Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jesteście takie podłe i kłamiecie?

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś kobiety gotowały jak ich matki.... A teraz piją jak ich ojcowie i zmieniaja partnerow jak rękawiczki przykre ale takie sa fakty x Gotować jakiemuś śmierdzielowi? Z jakiej racji? Co ja wyższą szkołę gotowania na gazie skończyłam? Rączki ujebało? Do roboty, nieroby!

Gość gość
Wystarczy powiedziec mam innego albo nie jestesmy dla siebie Czemu tak mozna wykorzystać druga osobę ze facet wiecej zarabia to siedzieć dla wygody i zdradzac czy klamac Jak tak mozna gdzie tu logika i milosc Lepiej nie byc w zwiazku po co rozczarowania i pasozyt w domu kobieta skarbonka Andrzej z Opola

Gość gość
Sprzątaczkę, kucharkę i kurrrtyzanę se wynajmij jeden z drugim.

Gość gość
za darmo się parobkom usług zachciało

Gość gość
Więc kolego ginekologu to nie jest zazdrość że dotykasz ich wiele. Tylko walka o swoją kobietę. Grasz "troszeczkę" nie fair

Gość gość
Piszecie o gotowaniu lepiej tego nie robcie bo wy nawet wodę w czajniku przypalicie Glowa w chmurach myska ze sa takie fajne Czemu w Hotelach kucharzami sa mężczyzni lepiej gotują

Gość gość
Najlepsze miejsce dla kobiety to taka komorka jak kiedys mial Emil z drewutni strugal sobie tam fuiarki ,:))))

Gość gość
Wiecie gdzie mieszka stado losicc na losieeeeedlu :))))) ha ha ha ha

Gość gość
Jak bardzo ale to bardzo mi was zal kobiety Zamiast robic cos ambitnego to od rana do nocy piszecie te wypociny ,na wymioty mi sie zbiera Nie ma w domu prasowania czy robcie na drutach ciasto upiec czy moze isc pomodlic sie o rozum na stare lata to nie boli Warto spróbować innym bedzie lepiej z wami.w symbiozie zyc :))) Powodzenia by sie udalo Ewa

Gość gość
Więc kolego ktoś tego już niedługo nie wytrzyma. A nie zabijesz tej biednej kobiety bo ona pójdzie i powie to nie jednemu, nie drugiemu ale wszystkim i któryś zrobi z tobą porządek. Nie bójcie się drogie Panie. To są właśnie te ktore nie kłamią a te skur*ysyny je niszczą.

Gość gość
Jedna kobieta co dobrze pisze unikat na skale swiatowa do roboty sie weźcie czas na to My teraz pilocik w dlon tv sporcik zimne piwko kolacja potem i jest very nice

Gość gość
Wiem, że czasami nawet policjant z cbś jest OFIARĄ. Ale naszczescie są inne sposoby. Mówcie o tym wszystkim to nie wstyd. Nie bójcie się. Znajdzie się któryś który was pokocha.

Gość gość
A z tamtym zrobi lepsze rzeczy niż policjant choćby miał iść siedzieć. Są tacy. Mówcie to wszystkim.

Gość gość
Nie jestem dla ciebie kobieto kolega i niech tak zostanie Nie szukam znajomosci w sieci Wystarczająco duzo ma znajomych.Jeśli chcesz plakac to wez chusteczki albo zażalenie napisz jacy mężczyźni są okrutni Malo to kobiet ucieka z gachem zistawia dzieci i jest ok Co sam facet zrobil dziecko ? Jak my placimy alimenty to jest ok moze czas by bylo.w druga stronę Wyrafinowane cwaniary

Gość gość
Powalilo im sie w glowach tylko by sie stroily i cake dnie seriale albo portale randkowe itp Obłęd Zero porzydku po co taka kobieta w domu Większy czynsz trzeba płacić

Gość gość
Ale przynajmniej będziecie żyły w spokoju.

