu tak podłe, że czeka tylko jak się zabijesz. Kłamie, że Cię kocha a idzie do innego.

Gość gość
Kłamie, że Cię kocha a chodzi do innych.

Gość gość
Zdradzam partnera jest dla.mnie dobry czuly wrazliwy ale potrzebuje takiej odskoczni cos szalonego na boku i.tak jest polecam Dreszczyk emocji i ostry seks