Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość
no bo raz piszesz że wiesz skad sie biorą dzieci chwile potem, że to nie tyu sie chwalisz wykształceniem... ta rozmowa jest gorsza niż stosunek przeywany:O

Gość gość
Nie dla faceta nie ma to znaczenia, jedynie dla ciebie bo mogą wystąpić skutki uboczne Ale o tym zapewne powie ci gin przy przepisaniu tabletek. A swoją drogą to jesteś już dużo dziewczynka i takie durne pytanie zadałas więc nie dziw się ze ludzie po tobie zaczynają jechać.

Gość Autorka726
Posłuchaj współczuje bo takich zdjęć się nie wstawia. Poza tym z tym wykształceniem to naprawdę się nie produkuj. Dobrze wiesz że chodziło o to że to po prostu nie ja napisałam, nic innego to nie miało oznaczać no ale ty jako osoba wykształcona pewnie o tym wiesz ;)

Gość Autorka726
Durne pytania? Słyszałam że mężczyźni mogą mieć po stosunkach przerywanych takie blokady wewnętrzne, takie coś w typie "przyzwyczajenie" że wychodził, więc myślę że to nie jest głupie pytanie

Gość gość
ja jako tako osoba wykształcona wiem o tym i jeszcze o kilku innych rzeczach o których ty nie wiesz gdyż nie jestes mną

Gość Autorka726
No widzisz

Gość gość
a jak nie dochodził w tobie to gdzie dochodził. myslę ze to nie jest pytanie bezzasadne gdyż skoro tam dochodził to znaczy ze mu tam było dobrze. to faktycznie mogło straumatyzowac w stosunku do twojej niegościnnej szparki

Gość Autor726
Dochodził poza mną zawsze. A dochodził poza dlatego że nie chcemy używać prezerwatyw a dopiero od teraz biorę tabletki

Gość gość
"poza mną" to dosyc szerokie pojecie.

Gość gość
Chyba ktoś nie doczytał :D autorka napisała, że uprawiali seks przerwany :D Moim zdaniem nie będzie miał problemu. Pewnie będzie bardzo zadowolony, że będzie mógł zostać do końca ;) głowa do góry nie martw się! :)

Gość Autorka726
Myślałam że osoby wykształcone wiedzą co oznacza seks przerywany

Gość gość
ty. garbata z krzywym nosem na miotle. skończ sie popisywac bo ci wymiote tym sprzętem pajęczyne z peeesdy. kapujesz czy mam ci to wytłumaczyc jakoś bardziej dosadnie?

Gość Autorka726
"Stosunek przerywany to metoda polegająca na wycofaniu członka z pochwy przed wytryskiem, co ma uniemożliwić plemnikom dostanie się do pochwy i zapłodnienie"

Gość gość
nie wiem dlaczego cie to cieszy widocznie na nnic więcej cie nie stać niż materializacja jakiegos małego pajaczka na scianie. mało mnie to zresztą obchodzi. może to być nawet trójoki gibon. skończ z tym bo sie do ciebie przejade i c****ertolne w ten tempy ryj w końcu

Gość gość
Nie rozumiem waszego bulwersu w tym temacie ;) dziwczyna normalnie zadała pytanie, a wy zachowujecie się jak .. aż nie powiem co ;) naprawdę się ogarnijcie ;) a co do ciebie autorko, naprawdę możesz spać spokojnie, jestem pewna, że będzie dobrze i że nie będzie miał problemu ;) :)

Gość gość
kooorfa jak dzieci. naucz jednego wytapiac żelazo to napiertoli mieczy grotów zbroi i trupów naucz inna czarować to bedzie straszyć ludzi. ja sie koorfe ciebie nie boje tak samo jak tych kolesi od machania dziadami.

Gość Autorka do gość v nie rozumiem
Dziękuję za uspokojenie :) w sumie masz racje nie ma co się martwić heh smieszni są ci ludzie co mają ból d**y przed ekranami. Dobrej nocy :)

Gość gość
i szczerze mówiąc gooofno mnie obchodzi jak to robisz czy robicie i srednio mam ochote sie w to wgłebiac bo mam wazniejsze rzeczy na głowie. np odpręzanie sie na kafeterii. a jak mi jeszcze raz w tym przeszkodzisz to ci koorfa nie pomoże harry potter gandalf i cały sabat jednoczesnie

Gość gość
Dobrej nocy kochana ;*

Gość gość
ludzie ogólnie są smieszni ale to dobrze bo sie mozna z nich posmiac. sam robie co moge żeby ich rozbawić ale niestety nie zawsze wychodzi

Gość gość
Jesteś p******y anonimie :D widać że trzepiesz do zdjęć młodej małej hermiony :D

Gość gość
chociaz tam ostatnio zauważyłem pewne sukcesy brakuje mi tylko zawoaluowanych pochwał od indywidualnych widzów. ale jakoś przezyje w końcu nie jestem paranoikiem;)

Gość gość
nie wiem naprawde... trzepałem pod tyle zdjęc że jakbym zaczał sie zastanawiac kto na nich jest to chyba bym potrzebował komuterów nasa żeby dojść do jakichś wymiernych wyników

Gość gość
tam fakt ze nie zawsze wychodziło co jak podejrzewam jest żródłem nieustającej radości dla dużej grupy mam nadzieje w miare zgranej grupy. poza tym nie chce mi sie z toba gadac