Gość gość
Jest nadzieja robimy.zapisy wyslemy je na terapię Jesli nie pomoże to trudno nikt nie powie ze nic nie robiliśmy 100% Mężczyzni

Gość gość
Kawa papierosek i siano w glowie caly dzien na kafe zycie kobiet

Gość gość
Gdzie się podzialy te moralistki ? Pewnie w biegu kolacje robia nie bylo czasu ha ha:-) Czytam te wpisy i nie wierzę ze kobiety takie są brak mi slow Zostawię to bez komentarza

Gość gość
Ja też w dzieciństwie byłem molestowany "dotykany" w miejscach intymnych przez udającego dobrego chrzestnego wujka. Jako dziecko tego nierozumiałem. Niedawno do tego doszłem. I się tego nie wstydzę. Nie ujawniam tutaj mojego imienia i nazwiska tylko dlatego, że moja żona mnie o to prosiła.

Gość gość
Także dla bezpieczeństwa radzę zmienić zawód bo ktoś tego nie wytrzyma

Gość gość
Haha kolacyjki się zachciało leniom, rączki masz czy ci upier...o? Więc zrób sobie sam kolacyjkę.

Gość gość
Bo prawda jedt taka że to kobieta zawsze będzie bolca szukać, bo dla facetów często przyjemniejsze jedt potarmoszenie cycków niż sex, a kobiety każde to tylko bolca szukają bo hormony i w ogóle... Znam taką co przy mnie zawsze porządną udaje ale jakoś jej nie wierzę, po jednej akcji gdy pojechała za granicę na kilka dni do Szwajcarii z 2 moimi kolegami, ona dalej przy mnie i przy wielu innych osobach porządną cnotke udaje nie wiem sam czy to prawda... Może chce zachować imidż publiczny a może to prawda?

Gość gość
11 przykazanie. Nie dotykaj nie swoich kobiet. Bo wg prawa hammurabiego ręce ci utną. Dotyczy mężczyzn

Gość gość
Taaa kolację by się chciało dopiero w planach jest Wydalem odpowiednie polecenie robi się Znazalem tu dzis odizolowane przypadki kobiet Widac ze sa samotne pieska sobie kupcie albo kota Kto by z wami wytrzymal pod jednym dachem jedynie pantofelek

Gość gość
Wszystkie takie same wyjedziesz do pracy zagranice czy za mlodego do wojska sie szlo wracasz a panna z perkusja chodzi Nie mogla wytrzymac musiala.sie bzykac z innym.Dac jej szczotke druciana i niech jedzie

Gość gość
niestety z uwagi na postęp również w zdradach i kłamstwach on się rozwinął, teraz łatwiej jest się zauroczyć ( internet, telefon, szybki transport ) i być oszukiwanym bo wieksza anonimowosc ( kiedyś każdy znał każdego prawie a teraz w bloku na przeciwko nie znają się ludzie ) i mozna pleśc kłamstwa ( facet złotousty a jak się okazuje nic nie jest prawdą ) dodatkowo szybkie tempo życia i brak czasu nie tylko dla rodziny ale odpoczynek . To wszystko powoduje zdradzanie najgorszą rzecz jaką nie tylko partnerowi życiowemu robimy ale i w czasie sobie. Mam zdanie że to kure...stwo męskie czy kobiece nieodwracalne rujnujące bliższą i dalszą rodzinę. Nie ma usprawiedliwienia ani wybaczenia ( pomimo że ktoś to powie ale w myslach wie swoje i cierpi ) . Kiedyś się rzeczy naprawiało a teraz na śmietnik i po nowe. I jeszcze jedno kobiety są okrutniejsze w zdradach , mężczyzna szybciej powie przyzna się i z godnoscią odejdzie pozostawiając sobie resztki honoru a kobiety ? poczytajcie sobie fora jak postępują.

Gość gość
Nie wierzę kobietom u mnie w pracy jest kilka w podobnym wieku wszystkie mezatki Kazda tylko szuka bolca i czekaja na wyjazdy integracyjne picie zabawa hotel i bzykanie Wracaja do domow i.udaja ze nic sie nie stalo Trzeba miec tupet

Gość gość
Ludzie to nie rzeczy

Gość gość
Tupet to jest brak serca uczuć i niewiem jak to nazwać. Ale natura jest sprawiedliwa i kara takie osoby.