Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci maja tak ze zaczynaja sie odzywac do swojej bylej gdy juz

Polecane posty

Gość gość

znajda nastepna? Czyli po zerwaniu obrazony, olewa, a jak znajdzie kolejna, to zaczyna zagadywac, mowic czesc swojej ex, zeby np. miec okazje jej sie pochwalic swoim nowym zyciem?

Gość gość
Ja bym tak nie zrobił gdyż to świadczyło by o tym że jestem prostakiem. Swoją byłą mam zwyczaj unikać co by sobie nie pomyślała że to ustawione działanie. Mam obecne dylemat gdyż pasowało by mi skorzystać z pewnej wypasionej siłowni a wiem że była tam chodzi na treningi fitness

Gość gość
Nie zastanawiaj się nad tym , skoro tak robi to jest przyglupem z niskim poczuciem własnej wartości które chce podreperowac

Gość gość
Mnie unikał a teraz nagle zaczal zagadywac.. mysle ze wlasnie chce mi jakos pokazac, ze "wygral", ze zyje mu sie lepiej itd. Serio ludzie tak robia?

Gość gość
jeśli ty zerwalaś to możliwe że chce na zimno się zemścić. Generalnie prostackie i śmierdzi na kilometr. W ostatecznym rozrachunku to on przegrywa - pozostaje pustakiem w twoich oczach

Gość gość
Nie ignoruj go, po prostu zachowuj się tak jakbyś była szczęśliwa z tego powodu że kogoś ma ;)

Gość gość 303132 on
To jest właśnie wasze prostackie myslenie echh ;-) Robić to na co ma się ochotę i nie oglądać się za siebie NA EKS ITD! A nie bawienie się, pokazywanie się że jest się szczęśliwym itd! Po co ? Tak robią ludzie słabi

Gość gość
Dlaczego zakładasz że on robi to celowo? Nie sądzę żeby po tym jak Cię zostawił czy tam Ty jego i ułożył sobie życie z kimś innym,to zawracał sobie gitarę udowadnianiem ci czegokolwiek. Nie jesteście razem to raczej pępkiem jego świata nie byłaś i nie jesteś no nie. Zwyczajnie może być szczęśliwy i zadowolony z życia.