Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jesteście takie podłe i kłamiecie?

Polecane posty

Gość gość
Zdradzają tyle ile sie da facetom mowia kocham itp Zdrada i tak z czasem wyjdzie Znam taką mężatke co kochankowi stawiala loda i hotel za meza kasę Wiem dokladnie bo kolega pracuje w tym hotelu smieje się jak dużo kobiet zdradza partnerów zero krepacji

Gość gość
Ja mam cudownego meza nigdy go bym nie zdradzila dziwoe się kobietom

Gość gość
Kobiety kochajcie mężów nie szukajcie wrażeń Wiadomo ze stare panny maja inne poglady i beda same reszte życia To jest ich wybór

Gość gość
Ja zdradzilam meza żałuje tego bardzo wybaczyl mi ale wiem jak bardzo go zranilam zawiodlam w zyciu Alicja

Gość gość
98% kobiet szuka € grubego portfela Nie wazna milosc uczucia Widzą w facetach tylko maszynki do robienia kasy

Gość gość
Żeby tu chociaż z tych piszących był taką maszynką do pieniędzy lub bardzo dobrym, cierpliwym i wyrozumiałym człowiekiem ale nic z tego. Tyle samo maja za paznokciami co te które tu wyzywają ;) złośliwi, mściwi, namiastki mężczyzn z przerośniętym ego.

Gość gość
Jestem ładna kobieta i choć mam wiele okazji do zdrady to nie zdradzam. Moj mezczyzna jest czuły i dba o mnie i bardzo sie kochamy.

Gość gość
Nie ma milosci bez kasy facet zachoruje czy traci prace To.slyszy tylko nie ma pieniędzy trzeba kupic to czy tamto itd Czemu kobiety sa wygodnickie siedzą w domu nie pracują nie wstyd wam żyć na garnuszku męża i jeszcze zdradzają

Gość gość
Generalnie nie ma dla was roznicy czy mowicie temu partnerowi oj misiaku jak cie kocham czy to będzie za pol roku inny Sztuka się liczy by tylko portfel gruby byl a czy bedzie gruby brzydki nie ważne Kasa kasa kasa €€€ To jest to :)))))

Gość gość
Jeszcze troche na wioskach jest normalnie myslacych kobiet Pracowite nie maja czasu by siedzuec calw dnie w necie i glupoty pisac Znajomy poznal Ukrainke sliczna pracowita mieszkaja razem powiedzial ze nie chce Polki za żonę za bardzi leniwe są

Gość gość
Ten typ tak ma kłamią i będą klamac Szukaja naiwnnych facetom jeszcze takich by siedzial cicho pod butem Robil zakupy gotował pral i chodzi co tydzien na obiadek do teściów ha ha ha Żenada

Gość gość
Posypaaaaaalo się duzej czesci kobiet w glowach Widac na ulicach jak sa protesty Ich dupa ich cialo Bzykaja się czasem nie wiedza z kim jest w ciąży meza czy kochanka potem usunąć trzeba by ? Tylko czemu matka takiej kobiety nie usunela?

Gość gość
Ta co kiedyś dzieci w beczce kisila to wierna żona była a wszystkie dzieci z mężem miała wiec pomysl zanim cos napiszesz.

Gość gość
Ludzie co wy piszecie wgl... To samo co piszecie o kobietach mozna rownie dobrze napisac o meżczyznach , jedni zdradzaja drudzy nie, ludzie sa rozni i to nie jest uzaleznione od płci.