Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zakochany facet wpedzi kobiete w poczucie winy?

Polecane posty

Gość gość

mam dylemat, poznalam pewnego smutasa i zastanawiam sie czy on cos do mnie czuje, niby sa klasyczne oznaki zainteresowania czy nawet zakochania ale fochy i wpedzanie mnie w poczucie winy jest nie fair, zastanawiam sie czy on cos czuje czy nie,moze ktos sie wypowie? tzn mezczyzni.

Gość gość43
C**a nie facet. Fochy to może robić księżniczka a nie chłop. Zakochany w sobie narcyz, po co ci baba w męskich gaciach.

Gość gość
ale p*********************z stary p..i.e.r.d.z.i.e.l....u na wojnie i w milosci wszystkie chwyty dozwolone widac ze on nie ma u niej szans a tak cos mu wychodzi. WIdac ze jestes jakims frustratem. Sprytny facet i tyle kazda metoda ktora prowadzi do celu jest dobra. A ze jestes glupia p..ic.z..a to sobie rob po swojemu p.i..c....z.owemu.

Gość gość
Uciekaj, dobrze radzę.

Gość gość
nie dosc ze stary to jeszcze głupi

Byłam w związku z takim typem. Odpuść sobie dziewczyno, każda kłótnia kończyła się tak że to ja musiałam przepraszać, a ile fochow miał- gorzej jak kobieta w czasie okresu. Tacy myślą tylko o sobie i uważają się za niewiadomo kogo. Zobaczysz jeszcze niejeden cię doceni jako kobietę, a tego chłopaka sobie odpuść bo szkoda twoich nerwów. Przezylam to na własnej skórze

Gość gość
Zakochany człowiek raczej robi wszystko tak żeby nikt się źle nie poczuł. Dziwne pytanie.

Gość gość
Psychopata napewno.